Kv ile iletişimi minimum tutmak

Kaybetmemek degil, huzursuzluk istemiyorum. Kvyi artık aramıyorum. Cevap vermeye başladım. Neden bu zamana kadar cevap vermedim. Eşim hep iyi niyetten diyordur, kötü niyeti yok, bizi düşünüyordur dedi.
Tavsiye verirseniz sevinirim. Gerçekten uygulayacagım. Yüzyüze görüşmeyi azalttım. Telefondada 2 haftadır konuşmuyoruz, aramıyorum.

Bu tiplerle baş etmenin tek yolu, sürekli güle oynaya şakyla karışık lafı yapıştıp, bozulduklarında da, aaa ben şakamyaptım aa ne var bunda gibi tavırlarka zerre umursaayarak karşı tarafı çatlatma yöntemidir. Taktıkça, üzüldükçe mutsuzluk, artıyor. Faturanızı mı ödedim dedi. Evet valla ne iyi olmuştu artık alıştırdın sıkıştıkça senden destek isteriz demek lazım. Makina almayın, mı dedi hiç, kızmadan bakarız diyip geçin. Olay eyleme geçme noktasına mı geldi. Hayır diyin kibarca. Israrmı ettiler yine hayır kibarca. Bırakın karşı taraf sinirlensin kudursun gerekirse. Lafını sözünü bilmyen insnlar için gerçekten mutsuz olmaya değmez

Kayınvalidenin davranışlarını betonlaşmış davranışlar olduğunu kabul ettiğimizde daha kolay oluyor. O söyleyecek sen konu değiştireceksin veya bakarız diyeceksin bildiğini okuyacaksın. Eşiniz konuşunca da hiç bir şey değişmeyecek. Size kinlenecek. Erkekler eşleri ve anneleri arasındaki bu dengeyi kuramıyorlar. Mutlaka bir tarafa daha fazla ağırlık verip diğer tarafı o kişiye düşman ediyorlar.

Dert edecek bir şey yok bence, eşiniz de anlayışlı olduğuna göre kayıvalideniz siz rahatsız edecek şekilde konuştuğu her seferinde onu nazikçe uyarın. Onun eski eşyalarını istemediğinizi, maaşınızın onu ilgilendirmediğini söyleyin. Bir daha cesaret edemeyecektir. Ederse de eşinizin dediği gibi araya mesafe koyarsınız. Eşiniz sizi annesiyle görüşmeye zorlamıyor ki. Gerçekten üzülmenize değmez. Yeterki ağzınızı açın.

Evet haklısınız. Geçen gülerek söyledim lafımı. Ben evin elektrik faturasının kesim tarihini bilmiyorum, maşallah sen biliyorsun dedim. Açıklamaya başladı. Ama anladı bozuldugumu. Huyu düzelmeyecek. Bu yaşa kadar böyle gelmiş, bu şekilde vider.Lafımı gülerek söyleyecegim. Bana dert olacagına ona olsun. Sustukça daha da azıtıyor resmen

Her konuda bu şekilde unutmaz sorar. Atıyorum geçen iş yoktu, arkadaşımla buluştuk. Hemen eşimi arayıp neden gitmedigimi soruyor. Sürekli bizi takip ediyor. Bu beni çok bunaltıyor.
Daha çok gizem yaratın eğlenin bence. Aslını Öğrenemeyeceği ama duyacağı gezmeler mesela bırakın çıldırsın

Daha önce uyardık, bozuldu falan. Ama gene aynı. Hatta eskisinden daha beter. Onunla sık konuşmak psikolojik olarak bana iyi gelmiyor. Kendimi baskı altında hissediyorum. Sanki sürekli biri bizi izliyor gibi hissediyorum. Her davranışım sanki takip altında.O yüzden telefonla konuşma kısmına süresiz ara verdim.Yüzyüze görüşünce de havadan sudan bahsetmeye çalışıyorum.Eger canımı sıkacak şey söylerse tatli dille uyaracagım.

Eşim kırılırsa kırılır dedi.Mesafe koy, birbirinizi aramayın, sen gidip gelme, ben gidip gelirim dedi.
Adam en güzel çözümü bulmuş. Hem kadından rahatsız olup hem de ben minimum düzeyde görüşmek istiyorum diyorsunuz. Yok yok abi ben bu zihniyeti anlamayacağım.

Hah ayyynen öyle sana olacğaına ona olsun valla bakın, aslında çok, eğlenebilirsiniz. Ya varya gerekirse, aaaa yooo o fatura tarihi değiştiii. Diyin kalsın öyle sonra baksın, aynı tarihte gelmiş sorsun falan. Aaa değişti sanıyodum benn gibi afallasın dursun ay saçmaladım neyse

Adam en güzel çözümü bulmuş. Hem kadından rahatsız olup hem de ben minimum düzeyde görüşmek istiyorum diyorsunuz. Yok yok abi ben bu zihniyeti anlamayacağım.
Ama tamamen iletişimi kessem, ailesi noluyor diyecek. Olaylar büyüyecek. Bana kalsa bayramdan bayrama giderim. Hatta sevinirim bu duruma.Ben daha kötü olmasından korkuyorum sadece.Minimum dedigim 1 2saatlik ev ziyareti. O da 1 2 ayda bir.

Ne diye olay büyüsü ki kocanız kabullenmiş zaten durumu. Senin bence korktuğun şey eşinin soğuk davranma ihtimali. Tamam kadının hareketleri normal değil ama en azından seni rahatsız edecek bir şeyler yapmıyor.

Bu sefer bu gelin bizim aile yapımıza uymuyor, boşanın derler mi, iyice bilenirler mi bana. Bana kalsa bayramdan bayrama görüşsem yeter. O bile cok kvye

Uyarsın bence de hiç hoş değil bu durum

Ben olsam daha ilk falsosunda mesafemi koymuştum siz çok sabretmissiniz. Hiç eşime bile söyleme gereği duymaz kendi mesafemi koyardım.

Öhhh gelinin maas gününü napacakmıs?
Yada bana nekadar fatura geldiği bilgisini günlük hayatında nerede kullanackmıs
Kpdere ucu size dokunacak sorular sormayın.
Mümkün mertebe resmi kalın ama ogluna karısamazsınız,görüssün adam nezman isterse.

Benimkinin de boyle degisik kafalar yaşadığı oluyor. Aldigima vs karisamaz da, gerci ben en bstan hic musade etmedim hep mesafeli kaldim ondan olabilir. Mesela bebegime oda yapiyorum, imkanim var cok sukur. Parasinda da dgeil, ama köylü kafasi midir nedir. Omru boyunca kendi cocuklarina bi yatak almaya tenezzul etmemis, yazik cocuklar cekyatta büyümüş. Benim ailemin maddi durumu daha da kotuydu zamaninda ama bizim yatagimiz, odamiz vardi yani. 1 oda fazla olan eve tasindik, onceki evimde bile salon haric fazladan cekyatli bi oda vardi, burda bir oda daha fazla var, tasindigimdan beri beynimi yiyor oraya cekyat al diye. Hamile kaldim, bebek odasi yapicam dedim, hala oraya cekyat al, gelen giden yatar diyor. Ya sabir. Bebek mobilyasi aldik diye garipsedi, ucube muamelesi yapti resmen. Ben de ne aldigim bisyden bahsediyorum, ne de foto vs gosteriyorum. Neyse ki hamilelik bahanem oldu 4-5 aydir gormedim yuzlerini. Asla aramam. O da alisti. Kendisi arayip soruyor hep. Hatta bir sure aramadiginda gun icjnde arayip telefonda beni esir alacak diye, esime aksamlari sen ara da iki dk yandan bi selam verim bu sayede beni aramaz gunduz, konusmus oluruz diyorum. Iletisimi minimumda tutuyorum yani En guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…