Kv ile iletişimi minimum tutmak

Benim kp de bana şöyle davranırsan böyle yaparsan alırım çocuğunu elinden boklu bezini bile bulamazsın demişti, kv de baaak işte bu böyle bir adam ayağını denk al hergün bu eve gelinecek torunumu ben büyütecem dedi
Örnek verdikleri davranışları misliyle yapıyorum onlara, bazen evladımı görmek için bizim evin sokağına geliyorlar canım istemiyorsa çocuğumu camdan bile göstermiyorum, en son iki yıl önce evimize adım attılar, kp ailenin reisini eşim ve ben olarak ilan etti herkese, bana sormadan çocuğuma bir çorap bile almıyor, siz neyden bu kadar korkuyorsunuz kp inizin karısı değilsiniz kp inizin nikahında değilsiniz, eşya da değilsiniz postalayıp gönderilecek, eşinizin dediğini yapın ne eksik ne fazla sonrada keyfinize bakın
Akla ihtiyacınız yok kocanız gayet aklı başında bir adam, onun aklı yeter
Ağlarsa ağlasın size ne?

Buzdolabı onlara ufak geliyormuş. Büyük alacaklarmış. Sakın yeni alma dedi.İşte hatam o anda cevap vermemek.

Yeni evli insan neden eskisini vermeye çalışır, bunu anlamıyorum sadece.

Haklısınız. Zaten bu sebepten bitiyorsa bitsin. Eşim dediki, benim aileme gidip gitmemen benim umrumda degil, istemezsen gelme dedi.Uzun süre gitmeyi düşünmüyorum. Gitmek için kendimi zorlamayacagım.

Bu sefer bu gelin bizim aile yapımıza uymuyor, boşanın derler mi, iyice bilenirler mi bana. Bana kalsa bayramdan bayrama görüşsem yeter. O bile cok kvye
Onların lafıyla boşanmaya kalkışacak adamı siz boşayın zaten. Bu kullanılmış eşya konusunda da madem bana verecek kadar iyi durumdalar siz kullanmaya devam edin diyebilirsin. Uygun yere kibarca yerleştir lafı ayrıca alacağını değiştireceğini söyleme olup bittikten sonra görsünler. Ben evimi kırıp döktüm iş bitmek üzereyken haberi oldu kendi ailemin bile çünkü benimkiler eşimin ailesinden fazla laf söylüyor böyle şeylere. Ki söylediler de "bir daha içinde oturacağım bir ev alamam ben o yüzden bunu gönlüme göre yaptım, iyi de yaptım" dedim sen de dünyaya bir defa geliyorum her şeyin gönlüme göresini alıp koyacağım evime onları fakir birine ver sevabın olsun teşekkür ederim diyebilirsin.

Bunların atma ya da baskasına verme huyu yok. Verırse bıze verırler. Ama gercekten koltuk falan kötü durumda.Elektronik birşey aldık eve. Haberleri yok mesela. Eşime tembıh edıyorum herseyı

Eski eşyayı size verelim dediğinde,.ailenizle ilgili ileri geri konuştuğunda öylece bakıyor musunuz yani?
Sorun burada başlıyor aslında.
Siz bir kere tersleseniz, cevabını verseniz belki gelmeyecektir gerisi.
Sessiz kaldıkça, normal sanıyor kendini kayinvalide.
Yetişkin bir.l birey olarak kendinizi ifade etmeyip sonrasında eşinize söylemeniz hata bence .
O da gayet ılımlı yaklaşmış size. Cevap ver, görüşme demiş. Daha ne desin?

Bunların atma ya da baskasına verme huyu yok. Verırse bıze verırler. Ama gercekten koltuk falan kötü durumda.Elektronik birşey aldık eve. Haberleri yok mesela. Eşime tembıh edıyorum herseyı
Siz kendi kendinize ediyorsunuz
Alın gözlerine sokun laf eden olursa keyfimin kahyası kesemin ortağı değilsiniz size ne be aldığımızdan verdiğimizden diyip kapıyı gösterin bakın bakalım bir daha ağızlarını açabiliyorlar mı
Siz de anlayacaksınız yaptığınızın ne kadar saçma ve çocukça olduğunu ama belli bir yaştan sonra hayat geçtikten sonra, neye yarar….biraz güvenin kendinize hayatınızı elalemin elinden alın

Kendi aile yapınızı kendiniz oluştursanıza, eşinle sen aile değil misiniz, kendinize özgü bir hayatınız olsun
Eşim ve ben ne onun ailesinin yapısına ne benim ailemin yapısına zerre benzemeyen bir aile kurduk, başta çok uğraştı iki tarafta ama biz duvar gibi dik durduk sallamadık bile sonunda her iki ailede saygı duyuyor destursuz adım atmıyor bize karşı, çocuğumuz bile farkında bağımsızlık huzurunun ona bile müdahale etmeye kalktıklarında bizim ailemizin düzeni evimizin kuralı böyle siz kendi işinize bakın diyor, siz 8 yaşındaki çocuk kadar bile olamayacak mısınız

İstemedigimi söylüyorum, ısrar ediyor bu sefer. Bak yeni gibi diyor. Zaten sessiz kalmamaya karar verdim. Suç bende. Ben sustukça abarttı herşeyi

Kv bana, biz birbirimize çok baglıyız, birimiz telefonu açmasa hemen telaşlanırız falan dedi. Aslında bunu deme sebebi sende bize uyacaksın demekti.Çünkü defalarca tekrar etti.

canim bunlar konusmazsan uste cikar problem cikarir. yapman gereken gostermelik arayacaksin, havadan sudan konusacaksin. her soyledigine yuvarlak cevap vereceksin, seni kiskirtmaya kalktiginda duymamazliktan geleceksin. cok zor biliyorum ama baska turlusunden anlamiyorlar. esine de cok anlatma, gerekli zamanlarda anlat. her zaman anlatirsan degeri kalmaz.

Geçen elektronik ürün aldık, haberleri olmadı. Airpot kulaklık aldık, 2 ay sonra haberleri oldu. Pc almayı düşünüyoruz.Onlarda yıllanmış pc var, onu götürün dediler. Bende yeni alacagım ben dedim. Eşime de getirme sakın istemiyorum dedim.
Mesela o gezen süpürgelerden alacagım. Aldıktan sonra kvnin haberi olacak. Artık hiçbirşeyi anlatmıyorum ona. Ama eşimi arayıp didik didik soruyor herşeyi.Ben maaşımı söylemiyorum. Eşime soruyor, ne kadar alıyor diye.

Geçen doldum, o yüzden anlattım. Çünkü aileme falan laf söyleyeli 1 sene olmuştur. Ama içimde yara olarak kaldı sözleri. O sözden sonra kv benim için bitti. Kv aşırı konuşan, hayatı sadece soru sormaktan ibaret olan biri.Eşim de diyorki, onlar ataerkil düzene alışmış, kafalarınız uymuyor, mesafeli ol diyor. Ben birebir kvyi aramayı düşünmüyorum.Zerre içimden gelmiyor.Eşimi aradığında havadan sudan konuşur geçerim.
Geçen oturmaya gittigimizde gene parayla alakalı birşey sordu. Bende alıyoruz bişeyler dedim.

Yeni evli insan neden eskisini vermeye çalışır, bunu anlamıyorum sadece.
Benim annem de mutfağı kırma hayalimi duydukça çıkan dolapları kardeşine verirsin diyordu hastalıklı bir kafa yapısı, illa birinin eskisini diğerine kakalayacak, senin atmana da engel oluyorlar. 2. Çocuğum büyüdükten sonra park yatağı başkasına verdim diye dayak yiyordum neredeyse mezarıma götüreceğim her halde, ya yenisini doğurursammış. 60 70 yaş arası grubun kafası hep böyşe çalışıyor, değişmez.
Gördüğü ya da duyduğu zaman sakın bozuntuya verme, "biz böylesini uygun bulduk anne", "biz bunu beğendik anne" de geç. Uzatırsa evin sorumlusu kocam ve biziz sen merak etme de

Kv bana, biz birbirimize çok baglıyız, birimiz telefonu açmasa hemen telaşlanırız falan dedi. Aslında bunu deme sebebi sende bize uyacaksın demekti.Çünkü defalarca tekrar etti.
Benim de büyük görümcem her konuştuğunda telefona isterdi, baktı ben aramıyorum alıştı artık aramıyor. Ama ben hiçkimseyi aramıyorum. Kendi ailem dahil, nefret ediyorum telefonda konuşmaktan

Sizin hassas olduğunuz konularda damariniza basıp üzerine saldırmak istiyor siz cevap verip cildirsaniz ayilip bayılıp ben ne dedim ki yanlış anladı diyecek elinizi eteginizi çekin sizin ruhunuzu emen kişilerle olmayın çok ama çok resmi konusin gerektiğinde cevabınızı verip kenara çekilin esinize de boş yere anlatmayın nasılsa annesini tutacak siz de kötü oldugunuzla kalacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…