Kv ile iletişimi minimum tutmak

Duyma, görme, bilme.
Tabii ki mesafe koyacaksınız.
Bunu nasıl yapacağınız aile içi dinamikler bağlı.
Ben tamamen gelip gitmemeyi doğru bulmuyorum.
Gittiğinde gerekirse şurda iş varmış aa yapalım yada hiç ilgin olmamasına rağmen aa şu örgü şu modelmiş gibi havadan sudan meseleler konuşulabilir.

Yok
Dur hangimiz karıştırdı emin değilim şu an
İkisi de benzer tipler aslında
Sunshine daha dürüst ve gelişime açık
Bu arkadaş bildiğimiz art niyetli

Sunshine kanaryaydı galiba
Bu arkadaş kedi
Sunshine ile alakası yok. Bu Sensizasla, benbirkediyim ve portakallıordek. İnsanlar yardım istiyor diye algılayıp paragraflar döşüyorlar, zamanlarını enerjilerini harcıyorlar ona dayanamıyorum ben, yoksa gelsin yazsın içini döksün gitsin bana ne yani. Bi de dürüst olsun, nick değiştirince tanımayız sanıyordu, komple profil değiştirdi yine tanımayız sanıyor.

Eşinizi takdir ettim çok güzel duruşu var bu duruşu sergileyen erkek nadir veya bana denk gelmedi ailesinin tutumlarını kafanıza takmayın umursamayın eşiniz zaten arkanızda eşinize çok dillendirip bunaltmayın mesafeli olun yüzeysel sohbetler yapın çok samimi olmayın onların bu şekilde olduğunu kabullenip saygınızı bozmadan sınırlarınızı çizin

Sensizasla diye hatırlıyorum
Benbirkediyim de olabilir
Ay ben biliyorum onu, kv evine halı koltuk örtüsü getirip semişti kirlenmesinler diye, kaldırıp atamıyordu

E be kızım böyle içinden homurdanmakla hiçbir şey çözülmez, icraata geçmeyeceksen konu açma

Ay bu ne terbiyesizlik cidden

Ay bu ne terbiyesizlik cidden
Dimi
Bu olay olduğunda 15 gün olmuştu doğum yapalı
Babası eşimi evlatlıktan sildi filan
Abuk subuk hareketler
Bizde krizi avantaja çevirdik, şimdi bizim için ölüp bitiyorlar terbiye oldular koskoca torun torba sahibi insanlar

Sizi tebrik ediyorum gerçekten dik duruşunuz için. Bu tarz insanlara karşı böyle olmak lazım.

Bak yine zaten halılarıma karışıyot demiş ya

Hepsi bir delirmeye bakar deli deliyi görünce çomağını saklarmış az bir ses cıkar.Ben hep sustum hep alttan aldim sonra bana bir delirme geldi simdi mum oldu mum ne bir laf sokma ne bir huzursuzluk var sen sağ ben selamet.Sustukca kurtulman imkansız

Yok
Dur hangimiz karıştırdı emin değilim şu an
İkisi de benzer tipler aslında
Sunshine daha dürüst ve gelişime açık
Bu arkadaş bildiğimiz art niyetli

Sunshine kanaryaydı galiba
Bu arkadaş kedi
Kızlar ben bu değilim. Giggles doğru söylüyor eski adım kanaryaydı benim küçüğüm sağlıkçıyım bu hanfendi başka biri.

ayy eskiden bende hemen çözerdim çözemiyorum şimdi yaa
konularından hatırladıklarınız var mı
Bak arkadaş hatırlattı bi tanesini
Bi de ismini değiştirmişti sanki baba tarafını sevmediği için
Kızlar ben bu değilim. Giggles doğru söylüyor eski adım kanaryaydı benim küçüğüm sağlıkçıyım bu hanfendi başka biri.
Eski isimlerinizin ikisi de hayvan olunca karıştı

Anladım. Ben de şöyle bir şey yaşamıştım çok sinir olmuştum. Kolay kolay umursamam aslında karacahil der geçerim herkese. Kaynanatoru aradım anneler günün kutlu olsun dedim. Sağol dedi. Senin de kutlu olsun falan demedi. Kalite çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…