Kv ile iletişimi minimum tutmak

Eğer maddi durumunız düzeldiyese verdiği iki aylık parayı geri ödeyin. Belki ettiği lafa utanır haaa utanmazsa bile bidaha laf edemez, ederse de ödedik ya paranı dersin. Eşine de çok annesini şikayet etme, bir iki senin yanında durur ama sora seni suçlar, taktın anama kafayı der mesela. Mesafeden de bi süre sorun çıkarırlar. Sen önemsemez, kararlı durursan bi süre sonra kabullenilir. Düzen oturur. Ama en önemli şey senin kendinden emin duruşun. Bu duruşu gören kim olursa olsun, yerini biliyor.

Halıyı verirse versin. Al ve götür at çöpe. Bizim eve uymadı attım de. Ne verirse at. Bidaha vermez.

Ana babasının evine geri göndeririz derken??? ayy inanmıyorum!!! Eşiniz bu duruşunda netse daha ne onlarin olmak istediği gbi degil kendiniz olun yoksa kafaniza vurmaya devam ederler laflariyla. Bende sorunlar yaşadım hic aramiyorum kafam rahat ya bıktım entrikalarından ignelemelerinden

Bu sefer bu gelin bizim aile yapımıza uymuyor, boşanın derler mi, iyice bilenirler mi bana. Bana kalsa bayramdan bayrama görüşsem yeter. O bile cok kvye
Zaten neler neler diyorlar arkandan kv=kp bkere adam iyi niyetli oluyor kadin dolduruyorvs. Çok takma o ne der bu ne der. Çünkü diyecekler naparsan yap. Kocan yanındaysa Bosver ya saygı çerçevesinde min oranda sürdür iliskini

haftada 2 kez düzenli tlf açardım
küçük eltimin hiç aramadıgını söylendi bir gün , banada çok ilginç geldi hani ben arıyorum yaaa,
garip dedim ben annemıde senide ararım dedim , ben 2 senelik o 1 senelik evli ,
bana döndü dedi ki büyük eltimden bahsederek X imde beni hep arar dedi , bekledim hee kızım sende arıyorsun demesini ,
mal gibi yüzüne bakıyorum ama asla demedi , ( aramasam böyle birr beklentim olmayacak ama arıyorum yani )
birdaha da asla nasılsınız demek için aramadım aramamda ,

Eşiniz gayet güzel demiş konuşmayın. 4 arıyorsa 1 inde açın işlerim vardı deyin. Sorduğu her şeye bilmiyorum deyin geçin yüz yüze gelince de

yani 21 yasında taze gelin olsam ve burdan haberim olmasa belki cıt kırıldım olurdum ama simdi buraları da okuyorsun

anne burası benim evim kendi evini düzenle derim bitti
izin günümü sizinle geciricegimi nerden cıkardıgınız der alaylı bir gülümseme yaparım

eve halı alacagımı kaynanaya söylemem heralde sen hem muhattap olmayalım deyip ic icesin ooooo isin yas senin

Aşırı sinirleniyorum ya. Bu erkek ailesinde ki gelini mal görme kafası nedir abi ? Ana baba evine gönderirim ne demek ? Bi kaç kez de başka gelin için demişti kayınvalidem bende hakim sana sormuyor anne dedim. Tamam benimde sorunlarım oluyor ama ben bu saygısızlığa ve herşeye burnunu sokma durumuna aşırı sinirleniyorum. Anne babadır herkesin huyu var iletişimi kesmeyebilirsiniz ama özgüvenli ve dik olun.
Siz benim eş ailesini tanıcaksınız. Sabah akşam sabah akşam sürekli bir aradalar o kadar çok misafir alıyorlar ki. Kaynanam ya kızında ya kızı anasında. Sabah geliyor akşam geliyor. Koparmazlarmış birbirinden. Kendi kendime dedik bi dakka ya ben kimim ? İstiyor muyum ? Hayır. Ayda yılda giderim görümceme o da bize gelir. Kaynanamlada her gün olan sıklığı haftaya indirdim. Aşırı bozuldu lafta sokuyor ama banane ? O onların düzeni bu benim. Görüştüğümüzde de gayet normalim.

Siz cevabınızı veri mutlaka, gaz parası verdim mi dedi, siz de bu kadar lafını ettiysen parayı geri istiyorsun demektir , hemen oğlunu arayıp parayı göndermesini söyleyeceğim, böylece artık lafını etmezsiniz ' deyin. Büyük olasılıkla ben onu demek istemedim dicektir. Siz de bu kadar lafını edince , parayı geri vermek dışında aklıma bisey gelmedi deyin. Sorguluyor mu , oğlunuz bu konuları konuşmamı istemiyor deyin. Çok soru mu soruyor ben bilmem , oğlunuza sorun deyin. İlk baslarda ısrarı olacaktır ama sonra vazgeçmektir. Benim kayinvalidem de ilk evlendigimiz de kendindeki fazlalıkları vermek istedi , ben bunlar pek benim tarzım değil deyip geri çevirdim. Kahve makinesi vardi onun su hazneli , bunu siz alın, ben yenisini alayım dedi. Ben tezgahta o kadar yer kaplıca bisey istemiyorum, küçük olanlardan alacağım dedim. Israr etti , ben sevmiyorum bu türleri dedim kestirip attım. Kocanız da sizin tarafınız da aslında, arkaniz sağlam .

Kız niye yazıyorsun
Az daha bekleseydin de daha neler uyduracak bi görseydik

Ben bilerek yazmadım bu sefer iyice dökülsün diye

Ona anlatmayın ozaman , gidin alın Eşinizle buz dolabını, sonra derse niye aldınız, benim eskiyi kullansaydiniz, biz öyle uygun gördük, oğlunuz bu buzdolabını beğendi, ve aldık. Deyin . Siz ne den kafanızdaki planları ona anlatıyorsunuz ki, hiç anlatmayın, kendi istediğinizi yapın

Sunshine olarak değiştirdi nikini diye hatırlıyorum bu da o mu?
Kafa gitti
Yok
Dur hangimiz karıştırdı emin değilim şu an
İkisi de benzer tipler aslında
Sunshine daha dürüst ve gelişime açık
Bu arkadaş bildiğimiz art niyetli

Sunshine kanaryaydı galiba
Bu arkadaş kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…