Kv ile iletişimi minimum tutmak

Şimdi bak kopuk bir aile olduğunuzu düşünebilir bunu yadırgayabilir oğlu için yuvası için endişe de edebilir bu kötü niyetli olduğunu göstermez ama bunu dile getirebileceği cüreti sen veriyorsun, benim ailem benim özelim kimsenin haddine değil bundan bahsetmek herkes kendi ailesine baksın demediğin için konuşabiliyor
Benim de kalçamda kitle var beni ağlatacak kadar ağırıyor, kansere dönme ihtimali beni yiyip bitiriyor mesela, sapla samanı karıştırma, hastalık bambaşka birşey, ben de oğluma sarılıp destek alıyorum ondan, huyunun kötü olması onların ana-oğul bağını etkilemez
Yılların yorgunluğu birikimi ağlayarak çıkıyor da olabilir, belki depresyondadır, belki de gerçekten duygu sömürüsü yapıyordur, varsın yapsın yine sana ne

Sende ne söylerse karşılığını ver
Esin sorarsa da kötü niyetle söylemedim de
Şöyle doldurur. Ben iyi niyetliyim diye oturur aglar. En ufak şeyde aglıyor.
Ne kadar sinsi ve hadsiz bir kadin
Eğer istemediğin halde verirse sporcuya sat özellikle buzdolabi iyi para ediyor sorarsa da bozuktu attık dersin

Pribpem aslinda bugune kadar içinize armanizdan kaynaklanmiş . Bundan sonra rahatsız oldugunuz konu olursa o an deyin . BBu rahatsizliklarinizı da esiniz diyebilir annesine ama siz d3meyin yuz göz olursunuz. Samimi aile ise esiniz de demesin sonucta sogukluk olur. Onceye sunger çekin yeni olaylarda içinize atmadan cevap cerin bence. Siz mesafeyi azar azar koyun ama işim vardi gelemedim tarzinda olsun. Yoksa olaylar buyüyor gercekten konu nerelere gelmiş deyip şaşirırsınız.

ya bi sey soracagim boyle bir kadina nasil benim ozelim diyecek, oyle bir sey derse kadin aglar kendini yerlere atar? gercekten bu tavsiye nasil uygulanacak merak ediyorum

Yani bence siz kendinizi ezdirmiyorsunuz merak etmeyin
Bu arada yazmayayım dedim ama KV mi kp mi daha hadsiz? KV burnunu sokuyormus. Kp öyle gelini evine yollarız demiş. O da hiç hoş değil.

Ailenizle ilgili yapılan yoruma susmak yerine bi ufak cemkirmek gerekiyordu. Tabiki düzgün ama sert kelimelerle.
Eşin sana zaten sorunu çözmüş. Mesafeli az öz oldumu bitti gitti.
Bundan sonra birsey soylerse sizinde kendi fikirlerinizi söylemeniz lazım.
Evdeki eşya yeri değiştiriyorsa. Evet güzel olmuş fakat ben boyle daha çok beğeniyorum. Herkesin kendi düzeni deyin. Vs vs

Bence verilmesi gereken cevapları birkaç kez verin birdaha konuşabiliyor mu bakalım.. Eşinizde düzgün bir çizgide, onu daha fazla darlamayın. Boşanmaktan korkarak mı yaşayacaksınız bu evliliği? Bu sebeple boşayacak adam boşasın zaten. Bu arada fıtık için yine de arayın bu sefer siz suçlu olursunuz ama kendinizi lütfen ezdirmeyin.

Deseniz ya pat diye "bize kullanılmış eşyaları mı layık görüyorsunuz?". Bakın sesi mi çıkıyor sonra. Çok isterse gitsin internetten satsın başkasına.

ya bi sey soracagim boyle bir kadina nasil benim ozelim diyecek, oyle bir sey derse kadin aglar kendini yerlere atar? gercekten bu tavsiye nasil uygulanacak merak ediyorum
Ağlayıp kendini yere atınca ne oluyor? İsterse çıksın balkondan atsın, edebinle doğruyu söyleyip sınırını çizdikten sonra karşındakinin her abartılı hareketi onun çirkefliğini ortaya döker
Kv evindeyken böyle bir konuşma olursa benim ailem benim özelim kimsenin bunu diline dolamaya hakkı yok herkes dönsün kendi ayıplarına baksın, çok başım ağrıyo ben eve geçiyorum hadi anne hayırlı geceler diyecek çıkıp gidecek, arkasından ne olursa olsun, bunu yapmadığı için hiçbir sınırı yok ve buraya konu açıyor
Kendi evinde geçerse konu yine aynı şeyi diyip başım ağrıyo ben bir duşa gireyim de yatayım size iyi geceler diyip çıkacak yanlarından
Bu ne kadar zor olabilir? Aya çıkıp kaynanaya nanik yapsın demişim gibi davranmayın

Benimki de bununla aynı model.Hem samimi olmak istiyorlar ama her seferinde de yılan gibi sokuyorlar .Dilinizi tutun da biz yaklasalim,samimi olalım .

Kınasını bile kaynana yaptı desem?

Banada işkence gibi geliyordu. Aramayı kestim. O aradığında bazen geri dönmemeyi düşünüyorum
Dönmeyebilirsin, o sırada işim vardı unutmuşum dönmeyi der kestirip atarsın. "alılık olmayınca böyle akıldan çıkıveriyor işte" diye laf bile sokabilirsin

Ya eşinize ne hacet. Münasebetsiz her lafında boz bi güzel. Mesela ben senin eskini kullanmam yenisini alırım de. İzin gününde ararsa gelemm işim var de. Kapat tel.i konuşturma. Hastaysa da ara, kısaca konuş kapat. Ağzına laf verme. Onların aile yapısına uymazsam, beni geri gönderirler korkusıyla geçmez bu hayat. Mesafeli ol, ama lafını esirgeme. Mesafeli olmak da senn en doğal hakkın. Samimiyet kurma zorunluluğu yok kimsenin. İsterse de ağlasın. Bi ağlar iki ağlar sonra alışır.

Laf anlatmaya çalışmayın, yardım istemiyor. Yapacağını yapsa bile içinde kurulmaya devam ediyor bu arkadaş, öyle, takık kendisi. Bi iptal ettiği eski hesabı vardı ordan biliyoz. Kocayla evlenene kadar sesi çıkmıyordu, adamı aldı aklına mesafe koymak geldi.

Hmm anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…