- 15 Haziran 2016
- 7.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.880
- 348
- 39
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Şimdi bak kopuk bir aile olduğunuzu düşünebilir bunu yadırgayabilir oğlu için yuvası için endişe de edebilir bu kötü niyetli olduğunu göstermez ama bunu dile getirebileceği cüreti sen veriyorsun, benim ailem benim özelim kimsenin haddine değil bundan bahsetmek herkes kendi ailesine baksın demediğin için konuşabiliyorAilem konusunda sözlerine bile eşim iyi niyet diyor. İyi niyetli insan, ben böyle aile görmedim, çok kopuksunuz falan der mi? Anne bile demiyorum. Bazen sizli bizli konuşuyorum. Aşırı aşırı resmiyim. Sorularına da yuvarlak cevap vereceğim. Bcaagında kitle çıkmış, dün sürekli hüngür hüngür aglamış. Çok agrıyor diye. Ortalığı ayaga kaldırdı. En ufak şeyde oturup aglıyor. Emınım duygu sömürüsü yapar eşime. Tek kozu aglamak. Gülerek laflarımı söyleyecegim ona.
Benim de kalçamda kitle var beni ağlatacak kadar ağırıyor, kansere dönme ihtimali beni yiyip bitiriyor mesela, sapla samanı karıştırma, hastalık bambaşka birşey, ben de oğluma sarılıp destek alıyorum ondan, huyunun kötü olması onların ana-oğul bağını etkilemez
Yılların yorgunluğu birikimi ağlayarak çıkıyor da olabilir, belki depresyondadır, belki de gerçekten duygu sömürüsü yapıyordur, varsın yapsın yine sana ne