Ben de aynen böyle düşünüyorum.Dun bi de bana beddua ediyor sen de çek diye.Söyle bişey var benim zaten haddim değil git gitme demek.Ama annenin kalbi kırılmasın hastaymış ara vs diye ben diyorum.Ona rağmen bi de oğlunu savunuyor oluyorum Onlara karşı tek kelime etmemistim onları ağzımı tutar eve gelince aglardim.Evimin yarısı döşenmiş yarı odası boş.Benim altınlarımi dahi almadılar ona rağmen hala paragöz olmak zoruma gidiyo.Yuzum gözüm sis ağlamaktan.Esime dedim ki bizi çok yuzgoz etme bana denediğini bırakmadı daha da konusmam ben onlarla.kendisi de benim annemle babamla görüşmez bigün içinde zorlamadim ama o beni zorluyor ben de bu emrivakilere daha fazla dayanamayacgim için içim yansa da boşanmak istiyorumbende öldüm bittim bu olayı anlamıyorum.
Gözümüzün önünde olun. Hep birlikte olalım. Koloni halinde yiyip içelim.
Gelin kısmı sürekli kv ile mi oturur? Bu neyin mantığı... aklım almıyor.
''Evli evine köylü köyüne'' denmiyor hiçbir zaman. herkes bi noktada kendi başının çaresine baksın arkadaşım.
Neden yani bu dayatmalar evli çiftlere yapışmalar.
Onlar hiç genç olmamış mı?
hiçbir anne demez mi ki; ''evinize yurdunuza gidin, baş başa olun. Birlikte pişirip yiyin.. bugünlerin tadını çıkarın''
Bende bir erkek annesiyim, valla düzen böyleyse bende bazen kendimden korkuyorum
bu kadar kontrol altında tutacaksanız, evlendirmeyin bırakın bari bekarlığın tadını çıkarsınlar.