• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile kavga

bende öldüm bittim bu olayı anlamıyorum.
Gözümüzün önünde olun. Hep birlikte olalım. Koloni halinde yiyip içelim.
Gelin kısmı sürekli kv ile mi oturur? Bu neyin mantığı... aklım almıyor.

''Evli evine köylü köyüne'' denmiyor hiçbir zaman. herkes bi noktada kendi başının çaresine baksın arkadaşım.
Neden yani bu dayatmalar evli çiftlere yapışmalar.
Onlar hiç genç olmamış mı?
hiçbir anne demez mi ki; ''evinize yurdunuza gidin, baş başa olun. Birlikte pişirip yiyin.. bugünlerin tadını çıkarın''

Bende bir erkek annesiyim, valla düzen böyleyse bende bazen kendimden korkuyorum
:KK51:

bu kadar kontrol altında tutacaksanız, evlendirmeyin bırakın bari bekarlığın tadını çıkarsınlar.
Ben de aynen böyle düşünüyorum.Dun bi de bana beddua ediyor sen de çek diye.Söyle bişey var benim zaten haddim değil git gitme demek.Ama annenin kalbi kırılmasın hastaymış ara vs diye ben diyorum.Ona rağmen bi de oğlunu savunuyor oluyorum Onlara karşı tek kelime etmemistim onları ağzımı tutar eve gelince aglardim.Evimin yarısı döşenmiş yarı odası boş.Benim altınlarımi dahi almadılar ona rağmen hala paragöz olmak zoruma gidiyo.Yuzum gözüm sis ağlamaktan.Esime dedim ki bizi çok yuzgoz etme bana denediğini bırakmadı daha da konusmam ben onlarla.kendisi de benim annemle babamla görüşmez bigün içinde zorlamadim ama o beni zorluyor ben de bu emrivakilere daha fazla dayanamayacgim için içim yansa da boşanmak istiyorum

Ahada fırsat sna sok lafı ya millet nasıl evlere gelin gidiyor ben su iki çul caputa kaldım siz paragöz gormemisiniz deyiver...
Bak benim ki geldi demin beni kontrole iyi misin canın bişi istiyomu yapılacak isin varmı diye... Soylesene bi kaç gün evvel hasta halinle serum yedin geldin zorla kokmuştur diye verdiği bi tas yemeğe bugün yemek yapmam o zaman diyince taşıma suyla değirmen dönmez diyen biri ne kadar iyilik düşünür.... Ben mi fesatim acaba yanılmıyorum demi...
Yok ya paragöz demesi çok sinir etti beni çok Ustume geliyor benim eğer paragöz olsaydim çok zengin isteyenlerin olmuştu onlarla evlenirdim

Altlı üstlü oturup,telefonlamı tartışıyorsunuz :deli:

çocuk istiyorsunuz sanırım, kv nin hareketleri çocuk olunca daha çok gözüne batacak. kaldırabilecek misin?
Önce kendi hayatını düzene koy, sonra bebek olayını düşün lütfen.

ilerde daha çok sıkıntı yaşayıp, çıkmazlara girme.

Bu zihniyet teki KV ve kp olanlar hiç mı Allah'tan korkup kuldan utanmazlar.. çok üzülüyorum kızlar üstünde bukadar KV. Kp gorumce vs. Baskısı olmasına .Asıl senin elin onun yakasindadir eğer yuvan dagilirsa

Aylardir hicbir sey duzelmiyor
Ozelden de konustuk
Evi ayir ..
Alt kati kiraya versin esin o evin kirasiyla sizin evinkini odesin..
Onlardan uzaklasmadan cozulmez

nasılsa hiçbir şekilde anlaşamayacaksın onlarla. gitme, gelme, telefonda konuşma bari kafan rahat olsun. fırsatını bulunca da taşının.

Aylardir hicbir sey duzelmiyor
Ozelden de konustuk
Evi ayir ..
Alt kati kiraya versin esin o evin kirasiyla sizin evinkini odesin..
Onlardan uzaklasmadan cozulmez
Aylardır düzelmiyor ben de biliyorum ama burdan taşınmaya da yanaşmıyor ailesiyle görüşmek istemedigimde de tepki veriyor

Bu zihniyet teki KV ve kp olanlar hiç mı Allah'tan korkup kuldan utanmazlar.. çok üzülüyorum kızlar üstünde bukadar KV. Kp gorumce vs. Baskısı olmasına .Asıl senin elin onun yakasindadir eğer yuvan dagilirsa
Ben de eşime aynen dedim hakkım helal değil onlara yuvamizi bozmaya çalışıyor diue

Ne oldu ki bu noktaya geldiniz.yani siz baya nefret ediyorsunuz gorusmek istemiyorsunuz belli onlar da baya hırs yapmış gorusme pesindeler.normal normal gorusseniz niye olmuyor

Ne oldu ki bu noktaya geldiniz.yani siz baya nefret ediyorsunuz gorusmek istemiyorsunuz belli onlar da baya hırs yapmış gorusme pesindeler.normal normal gorusseniz niye olmuyor
Hanımefendi kadın baya kavga etti benimle pazar günü.Bugun de işte geliyim konuşulsun filan oldu gelmedi bi haber de etmedi.Bana hep bunu yapıyor eşimin eski sevgilisini sorma ona gelin demeler,bana baski yapmaları aileme laf etmeler daha neler neler

Eşiniz istese giderdi zaten kendi eşimden biliyrum kalk gıdıyoz dese ne dicen hayr mı gitmıyrsun mu dıcen.koca adam zorlamı tutuyn evde bunu bılmıyr mu kayınvalıdn

Eşiniz istese giderdi zaten kendi eşimden biliyrum kalk gıdıyoz dese ne dicen hayr mı gitmıyrsun mu dıcen.koca adam zorlamı tutuyn evde bunu bılmıyr mu kayınvalıdn
Ben dedim ki eve baglamadim ya gelir kendisi istese.Bana diyo ki sen gelsen o da gelir bugün de konuşalim edelim dedi bana gelecekti yukarda bu kavga koptu gelmedi çok sessizler valla fırtına öncesi sessizlik

bodrum katta, giriş katta otururum ama onlarla aynı apartmanda oturmam. Onlardan uzak bir semte çıkın hem de, gelip gelip rahatsız da edemez sizi.

İyi de esim benim ailemle zaten görusmuyor kalbimi kırdılar diye annesigil benim kalbimi daha çok kırdı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım bile agliycam diye
o senin ailenle konuşmayıp görüşmüyorsa sen neden onun ailesiyle görüşüyorsun. Kıssasa kıssas uygulayacaksın. Neden konuşmuyorsun gitmiyorsun derse sende benim anne-babamla konuşmuyorsun de geç. umursama

Back
X