Kv sebep cocuk neden yapmayayım ki cocugumada mudale ederse o zaman tasınırım ben umursamıyorum idare etmeye çalışıyorum ama cocuguma yaparsa görmezden gelmem ama önceliğim iyi olmak tabikiYok daha iyi olur. Cocuk dedigin zaten sihirli degnektir. Evlilikleri iyilestiriyor, kötü kv'deleri pamuk seker anne yapiyor,.. Elinden ne gelirse valla yeni dogmus bebisin. Hepsini düzeltiyor
Baska bir eve niye tasinmiyorsunuz? Madem bu kadar zorluklar var, niye bebek?
Eşim söylüyor annesine ama anlamıyorNeden direkt kvnizin yüzüne soylemiyosunuz, anne gittiğimiz her yere seni götürmek zorunda mıyız, bizim baş başa bı animiz da olmycak mesaj diye?
Aynısını yaşıyoruz. Bizde alt lı üstlü yüz. Yaza taşınıyoruz inşallah biz. Taşınma şansın varsa taşınKızlar 2 yıllık evliyim kv ile altlı üstlyüm. bir sürü sorunlarımız oldu aştık ancak kıskançlığı aşamadık. Bişy alıyorum niye bana almadınız bi yere gidiyoruz beni niye götürmüyonuz evimize alışveriş yapıyoruz bana niye yapmadınız vs bir sürü şey. Bekar bir oğlu ve kocası da varken kıskançlığından eşimin yapmasını istiyor herşeyi. Aldıgım herşeyin hesabını veriyorum bazen yalan konuşuyorum bunuda hediye verdiler diye. İdare edeyim diyorum olmuyo şuanda bide hamileyim cocuktan sonra daha kötü mü olur ya sizce?
Ahh... Neler demiyor eşim.Evet daha kötü olur veya aynen devam eder. Çocuktan sonra düzelmesini neden beklediğinizi anlamadım. Açık açık söyleyin rahatsız oluyorum diye. Belli ki idare etmeden, alttan almadan anlamıyor karşınızdaki insan. Örneğin beni niye götürmüyorsunuz dediğinde verin cevabını biz karı koca gitmek istedik diyin. Siz cevap vermezseniz bu düzen böyle devam eder
Çocuk olmadan ben görmezden gelirim öyle yada böyle bizim dedğimiz oluyor kırmadan eşimin annesi iyi yada kötü ama cocuguma yapmaya kalkarsa direk taşınırımAynısını yaşıyoruz. Bizde alt lı üstlü yüz. Yaza taşınıyoruz inşallah biz. Taşınma şansın varsa taşın
Ahh... Neler demiyor eşim.
Yanlış yere yorum yapmışımÇok kötü yüz göz olmuşsunuz, siz omuzları çökük durup cevap verip, açıklama yaptıkça, o da üstünüze gelmiş. İlgi ve kontrol manyağı kayınvalide üzerinize geldikçe gelmiş. Sınır koymanız lazım, eşinize de demeniz lazım, annen lütfen eşinden ve kardeşinden istesin, sana bizim ihtiyacımız var. Kesinlikle de kararınızın arkasında durun. Sürekli arayıp sormasına karşılık vermeyin, günlük ne yaptığınız, aldığınız hakkında bileği vermeyin.
Tek çözüm bir dur demek, ne soru sorarsa sorsun cevap “ boş ver, ne yapacaksın öğrenip” “ hatırlamıyorum” “ ay canım hediye geldi” “ ay hiç sevmem sürekli bu ne kadar, neden aldın, neden almadın “ “ canım istedi” sert, boş boş suratına bakıp, konuyu değiştirin. Hiç sinirlenmeyin, cevap vermeyin, ilgilenmeyin. Çocuk olursa eve annenizi çağırın bir ay kalsın. Baştan demeniz gerekir ki “annem dışında kimsenin evde kalmasını istemiyorum, çocuğumu kendi bildiğim gibi yetiştireceğim”.
Ben cevap verirsem iyice kötü olucak ve evde huzursuzluk olucak. 2 senedir böyle idare ediyorum yeri gelince cevabımı veriyorum ama saygımı bozmadan. cocugumu nasipse kucagıma alırsam gene devam ederse dayanamam. Bazıları cocuktan sonra gerçekten iyi oluyor tek duam iyi olalım kötü olmak istemiyorumEşiniz istediğini desin ben sizi soruyorum. Siz neden açıklama yapıp hesap veriyorsunuz?
Ben cevap verirsem iyice kötü olucak ve evde huzursuzluk olucak. 2 senedir böyle idare ediyorum yeri gelince cevabımı veriyorum ama saygımı bozmadan. cocugumu nasipse kucagıma alırsam gene devam ederse dayanamam. Bazıları cocuktan sonra gerçekten iyi oluyor tek duam iyi olalım kötü olmak istemiyorum
Bu aralar her kv konusunda yorum yapasım var:) Benim eşim her hafta sonu (pazar günü tek izin günü eşimin) annesine gitmek istedi, hatta son zamanlarda sadece pazar günleri de degil , örneğin salı gideriz ayni hafta cuma günü de gidelim der eyvallah o gün de gideriz yetmez ama o hafta pazar günü de gidelim der bu arada ben de çalışıyorum hafta içi 7 den sonra gidiyoruz neyse bu böyle gitmez dedim duruma el koyup kv ile bir konuşma yapayim istedim , anne ben sana her hafta sonu gelmeye mecbur muyum dedim , sonuç tamam kizim sen beni istemiyorsun oldu :) şaka gibiydi ya yine aklima geldiNeden direkt kvnizin yüzüne soylemiyosunuz, anne gittiğimiz her yere seni götürmek zorunda mıyız, bizim baş başa bı animiz da olmycak mesaj diye?
Eger cocugum olmasaydı idare etmeye devam ederdim eşim ve ben huzurluyuz. Evet baskı altındayız ama genede istedimizi yapıyoruz. Cocuktan sonra bu şekilde olursa o zaman yolları ayırırım ama yok daha fazla kıskanırsa kendim idare ederim cocugumla idare edememŞu an bu şekilde yaşayarak çok mu huzurlusunuz? Siz idare ediyormuşsunuz madem mesele ne o zaman? Ben ömrümde çocuktan sonra iyi olan bir kişi daha görmedim. Umarım iyi olursunuz ama hiç ihtimal vermiyorum.
Eger cocugum olmasaydı idare etmeye devam ederdim eşim ve ben huzurluyuz. Evet baskı altındayız ama genede istedimizi yapıyoruz. Cocuktan sonra bu şekilde olursa o zaman yolları ayırırım ama yok daha fazla kıskanırsa kendim idare ederim cocugumla idare edemem
Çocuguma karışması bana karışması ile aynı şeymi.Ben sizi gerçekten anlamadım. Huzurluymuşsunuz idare de ediyormuşsunuz mesele ne o zaman? Çocuk olunca neden idare edemiyorsunuz? Ne fark edecek çocuğun doğması?
Çocuguma karışması bana karışması ile aynı şeymi.ben onu yap derim o yok yok boyle yap der yapmaya kalkar. En ufagı. Bi cok arkadasım var cocuktan sonra huyu değişen kvleri var umarım bende öyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?