Ha diyince de taşınılmıyo malesef. He gözüm kara olur ben gidiyorum gelirsen gel gelmezsen boşa beni diyenlerden olurum ne dinime yakışır ne de bana. Ben size taşınmalımıyım diye konu açmadım ki tecrübelilere sordum gerçekten değişen en azından torunu hatrına ılımlı davranan kv cok var etrafımda tecrübelilere sormak danışmak paylaşmak istedim.Ya konu sahibide bir tuhaf, eşi dünden hazirmiş taşinmaya. Peki niye taşinmiyorsun dediğimizde doğru düzgün cevap yok.
Hani sanirsin ki taşinmak, kvdenin değişmesini beklemekten daha kolay ama öyle değilmiş.
Sus görme duyma desin desin sussun sen al gene almamazlık yapma gibi laflarKaynanan kocalık yaparken ne aldın nereye gittin diye, kocan ne yapıyor o arada?
Acele derken 2 yıldır acele etmeyelim dedik kvme sebep ama suan hamileyim o yüzden cocugu sordumçocuk işini biraz erteleyin acele etmeyin daha cok üzulürsünüz hatta ben su mahalldyi cok sevdim deyip oraya tasinmaya calisin bir an once
Sogumuyor musun bu adamdan? Cunku tam bir, gomlektekı kenarda duran ise yaramayan bırı koparsa dıkılsın diye verilen minik kol dugmesine benziyor kendısı.Sus görme duyma desin desin sussun sen al gene almamazlık yapma gibi laflar
Yooo soğumuyorum. Annem ne derse o diyip eşini görmezden gelenlerde var. Cok sukur gene her istediğimi alıyor beni eksik etmiyor. Arada kalıyo benim yüzümden annesiyle konusmadığı günler cok oldu karıma dokunma karışma dedği günler.. ama annesi gercekten anlayıssız allhın bana verdiği büyük imtihanlardan biri. Eşimde bu şekilde idare etmeye çalışıyor artık ne yapacakki annesinimi atsın kapıya. He taşınalım dediği günde oldu ama kar kış kıyamet diye anlık sinirle hareket etmeyelim dedim ben istemedim. Ama kv cocuguma aynı olursa ya benim sesim cıkar günaha da girmek istemem o yüzden tasınırımSogumuyor musun bu adamdan? Cunku tam bir, gomlektekı kenarda duran ise yaramayan bırı koparsa dıkılsın diye verilen minik kol dugmesine benziyor kendısı.
Baya seni ezdırıyor kendısı de kenarda duruyor dedıgım gibi ben yedek kol dugmesine benzettim.Yooo soğumuyorum. Annem ne derse o diyip eşini görmezden gelenlerde var. Cok sukur gene her istediğimi alıyor beni eksik etmiyor. Arada kalıyo benim yüzümden annesiyle konusmadığı günler cok oldu karıma dokunma karışma dedği günler.. ama annesi gercekten anlayıssız allhın bana verdiği büyük imtihanlardan biri. Eşimde bu şekilde idare etmeye çalışıyor artık ne yapacakki annesinimi atsın kapıya. He taşınalım dediği günde oldu ama kar kış kıyamet diye anlık sinirle hareket etmeyelim dedim ben istemedim. Ama kv cocuguma aynı olursa ya benim sesim cıkar günaha da girmek istemem o yüzden tasınırım
Eşimle mutluyum kv ilede mutlu olmak isterim. Ezdirdiğini gerçekten düşünmüyorum bana olsn görme sus cahil kadın diyo ama annesine de gidip karışamazsın gibi laflr kuruyor. Gerçekten tanısanız kvmi kimsenin baş edemeyeciğini bilirsiniz. Eşim benim yüzümden aylardır konusmadı annesiyle altlı üstlüyken eşime iyi davranmazsan bende yokum dedi. Ben kendimi arada kalmış hissettim onların böyle olmasını istemem anne oğulBaya seni ezdırıyor kendısı de kenarda duruyor dedıgım gibi ben yedek kol dugmesine benzettim.
Siz mutluysanız sorun yok. Ama mutlu degılsınız konu da oyle yazıyor.
Ha diyince de taşınılmıyo malesef. He gözüm kara olur ben gidiyorum gelirsen gel gelmezsen boşa beni diyenlerden olurum ne dinime yakışır ne de bana. Ben size taşınmalımıyım diye konu açmadım ki tecrübelilere sordum gerçekten değişen en azından torunu hatrına ılımlı davranan kv cok var etrafımda tecrübelilere sormak danışmak paylaşmak istedim.
Kızlar 2 yıllık evliyim kv ile altlı üstlyüm. bir sürü sorunlarımız oldu aştık ancak kıskançlığı aşamadık. Bişy alıyorum niye bana almadınız bi yere gidiyoruz beni niye götürmüyonuz evimize alışveriş yapıyoruz bana niye yapmadınız vs bir sürü şey. Bekar bir oğlu ve kocası da varken kıskançlığından eşimin yapmasını istiyor herşeyi. Aldıgım herşeyin hesabını veriyorum bazen yalan konuşuyorum bunuda hediye verdiler diye. İdare edeyim diyorum olmuyo şuanda bide hamileyim cocuktan sonra daha kötü mü olur ya sizce?
Canım sen evlimisin ? Böylesi sıkıntılar yasadınmı? Sen sus bencede en iyisi keyfine bakHani esin dünden raziydi? Simdi kara gözlü hatta bosanmalimi ayri eve gitmek icin?
Madem degisen kv'de tecrübene var (ki ben öyle birsey hic görmedim), niye halen soruyorsun?
Ve sorun kv'de ise, tasinmak, bebek yapmaktan daha mantikli degilmi?
Resmen komedi "Kv'de ile bas edemiyorum, tasinmak tüh kaka, bebek yapim kesinlikle degisir"
Ya artik bu konuya son mesajim. Resmen bizim.e dalga gectigini his ediyorum. Yoksa bu düsünce tarzi hicnormal degil.
Beni anlayan birisi merhabaBekar kaynın evlenince rahatlayacaksın. 3.5 sene aynı durumdaydım şu an benden iyisi yok
Beni anlayan birisi merhabaHerkes bedavadan sallıyor yasayan nasıl da anlıyor beni.☺
Evet boşanan kadınların hepsi dinsiz ve karaktersiz bi sen mükemmel kulsun. Zihniyetin dumanı üstünde b.k kokuyor.Ha diyince de taşınılmıyo malesef. He gözüm kara olur ben gidiyorum gelirsen gel gelmezsen boşa beni diyenlerden olurum ne dinime yakışır ne de bana. Ben size taşınmalımıyım diye konu açmadım ki tecrübelilere sordum gerçekten değişen en azından torunu hatrına ılımlı davranan kv cok var etrafımda tecrübelilere sormak danışmak paylaşmak istedim.
Boşanan kadınlar dinsiz mi oluyor yazmışım? Siz zihniyetlisiniz biz değiliz. Kendinize gelin hakaret ediyorsun! Önce uğraşcaksın bu imtihanı sana veren allah olmuyorsa bosancaksın! Benim esim arkamda en azından neden boyle bsy yapayım? Hanımefendi siz susun bence bedavadan sallamayınEvet boşanan kadınların hepsi dinsiz ve karaktersiz bi sen mükemmel kulsun. Zihniyetin dumanı üstünde b.k kokuyor.(Kusura bakmayın hanımlar en yakışan betimleme buydu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?