Kv ile ne yapcagmı şaşırdım.😕😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha diyince de taşınılmıyo malesef. He gözüm kara olur ben gidiyorum gelirsen gel gelmezsen boşa beni diyenlerden olurum ne dinime yakışır ne de bana. Ben size taşınmalımıyım diye konu açmadım ki tecrübelilere sordum gerçekten değişen en azından torunu hatrına ılımlı davranan kv cok var etrafımda tecrübelilere sormak danışmak paylaşmak istedim.

Ben nasıl altlı üstlüyüm bilmiyorum ki.
Kaynanamı ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile. Yolda belde de karşılaşmıyoruz hiç. :///
Böyle durumun çeyreğini yaşasam dakika durmazdım taşınırdım. Aaa o ne öyle.

Sogumuyor musun bu adamdan? Cunku tam bir, gomlektekı kenarda duran ise yaramayan bırı koparsa dıkılsın diye verilen minik kol dugmesine benziyor kendısı.
Yooo soğumuyorum. Annem ne derse o diyip eşini görmezden gelenlerde var. Cok sukur gene her istediğimi alıyor beni eksik etmiyor. Arada kalıyo benim yüzümden annesiyle konusmadığı günler cok oldu karıma dokunma karışma dedği günler.. ama annesi gercekten anlayıssız allhın bana verdiği büyük imtihanlardan biri. Eşimde bu şekilde idare etmeye çalışıyor artık ne yapacakki annesinimi atsın kapıya. He taşınalım dediği günde oldu ama kar kış kıyamet diye anlık sinirle hareket etmeyelim dedim ben istemedim. Ama kv cocuguma aynı olursa ya benim sesim cıkar günaha da girmek istemem o yüzden tasınırım

Baya seni ezdırıyor kendısı de kenarda duruyor dedıgım gibi ben yedek kol dugmesine benzettim.
Siz mutluysanız sorun yok. Ama mutlu degılsınız konu da oyle yazıyor.

Baya seni ezdırıyor kendısı de kenarda duruyor dedıgım gibi ben yedek kol dugmesine benzettim.
Siz mutluysanız sorun yok. Ama mutlu degılsınız konu da oyle yazıyor.
Eşimle mutluyum kv ilede mutlu olmak isterim. Ezdirdiğini gerçekten düşünmüyorum bana olsn görme sus cahil kadın diyo ama annesine de gidip karışamazsın gibi laflr kuruyor. Gerçekten tanısanız kvmi kimsenin baş edemeyeciğini bilirsiniz. Eşim benim yüzümden aylardır konusmadı annesiyle altlı üstlüyken eşime iyi davranmazsan bende yokum dedi. Ben kendimi arada kalmış hissettim onların böyle olmasını istemem anne oğul

Hani esin dünden raziydi? Simdi kara gözlü hatta bosanmalimi ayri eve gitmek icin?

Madem degisen kv'de tecrübene var (ki ben öyle birsey hic görmedim), niye halen soruyorsun?

Ve sorun kv'de ise, tasinmak, bebek yapmaktan daha mantikli degilmi?

Resmen komedi "Kv'de ile bas edemiyorum, tasinmak tüh kaka, bebek yapim kesinlikle degisir"

Ya artik bu konuya son mesajim. Resmen bizim.e dalga gectigini his ediyorum. Yoksa bu düsünce tarzi hicnormal degil.

Bekar kaynın evlenince rahatlayacaksın. 3.5 sene aynı durumdaydım şu an benden iyisi yok

Canım sen evlimisin ? Böylesi sıkıntılar yasadınmı? Sen sus bencede en iyisi keyfine bak

Delı mı ne ya. Cek ek zorunda degilsınız ya. Su kadınlar da bı kendıne gelsın. Kazık kadar kadın olmus bana nıye almadınız...nıye idare edeyım ne sacma sey. Kv tribine giriyolar kıro kadınlar. Hıc cekemem.

Evet boşanan kadınların hepsi dinsiz ve karaktersiz bi sen mükemmel kulsun. Zihniyetin dumanı üstünde b.k kokuyor. (Kusura bakmayın hanımlar en yakışan betimleme buydu)

Evet boşanan kadınların hepsi dinsiz ve karaktersiz bi sen mükemmel kulsun. Zihniyetin dumanı üstünde b.k kokuyor. (Kusura bakmayın hanımlar en yakışan betimleme buydu)
Boşanan kadınlar dinsiz mi oluyor yazmışım? Siz zihniyetlisiniz biz değiliz. Kendinize gelin hakaret ediyorsun! Önce uğraşcaksın bu imtihanı sana veren allah olmuyorsa bosancaksın! Benim esim arkamda en azından neden boyle bsy yapayım? Hanımefendi siz susun bence bedavadan sallamayın

Bebekten sonra var olan problemler aynen kalarak, yenileri ekleniyor. Daha büyükleri. Mesafe koymakta fayda var, kötü de olmayın, ama çok iyilik te yakınlık ta bu dünyada geçerli olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…