Kv ile ne yapcagmı şaşırdım.😕😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk olmadan ben görmezden gelirim öyle yada böyle bizim dedğimiz oluyor kırmadan eşimin annesi iyi yada kötü ama cocuguma yapmaya kalkarsa direk taşınırım
siz direk taşınırsınız da eşinizi taşınır mı bakalım
hiç konuştunuz mu?
bir erkek için zor kirasız evden çıkıp kiraya gitmek

Öyle yapıcam bende. Ona rağmen iyice tatsızlık peşinde olursa eşimi tutamam zaten
inşallah öyle olmaz da görürsünüz
eşiniz de o zaman "şimdi çocuk oldu masraflar arttı hem annem de sana yardımcı olur nasıl çıkalım kiraya" diyebilir
tabi inşallah demez

yerinizde olsam yukarıdaki örnekler gibi kv ye sesimi yükseltmeden cevaplar veririm

Canım bende böyle büyük konuşuyordum asla aynı apartmana gitmem diye
Tatlim bu büyük konusmal degildir ya gözünü seveyim, karardir.. bi insan neden altli ustlu oturur?muhtemelen mülk vardir ve kira verilmez.. e bunun nesi buyuk konusmak olsun ki ? Yasim 33 bak yeni evleniyorum sartlarim olgunlasmadigi icin.. azicik aşım kaygisiz basim der paşa paşa calisir kirami oderim.
Elbette aile apartmaninda yasamayi şart kosan erkekler de vardir, saygi da duyarim ama bu kadarcik mahremi bile saglayamayan adama muge anlinin deyimiyle bir bay bay yani

Tek sorun iletişimsizlik madem rahatsızsın bunların aynısını kv yüzüne de söyle

‘Taşınamıyoruz’? Bunu da kim söyledi. Eşim gitmek için dünden razı allaha şükür maası da kirayı karsılamayacak kadar az değil 25 yaşındayım

O zaman niye çikmiyorsunuz? Kim istiye istiye kv'de ile alt üst yasar? Hem huzur yok diyorsun, hem var diyorsun simdide parada var maasta var esimde çikmak istiyor diyorsun.

Eh dert nerede o zaman? Kv'de ile anlasamiyorsan çik git kiraya.

Hesap verme sorarsa sorsun konuyu değiştir cocukmuyum her aldığımı ettiğimi sana söylücem de. Lafını hiç çekme yoksa kimseden izin alma hesap verme evlenecek yasa gelip evlemsigine göre.

Çekindigi fikirlerine onem verdigi bir aile büyügüne anlat konuşsun. Benim k.v 2 yil önce günü birlik denize gittigimizde eşimi arayip hüngür hüngür ağladı beni niye götürmediniz diye keyfimiz kacti geri döndük. Hic sesimi cikarmadim. Bir akrabamiz var cok cekinir ondan ve asla kucük düsmek istemez. Birgün evine gittik oturmaya hepsi k.v akrabasi 15 kadin var orda anlattim k.v ogluna cok düskün huc ayrilmak istemiyor biryere gitsek bagira bagira agliyor diye. Cok cok utandi . Bir dahada yapmadi.

Neden yakın oturuyorsunuz? Taşınmayı düşünmelisin iyi bile olsalar gereksiz bir durum diye düşünüyorum.
Ayrıca Size öyle diyorsa Sizde her seferinde espiri ye vurun takmiyomus gibi olsun sonra bikar zaten..

Esin halledecek bu meseleyi mesafe sinir koymazsa boyle gider...Cocugu bile kiskanir benim kv cocuklarimi bendenn kiskaniodu esime soyledim artik baktim o bisey yapamio (arkasindan deli mi ne demek disinda)bende soguk yuzumu gosterdim geri cekildi mecburr

Aynı şeyi yazacaktım. Çocuktan sonra herşey peri masallarına dönüyor. Kayinvalide bir gecede ak saçlı, tonton, şeker gibi bir kadın olacak mesela. Köşesinde örgüsünü örüp, etliye sütlüye karışmayacak desek, inanacak mısınız? Siz koskoca yeryüzünde böyle bir hikaye duydunuz mu ya da bu soruyu bize cidden mi soruyorsunuz, valla merak ettim. Uzaklara taşının, belki biraz öyle rahatlarsınız. Yoksa ayvayı yemek tabiri bile yumuşak kalır sizin duruma. Yavrunuzu sağlıkla alın kucağınıza.

Ya konu sahibide bir tuhaf, eşi dünden hazirmiş taşinmaya. Peki niye taşinmiyorsun dediğimizde doğru düzgün cevap yok.

Hani sanirsin ki taşinmak, kvdenin değişmesini beklemekten daha kolay ama öyle değilmiş.

Kv sebep cocuk neden yapmayayım ki cocugumada mudale ederse o zaman tasınırım ben umursamıyorum idare etmeye çalışıyorum ama cocuguma yaparsa görmezden gelmem ama önceliğim iyi olmak tabiki
çocuk işini biraz erteleyin acele etmeyin daha cok üzulürsünüz hatta ben su mahalldyi cok sevdim deyip oraya tasinmaya calisin bir an once

evet tuhafmis para madiyatsa cekmeye degmez esiyle araniz bozulurrr

Bu durumda çıkınca kv oğluyla asla konuşmaz arada ben kalıcam. Eşim bir susar iki susar üçüncüde senin yuzunden gibi laflar dönmeye baslar. Anası sonuçta. Bebeğim hayırlısıyla doğarsa aynı sorunlar olursa o zaman ne annesi ne eşim bir şey diyemez burdan çıkmak istersem. Ben kötü olmak istemiyorum Allah için burda kalıp iyi olmak istiyorum 2 yıldır rabbim görüyo bir anda cık git herşey daha kötü olur sanıyomusun o zaman eşim gene beni savuncak hangi erkek annesiyle konuşmamaya dayanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…