- 27 Nisan 2012
- 15.658
- 18.767
- 498
siz direk taşınırsınız da eşinizi taşınır mı bakalımÇocuk olmadan ben görmezden gelirim öyle yada böyle bizim dedğimiz oluyor kırmadan eşimin annesi iyi yada kötü ama cocuguma yapmaya kalkarsa direk taşınırım
Eşini tutma zaten niye tutuyomÖyle yapıcam bende. Ona rağmen iyice tatsızlık peşinde olursa eşimi tutamam zaten
inşallah öyle olmaz da görürsünüzÖyle yapıcam bende. Ona rağmen iyice tatsızlık peşinde olursa eşimi tutamam zaten
Tatlim bu büyük konusmal degildir ya gözünü seveyim, karardir.. bi insan neden altli ustlu oturur?muhtemelen mülk vardir ve kira verilmez.. e bunun nesi buyuk konusmak olsun ki ? Yasim 33 bak yeni evleniyorum sartlarim olgunlasmadigi icin.. azicik aşım kaygisiz basim der paşa paşa calisir kirami oderim.Canım bende böyle büyük konuşuyordum asla aynı apartmana gitmem diye
‘Taşınamıyoruz’? Bunu da kim söyledi. Eşim gitmek için dünden razı allaha şükür maası da kirayı karsılamayacak kadar az değil 25 yaşındayım
Bunu bana verin kendinize başka yapın da diyebilir :)Kıskançlıktan oda bebek yapmaya kalkmasın :)
Eşim şuanda bile istiyor.siz direk taşınırsınız da eşinizi taşınır mı bakalım
hiç konuştunuz mu?
bir erkek için zor kirasız evden çıkıp kiraya gitmek
o zaman çıkın neyi bekliyorsunuzEşim şuanda bile istiyor.
Esin halledecek bu meseleyi mesafe sinir koymazsa boyle gider...Cocugu bile kiskanir benim kv cocuklarimi bendenn kiskaniodu esime soyledim artik baktim o bisey yapamio (arkasindan deli mi ne demek disinda)bende soguk yuzumu gosterdim geri cekildi mecburrKızlar 2 yıllık evliyim kv ile altlı üstlyüm. bir sürü sorunlarımız oldu aştık ancak kıskançlığı aşamadık. Bişy alıyorum niye bana almadınız bi yere gidiyoruz beni niye götürmüyonuz evimize alışveriş yapıyoruz bana niye yapmadınız vs bir sürü şey. Bekar bir oğlu ve kocası da varken kıskançlığından eşimin yapmasını istiyor herşeyi. Aldıgım herşeyin hesabını veriyorum bazen yalan konuşuyorum bunuda hediye verdiler diye. İdare edeyim diyorum olmuyo şuanda bide hamileyim cocuktan sonra daha kötü mü olur ya sizce?
Aynı şeyi yazacaktım. Çocuktan sonra herşey peri masallarına dönüyor. Kayinvalide bir gecede ak saçlı, tonton, şeker gibi bir kadın olacak mesela. Köşesinde örgüsünü örüp, etliye sütlüye karışmayacak desek, inanacak mısınız? Siz koskoca yeryüzünde böyle bir hikaye duydunuz mu ya da bu soruyu bize cidden mi soruyorsunuz, valla merak ettim. Uzaklara taşının, belki biraz öyle rahatlarsınız. Yoksa ayvayı yemek tabiri bile yumuşak kalır sizin duruma. Yavrunuzu sağlıkla alın kucağınıza.Yok daha iyi olur. Cocuk dedigin zaten sihirli degnektir. Evlilikleri iyilestiriyor, kötü kv'deleri pamuk seker anne yapiyor,.. Elinden ne gelirse valla yeni dogmus bebisin. Hepsini düzeltiyor
Baska bir eve niye tasinmiyorsunuz? Madem bu kadar zorluklar var, niye bebek?
Aynı şeyi yazacaktım. Çocuktan sonra herşey peri masallarına dönüyor. Kayinvalide bir gecede ak saçlı, tonton, şeker gibi bir kadın olacak mesela. Köşesinde örgüsünü örüp, etliye sütlüye karışmayacak desek, inanacak mısınız? Siz koskoca yeryüzünde böyle bir hikaye duydunuz mu ya da bu soruyu bize cidden mi soruyorsunuz, valla merak ettim. Uzaklara taşının, belki biraz öyle rahatlarsınız. Yoksa ayvayı yemek tabiri bile yumuşak kalır sizin duruma. Yavrunuzu sağlıkla alın kucağınıza.
çocuk işini biraz erteleyin acele etmeyin daha cok üzulürsünüz hatta ben su mahalldyi cok sevdim deyip oraya tasinmaya calisin bir an onceKv sebep cocuk neden yapmayayım ki cocugumada mudale ederse o zaman tasınırım ben umursamıyorum idare etmeye çalışıyorum ama cocuguma yaparsa görmezden gelmem ama önceliğim iyi olmak tabiki
evet tuhafmis para madiyatsa cekmeye degmez esiyle araniz bozulurrrYa konu sahibide bir tuhaf, eşi dünden hazirmiş taşinmaya. Peki niye taşinmiyorsun dediğimizde doğru düzgün cevap yok.
Hani sanirsin ki taşinmak, kvdenin değişmesini beklemekten daha kolay ama öyle değilmiş.
neyi bekliyorsunuz hemen taşininEşim şuanda bile istiyor.
Bu durumda çıkınca kv oğluyla asla konuşmaz arada ben kalıcam. Eşim bir susar iki susar üçüncüde senin yuzunden gibi laflar dönmeye baslar. Anası sonuçta. Bebeğim hayırlısıyla doğarsa aynı sorunlar olursa o zaman ne annesi ne eşim bir şey diyemez burdan çıkmak istersem. Ben kötü olmak istemiyorum Allah için burda kalıp iyi olmak istiyorum 2 yıldır rabbim görüyo bir anda cık git herşey daha kötü olur sanıyomusun o zaman eşim gene beni savuncak hangi erkek annesiyle konuşmamaya dayanır.Ya konu sahibide bir tuhaf, eşi dünden hazirmiş taşinmaya. Peki niye taşinmiyorsun dediğimizde doğru düzgün cevap yok.
Hani sanirsin ki taşinmak, kvdenin değişmesini beklemekten daha kolay ama öyle değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?