Gelmeye mecbur muyumdan ziyade “benim de bir haftasonum var, zaten akşama kadar çalışıyorum” demek daha açıklayıcı sanki. Mecbur muyum lafını duyunca kadın vayyy demiştirBu aralar her kv konusunda yorum yapasım var:) Benim eşim her hafta sonu (pazar günü tek izin günü eşimin) annesine gitmek istedi, hatta son zamanlarda sadece pazar günleri de degil , örneğin salı gideriz ayni hafta cuma günü de gidelim der eyvallah o gün de gideriz yetmez ama o hafta pazar günü de gidelim der bu arada ben de çalışıyorum hafta içi 7 den sonra gidiyoruz neyse bu böyle gitmez dedim duruma el koyup kv ile bir konuşma yapayim istedim , anne ben sana her hafta sonu gelmeye mecbur muyum dedim , sonuç tamam kizim sen beni istemiyorsun oldu :) şaka gibiydi ya yine aklima geldi
Öyle yapıcam bende. Ona rağmen iyice tatsızlık peşinde olursa eşimi tutamam zatenİnşallah devam etmez ama sanmıyorum.
Bu şekilde müdahale etmeye alışmış insan her şekilde karışır. Hatta çocuğa müdahale etmeyi daha bir görev beller kendine. Benim kayınvalidem de çok müdaheleci her şeye.. Çocuk konusunda çekeceğim var gibi duruyor benimde. Ama müdahale ettirmeyeceğim yoksa huzurum olmaz. Sende öyle yap hatta taşınmak en doğrusu olur senin için.
Inanin daha yumusak anlatmak icin o kadar çok kelime sarfettim ki , hatta evimin 1 sokak altında kardesim oturuyor ve 1 yaşında bir kızı var , anne bak ben yolumun üzerindeki kardesime gidemiyorum yoğunluktan yeğenimi göremedim 1 aydir ama bak sana daha gecen hafta kaç kez geldik dedigimde " kızım kardeşle anne bir mi "dediginde artık ben de salter iste o zaman atti mecbur muyum dedimGelmeye mecbur muyumdan ziyade “benim de bir haftasonum var, zaten akşama kadar çalışıyorum” demek daha açıklayıcı sanki. Mecbur muyum lafını duyunca kadın vayyy demiştir
Allah sabır versin, bazıları laftan anlamıyor offInanin daha yumusak anlatmak icin o kadar çok kelime sarfettim ki , hatta evimin 1 sokak altında kardesim oturuyor ve 1 yaşında bir kızı var , anne bak ben yolumun üzerindeki kardesime gidemiyorum yoğunluktan yeğenimi göremedim 1 aydir ama bak sana daha gecen hafta kaç kez geldik dedigimde " kızım kardeşle anne bir mi "dediginde artık ben de salter iste o zaman atti mecbur muyum dedim
Kv sebep cocuk neden yapmayayım ki cocugumada mudale ederse o zaman tasınırım ben umursamıyorum idare etmeye çalışıyorum ama cocuguma yaparsa görmezden gelmem ama önceliğim iyi olmak tabiki
Bu aralar her kv konusunda yorum yapasım var:) Benim eşim her hafta sonu (pazar günü tek izin günü eşimin) annesine gitmek istedi, hatta son zamanlarda sadece pazar günleri de degil , örneğin salı gideriz ayni hafta cuma günü de gidelim der eyvallah o gün de gideriz yetmez ama o hafta pazar günü de gidelim der bu arada ben de çalışıyorum hafta içi 7 den sonra gidiyoruz neyse bu böyle gitmez dedim duruma el koyup kv ile bir konuşma yapayim istedim , anne ben sana her hafta sonu gelmeye mecbur muyum dedim , sonuç tamam kizim sen beni istemiyorsun oldu :) şaka gibiydi ya yine aklima geldi
Mesajin alni olsa da opsem.. ayni apartmanda yasayinca bunlarin kacinilmaz oldugunu nasil ongoremez insan yaaBu altlı üstlü oturmak nedir Allah ım sem koru bu konuları okuyup büyük konusmak istemiyorum ama kaynana görümce konularını da es geçemiyorum
Bu kadınlar ogullarını paylasamıyor. Kaynanam ıyı yoktur olmaz gormedım. Gelınlerıyle kuma gıbı yarısıyorlar. Altlı ustlu oturmaktan vazgecın yoksa cok ugrasırsınıxKızlar 2 yıllık evliyim kv ile altlı üstlyüm. bir sürü sorunlarımız oldu aştık ancak kıskançlığı aşamadık. Bişy alıyorum niye bana almadınız bi yere gidiyoruz beni niye götürmüyonuz evimize alışveriş yapıyoruz bana niye yapmadınız vs bir sürü şey. Bekar bir oğlu ve kocası da varken kıskançlığından eşimin yapmasını istiyor herşeyi. Aldıgım herşeyin hesabını veriyorum bazen yalan konuşuyorum bunuda hediye verdiler diye. İdare edeyim diyorum olmuyo şuanda bide hamileyim cocuktan sonra daha kötü mü olur ya sizce?
Çocuk bir şeyleri düzeltir iyileştirir mantığına inanmıyorum . Çevremden de gördüğüm kadarıyla ..Kızlar 2 yıllık evliyim kv ile altlı üstlyüm. bir sürü sorunlarımız oldu aştık ancak kıskançlığı aşamadık. Bişy alıyorum niye bana almadınız bi yere gidiyoruz beni niye götürmüyonuz evimize alışveriş yapıyoruz bana niye yapmadınız vs bir sürü şey. Bekar bir oğlu ve kocası da varken kıskançlığından eşimin yapmasını istiyor herşeyi. Aldıgım herşeyin hesabını veriyorum bazen yalan konuşuyorum bunuda hediye verdiler diye. İdare edeyim diyorum olmuyo şuanda bide hamileyim cocuktan sonra daha kötü mü olur ya sizce?
‘Taşınamıyoruz’? Bunu da kim söyledi. Eşim gitmek için dünden razı allaha şükür maası da kirayı karsılamayacak kadar az değil 25 yaşındayımHii tasinmak dedigin zaten 123 oluyor tabiki. Simdi tasinmak imkansiz oldugundan, esin asla tasinamaz, kirayi ödüyemezden dolayi degil o evde kalmaniz. Keyfi kaliyorsunuz zaten kv ile ayni apartmanda..
Bos bosa kendini kandirma canim. Tabiki sana karisan 1000 defa ekstra çoçuguna karisir. Simdi tasinamiyorsaniz, çoçuk ilede tasinamazsiniz. Yasin kaç bu arada?
Canım bende böyle büyük konuşuyordum asla aynı apartmana gitmem diyeMesajin alni olsa da opsem.. ayni apartmanda yasayinca bunlarin kacinilmaz oldugunu nasil ongoremez insan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?