Kv ile ne yapcagmı şaşırdım.😕😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelmeye mecbur muyumdan ziyade “benim de bir haftasonum var, zaten akşama kadar çalışıyorum” demek daha açıklayıcı sanki. Mecbur muyum lafını duyunca kadın vayyy demiştir

Öyle yapıcam bende. Ona rağmen iyice tatsızlık peşinde olursa eşimi tutamam zaten

Gelmeye mecbur muyumdan ziyade “benim de bir haftasonum var, zaten akşama kadar çalışıyorum” demek daha açıklayıcı sanki. Mecbur muyum lafını duyunca kadın vayyy demiştir
Inanin daha yumusak anlatmak icin o kadar çok kelime sarfettim ki , hatta evimin 1 sokak altında kardesim oturuyor ve 1 yaşında bir kızı var , anne bak ben yolumun üzerindeki kardesime gidemiyorum yoğunluktan yeğenimi göremedim 1 aydir ama bak sana daha gecen hafta kaç kez geldik dedigimde " kızım kardeşle anne bir mi "dediginde artık ben de salter iste o zaman atti mecbur muyum dedim

Allah sabır versin, bazıları laftan anlamıyor off

Kv sebep cocuk neden yapmayayım ki cocugumada mudale ederse o zaman tasınırım ben umursamıyorum idare etmeye çalışıyorum ama cocuguma yaparsa görmezden gelmem ama önceliğim iyi olmak tabiki

Hii tasinmak dedigin zaten 123 oluyor tabiki. Simdi tasinmak imkansiz oldugundan, esin asla tasinamaz, kirayi ödüyemezden dolayi degil o evde kalmaniz. Keyfi kaliyorsunuz zaten kv ile ayni apartmanda..

Bos bosa kendini kandirma canim. Tabiki sana karisan 1000 defa ekstra çoçuguna karisir. Simdi tasinamiyorsaniz, çoçuk ilede tasinamazsiniz. Yasin kaç bu arada?

Bekara kadın boşamak kolay derler ama, kv konusu haricinde ben hayatimda beni anlamamak için uğraşan insanlarla karşılaştığımda "evet seni istemiyorum, öyle anliycaksan sen bilirsin" deyip yine kendi bildigimi okuyorum. Kimsenin nazını çekmek zorunda değilim

Ev kayinvalidenizin mi ? Eger onlara ait bir mulkte oturuyorsaniz yuzsuzlesmesi gayet normal.. tasinin , alttan da almayin ,ufak bi cinnetin cozemryecegi hicbir şey yok

Bu kadınlar ogullarını paylasamıyor. Kaynanam ıyı yoktur olmaz gormedım. Gelınlerıyle kuma gıbı yarısıyorlar. Altlı ustlu oturmaktan vazgecın yoksa cok ugrasırsınıx

Çocuk bir şeyleri düzeltir iyileştirir mantığına inanmıyorum . Çevremden de gördüğüm kadarıyla ..

Kayınpeder ne iş görüyor o arada? Hanım sacmalama falan demiyor mu?

Birkac kere bilmiyorum, hatirlamiyorum, neden surekli soru soruyorsun, ihtiyacin varsa kendin neden almadin gibi cevaplar ver. Aciklama yapmaya ugrasma

Siz sustukça tepenize binmeye devam edecektir, çocuk olsun olmasın.

Altlı üstlü oturmakla hata etmişsiniz birde yetmemiş üstüne ne derse susmuş ve idareci olayım kılığına bürünmüşsünüz. Saçmalıklar daniskası!

Sanane bacım idare etmek sana düşmez, eşine düşer. Ailesini tanıyan o annesine gereken cevabı istediği kadar versin "oğlumla kavga da ederiz birbirimizi severiz de." der böyleleri.

O yüzden sert bir şekilde ayar çekilmesi gerek.

‘Taşınamıyoruz’? Bunu da kim söyledi. Eşim gitmek için dünden razı allaha şükür maası da kirayı karsılamayacak kadar az değil 25 yaşındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…