Kv ile oturup kocasıyla hiçbir şekilde baş başa kalamayan zaman geciremeyen

Ela1128

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
85
29
3
10 aylik evliyiz kv kp ile birlikte yaşıyoruz eşimle hiç bas başa kalamıyoruz 10 aydır 1 defa bile baş başa güzel bir yemek yemedik dışarıya çıkmıyoruz sürekli evdeyiz eşimle birlikte yapabildiğimiz hiçbir şey yok tek yaşantımız 4 duvar yatak odamız,odamız büyük banyomuz televizyonumuz var diye surekli rahatsiniz herseyiniz var diyip duruyolar ve ben çok sıkıldım artık birde hamilelik psikolojisi hic mutlu olamıyorum.

Birlikte oturma teklifi geldiğinde ev sahiplerini evden gönderip eşinle başbaşa vakit geçireceğini mi hayal etmiştin ki?

Hiç mi aklına gelmemişti bunun böyle olacağı? Üstelik odanızda tv falan da varmış, şanslısınız bir çok kişiye göre bence.

Ben 3 ay kaynanamla ayni odada uyudum
Oyle hayat gecmez, esinizle tatli tatli konusun.
Baslarda benim kaynana da disari cikmayin diyordu. Bakti onu dinleyen yok, habire cikiyoruz bir sey diyemedi.

akıl var mantık var. Kvdeyi kayınbabayı boşver ben hastakık dişinda yani eli ayaga tutmaz halde olur kendi ailemle dahi yaşamak istemem. Duşun varda ne oldu?! Kayınbaban ne zaman seks yaptiğini bile bılıyor banyo sesi duyuluyor sonucta. Onu gecti evde iki büyük varken nasıl cinsel ilikşi yalanılıyor hiç mi gıkınız cıkmıyor. Evine rahatca arkadaş akraba bile cağiramazsin. Üstünede cocuk yapıyorsun.Sen birde cocuk doğduktan sonra gör....
Kendi sucunuz koca için bunlara evet dersen şimdide ağlama bence.... Üstünede birde evin yokken cocuk yapıyorsun sana ne demeli?

ne yapsın insanlar evden mi çıksınlar?

kusura bakmayın eşiniz sizi ailesinin yanına oturttuysa siz istediğinizde çıkıp baş başa yemeğe de götürecek. tek suçlu eşiniz.

haklı bu arada insanlar, burada okuyoruz sobalı tek gözde beraber yaşayanlar varken aynı ev olsa bile büyük oda, banyo, televizyon bence de baya iyi.

Benim kv nikah kıyılacağı gün ayrı ev tutamam benle oturacaksınız sen de işe gir ikiniz de bana verin ben biriktiririm ilerde ayrı eve çıkın dedi.
Kıyameti kopardık babam hemen bu iş burada bitti deyince eşim gitti ayrı ev tuttu. Aynı apartmanda ve 1+1 ama en azından kafam rahat. Neden kabul ettiniz ki??
Bir buçuk yıllık evliyiz takıları vermedi tek kuruş yardım etmedi ama 2 ay sonra borçlar bitecek inşallah imkanınız varsa ayrılmaya bakın

Eşinde başlıyor herşey ana babaya hala göbeği bağlıysa yapacak hiç-bir şey yok artık adamın göbek bağını kesmenin zamana gelmişte geçiyor uyandırın uykusu dan evlenmiş farkına varsın bi zahmet

başka eve çıkın yada akşamlari disari falan cikin yemege gidin sinemaya gidin arkadaslariniz yokmu onlarla zaman gecirin
beni yanlis anlamayin ama madem birileriyle oturup bir odada tikilip bu sekilde yasayacaktiniz annenizin evinde yasasaydiniz
birde bir odam var televizyonumuz var banyom var yazmissiniz ev senin olsa en kotu 2 oda bir salon bir banyon birde kendine ait wc olacak neden bu esaret hayati

Birlik oturulacaksa dubleks olsun bari, rahatça arkadaş misafir ağırlar, caniniz sıkılınca üst kata çıkardınız .. oteki türlü birlikte yaşamak böyle birşey işte yapacak birşey yok. Eşiniz keşke ne güzel ailemle oturuyor dese arada sizi dışarı çıkarsa ekstra ilgi gösterse sürprizler yapsa . Ama her erkek bir olmuyor iste

Ben 3 ay kaynanamla ayni odada uyudum
Oyle hayat gecmez, esinizle tatli tatli konusun.
Baslarda benim kaynana da disari cikmayin diyordu. Bakti onu dinleyen yok, habire cikiyoruz bir sey diyemedi.
Siz neden kayınvalide ile uyudunuz çok ilginç zorunda zoru varmış demekki

Keşke iyle olsaydı ama suan onlar bir evde aldi onun borcunu ödüyorlar acısını da biz çekiyoruz esimle kp birlikte calisiyorlar cebimize para girmiyor esimde sesini çıkarıp para isteyemiyor zaten yok diye bizde bu şekilde yaklaşık 5 aydir dışarı çıkmadık eşimle ondan önce de ayda 1 zor çıktık

dışarı cıkmıyorsan bu kendi sucunuz kayınvalde kayınbaba ne alaka? Eşini ayagını bağlamıyor ya... üstelik suc sizde cocuk yapcagına calış önce bir eve cık düzenini kur. Hem insanlarin evlerine düzenine yerleşen siz hemde beğenmıyorsunuz... birde kayınvaldelere soralı bayılıyormu sizinle oturmaga

Ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim gitsinler demiyorum zaten ama biz de hiç esimle disariya cikmiyoruz onların evinin borcunu ödüyorlar birlikte calisiyolar eşim ve kp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…