Kv ile oturup kocasıyla hiçbir şekilde baş başa kalamayan zaman geciremeyen

Keşke iyle olsaydı ama suan onlar bir evde aldi onun borcunu ödüyorlar acısını da biz çekiyoruz esimle kp birlikte calisiyorlar cebimize para girmiyor esimde sesini çıkarıp para isteyemiyor zaten yok diye bizde bu şekilde yaklaşık 5 aydir dışarı çıkmadık eşimle ondan önce de ayda 1 zor çıktık
işini ayrırsın girseydi bir işe evini tutup oyle evlenseydi. Sonuc siz herşeyi berabet calıştıklarını ev aldıklarını vs vs zaten evlenmeden öncede biliyordunuz. Madem durumları ıyı değil dişarı dahi cıkamıyorsun cocukta parayla büyüyor? kendi düşşen ağlamaz derin ben. Korunsaydın he tabi kesin korundun ve hamile kaldin calışsaydınız... Sonradan dank ediyor hep demi...

dışarı cıkmıyorsan bu kendi sucunuz kayınvalde kayınbaba ne alaka? Eşini ayagını bağlamıyor ya... üstelik suc sizde cocuk yapcagına calış önce bir eve cık düzenini kur. Hem insanlarin evlerine düzenine yerleşen siz hemde beğenmıyorsunuz... birde kayınvaldelere soralı bayılıyormu sizinle oturmaga
Valla bayılıyor gibi torunda gelecegi icin yok ben bakacam oyle yapacam boyle yapacam ev alirsaniz bile uzaga gitmek yok dedi disari cikmamamizin sebebi ev alindi ama kendilerine birlikte calisiyolar ev borcu odeniyor

Ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim gitsinler demiyorum zaten ama biz de hiç esimle disariya cikmiyoruz onların evinin borcunu ödüyorlar birlikte calisiyolar eşim ve kp
beraber ödediğn o evde ilerde tüm kardeşlerin hakkı olacak. Benim olmiyan bir evin sıkıntısını niye ben cekeyım?

işini ayrırsın girseydi bir işe evini tutup oyle evlenseydi. Sonuc siz herşeyi berabet calıştıklarını ev aldıklarını vs vs zaten evlenmeden öncede biliyordunuz. Madem durumları ıyı değil dişarı dahi cıkamıyorsun cocukta parayla büyüyor? kendi düşşen ağlamaz derin ben. Korunsaydın he tabi kesin korundun ve hamile kaldin calışsaydınız... Sonradan dank ediyor hep demi...
Bu tepki nedir yaa boyle hayir korunmadim isteyerek yaptik ben bu kadar maddi sıkıntı cekecegimizi bilmiyordum

Valla bayılıyor gibi torunda gelecegi icin yok ben bakacam oyle yapacam boyle yapacam ev alirsaniz bile uzaga gitmek yok dedi disari cikmamamizin sebebi ev alindi ama kendilerine birlikte calisiyolar ev borcu odeniyor
o bayıılır evet sende anca ayılırsın...
bir kere zırt pırt kvde dıkılcek başında yok şunu şöyle yap yok böyle yap.Annelıgını bile anlamıcakasın. Böyle oturcagına kendi ailenle takılsaydın..

Bu tepki nedir yaa boyle hayir korunmadim isteyerek yaptik ben bu kadar maddi sıkıntı cekecegimizi bilmiyordum
Mesaj sahibi ben değilim ama kendi adima bu tip konuları okumak insanları sıkıyor. Kabul etmişsiniz birlikte oturmayı şimdi neden şikayet ediyorsunuz. Hayatta her aldığımız kararın sonuçları var. Tasiyamayacaginiz sorumluluğu alıp burada da eşinizin ailesinin arkasından konuşmanız çok mu doğru?

Esinin cebinde bes kurus para yok. Kv evine gelin gelmissin. Evliliginin en guzel gunlerini kv kp ile geciriyorsun. Cok buyuk ihtimalle de uzun yillar boyle yasayacaksin. Bu hengamenin icine bir de cocuk doguracaksin. Ve senin canini sikan sey disari cikamamak mi? Sen cocuk dogsun da o zaman gor canim ne diyim. Gecmis olsun

Ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim gitsinler demiyorum zaten ama biz de hiç esimle disariya cikmiyoruz onların evinin borcunu ödüyorlar birlikte calisiyolar eşim ve kp

Aile büyükleri ile aynı evde yaşarken nasıl olacağını düşündünüz mesela?
Kayınvalide kendi evinde köşesine çekilecek evin hanımı siz mi olacaksınız?

Eşinizle neden dışarı çıkamıyorsunuz, o kısmı anlayamadım. Bunu eşinizle konuşarak halledebilirsiniz.

Birlikte çalışabilirler de eşinizin maaşı yok mu? Yoksa, çok kötü bir durum. Ekonomik olarak aileye bağımlıysanız eğer çözümü çok zor.

benim kayınvalidem karşı dairede oturuyor. eşim zaten annesinde oturmayı yemek yemeyi seviyor. yani eşim başbaşa kalmaktan korkuyor benimle.
halbuki ben kayınvalidemle iyi geçiniyorum. ona gündüzleri gidiyorum ama sanırım eşim beni sevmediği için benimle vakit geçirmek istemiyor. zaten sürekli evden kovuyor. bugün eşyalarımı toplayıp gidiyordum kayınvalidem durdurdu. normalde gitsem mutlu olacaktı ama kadın üzülmesin diye mecbur kaldım.

Niye baştan kabul ettin birlikte yaşamayı, böyle olacağını bilmiyor muydun?

Mesaj sahibi ben değilim ama kendi adima bu tip konuları okumak insanları sıkıyor. Kabul etmişsiniz birlikte oturmayı şimdi neden şikayet ediyorsunuz. Hayatta her aldığımız kararın sonuçları var. Tasiyamayacaginiz sorumluluğu alıp burada da eşinizin ailesinin arkasından konuşmanız çok mu doğru?
Aynen
Sıkıldık artik
Bastan herseyi kabul.ediyorlar sonradan sikayet

Evlenmeyin kardesim
Bekleyin
Nisanliniz durumunu duzeltsin
Siz de girin bir ise
Cikin ayri eve

Kacmiyor.koca
Illa ki evlenirsiniz
Ama yok.hemen evlenecekler kv yanina da olsa

Sonra sikayet

benim kayınvalidem karşı dairede oturuyor. eşim zaten annesinde oturmayı yemek yemeyi seviyor. yani eşim başbaşa kalmaktan korkuyor benimle.
halbuki ben kayınvalidemle iyi geçiniyorum. ona gündüzleri gidiyorum ama sanırım eşim beni sevmediği için benimle vakit geçirmek istemiyor. zaten sürekli evden kovuyor. bugün eşyalarımı toplayıp gidiyordum kayınvalidem durdurdu. normalde gitsem mutlu olacaktı ama kadın üzülmesin diye mecbur kaldım.
şaka mi bu ne şimdi siz kv ile mi evlisiniz acaba oldu olucak kv ile yaşa anlamiyorum ben ya adam kovuyor kadin uzulmesin diye kaldim diyorsunuz kendine olan sayginiz nerde acaba

Aile büyükleri ile aynı evde yaşarken nasıl olacağını düşündünüz mesela?
Kayınvalide kendi evinde köşesine çekilecek evin hanımı siz mi olacaksınız?

Eşinizle neden dışarı çıkamıyorsunuz, o kısmı anlayamadım. Bunu eşinizle konuşarak halledebilirsiniz.

Birlikte çalışabilirler de eşinizin maaşı yok mu? Yoksa, çok kötü bir durum. Ekonomik olarak aileye bağımlıysanız eğer çözümü çok zor.
Ekonomik olarak onlara bagliyiz evet

Yıl olmuş 2019..Hâlâ aileyle yaşayan insanlar var yahu.Hayret ediyorum.Hangi akla hizmet anlamak zor!

Back
X