- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumu yapanla aynı kafadayım diyor
Böyle düşünen 1 kişiydi (+1) iki kişi oldu demek istiyorum. En azından ben o niyetle yazıyorum![]()
Yorumu yapanla aynı kafadayım diyor
Böyle düşünen 1 kişiydi (+1) iki kişi oldu demek istiyorum. En azından ben o niyetle yazıyorum![]()
işte bizimle kalıyor zaten.ilk oğlunuz niye sizinle kalmıyor?
Olay eşinizden kaynaklanıyor. Onların aldığı evin borcu için mi çalışacak eşiniz? Madem öyle olacaktı evlenmeseydi. Kendi ailesini kuruyor artık bir de çocuğunuz olacakmış. Annesine babasına maddi durumu elverdiğince yardım edebilir ama kendi ailesine, çocuğuna da para ayırması lazım. Siz çalışmıyor musunuz?Keşke iyle olsaydı ama suan onlar bir evde aldi onun borcunu ödüyorlar acısını da biz çekiyoruz esimle kp birlikte calisiyorlar cebimize para girmiyor esimde sesini çıkarıp para isteyemiyor zaten yok diye bizde bu şekilde yaklaşık 5 aydir dışarı çıkmadık eşimle ondan önce de ayda 1 zor çıktık
Mesela diger cocuklari torunlari gelecek 1 gun degil 2 gun degil benim suratim fena duser belli de ederim yani.Ne gerek var milletle kotu olmaya .Insallah konu sahibinin esi de insafa gelir kendi duzenlerini kurarlar .tam benim kafadansin netsin sınırların belli kendini taniyorsun benimde boyle konularda en cok anlamadigim bu koca iki insan kendi evini kuramazken ana babanin gozetimi altinda olmak ne biliyim cok garip evimde istedigimi giyerim kavgamida ederim severimde ne istersem bana ait ama başkasının evinde dedigin gibi asla olmaz
Abla bu ayni evde oturma olayi bile bile lades demek gibi oluyor. Eve yatili misafir gelse bile insan rahat edemiyor. Surekli kalabalik aile halinde yasamayi dusunmek istemiyorum.Maksadım muhalefet yapmak değil ama hepimizin çevresinde aileyle aynı evde ya da aynı apartman, aynı sokakta yaşayanlar vardır, onları örnek almak lazım, ben aynı yerde yaşayıp da bundan mutlu olanı pek görmedim, muhakkak bir sorun oluyor, çok eskiden insanlar birlikte yaşamayı neredeyse adetten saydıkları için gelini yanlarına alırmış, kızların aileleri de itiraz etmezmiş ama şimdilerde öyle değil ki.
Kayınvalidem sessiz bir karakterdir, ben ona göre daha baskın, çenesi durmayan biriyim, biz nişanlıyken benim çevremden çoğu eş dost kayınvaliden sessiz, sen onu çekip çevirirsin birlikte oturun dedi, asla oturmam deyip resti çektim, ki ben teklif etsem kayınvalidem itiraz edemezdi ama evi ayrı olmayan erkek sorumluluk sahibi olmak da zorlanıyor, neden eşime bu rahatlığı vereyim, evlenecekse kendi evini çekip çevirmeyi de öğrenecek, sorumluluğunu bilecek, kaç tane arkadaşımı biliyorum, baştan kızlara 1 yıl annemlerle otururuz sonra sana ayrı ev açacağım aşkım diyen kocalar eşlerini annelerinin başına atıp atıp gezdi tozdu, 1 yıl işin hikaye kısmıydı, o kızlar kayınvalidelerinden ayrı eve çıkamadı hiçbir zaman.
sorma bacımyil olmus 2018 insanlar öz anne babasiyla yasayamiyor, kocası bile zaman zaman fazla geliyor, annesiyle yasayanlar neden evleniyor ki anlamiyorum, amac sadece sevişmekse herkes kendi evinde yasasin bikacgune bir gorusulur.
Abla bu ayni evde oturma olayi bile bile lades demek gibi oluyor. Eve yatili misafir gelse bile insan rahat edemiyor. Surekli kalabalik aile halinde yasamayi dusunmek istemiyorum.
Hele ki icinden geldigi gibi tartismani bile yapamazsin. Hemen karisirlar mudahale ederler. Tatsizliklari aileye telefonda bile anlatmak yanlis.
he canım mecbur kaldın kadın üzülmesin diye:)benim kayınvalidem karşı dairede oturuyor. eşim zaten annesinde oturmayı yemek yemeyi seviyor. yani eşim başbaşa kalmaktan korkuyor benimle.
halbuki ben kayınvalidemle iyi geçiniyorum. ona gündüzleri gidiyorum ama sanırım eşim beni sevmediği için benimle vakit geçirmek istemiyor. zaten sürekli evden kovuyor. bugün eşyalarımı toplayıp gidiyordum kayınvalidem durdurdu. normalde gitsem mutlu olacaktı ama kadın üzülmesin diye mecbur kaldım.