Merhabalar,
2 yıllık evliyim.Bu zamana kadar kv ile pek bir problemimiz olmadı çok şükür.kismetse 2 gün sonra taşınıyoruz 15 gündür topla yerleştir derken eşimle gerçekten çok yoruldum.gecen gün eşim kv mi aramış anne bize 2 günlük yemek yapabilir misin demiş.cok yorulduk demiş.benim haberim yoktu. O da kem küm etmiş.esimde sinirlendi.zaten aramiyosun sormuyorsun yardım etmiyorsun vs demiş o da bana kim geldi yardıma DEMİŞ!!!
( 1 AY önce kv taşındı ben 2 kere gittim yardıma toplanırken yok kızın sana iş mi yaptırcaz dediler.o sırada anneannem çok hastaydı annemle sürekli doktora goturuyoduk)
Eşimde ha öyle mi tamam gelme senden bişey beklemiyoruz dedi.cok zoruma gitti ya.insan hiç mi oğlunu merak etmez naptın oğlum bir eksiğin yardım edecek bişey var demez ya.( kendisi rahatsız olduğunu soyluyor)
Benim sizce bundan sonra tavrım nasıl olmalı.? Açıkçası bu konuyu konuşmak istemiyorm kendisiyle ama bir soğukluk olduğunu da anlaşın istiyorum.iliskimiz hep mesafeli oldu zaten bu kadar
ilk evlendiğimizde kv ayrı şehirdeydi
ne oğlunu ne beni bir kere bile aramadı
evlendik evimize 6-7 ay sonra geldi.
evlenirken evimizi eşimle ben yerlestırdık ıkımız de calısan ınsanlarız
kendı annemın ayagı kırılmıstı düğün öncesi alcıdaydı o oturdugu yerden yardım etti anca .
sonra ıkı sene sonra ev aldık ve 4 gün içinde tasınmamız gerekıyordu
yıne aramadı, genç dinamikti
çalışıyorsunuz cıkıp geleyım de bir işin ucundan tutayım demedi
gelip evde dursa eve gelen mobilyacılar, doğalgazcılar için bile faydası olurdu bize
gelmedi, geleyim demedi ama her telefonda resmen aklım hep sizde diye ağladı.
ne yemek yıyebiliyorum ne içebiliyorum diye kendine acındırdı bir de.
üzerine eşim işten cıkarıldı 6-7 ay boyunca
ev kredimiz vardı tek maasa kaldık
o 6-7 ay süründük resmen.
yıne kv sürekli aradı, boğazımdan lokma geçmiyor oğlum, kolay mı sen benim en kıymetlimsin dedi yine ağladı telefonda.
elinde iphone marka telefon sürekli borsa sitelerinde aktif olan o kadın , çıkarıp da bize o zaman 100 tl bile yollamadı.
üzerine bir de hazır işsizsin , eşin de izin alsın yurt dışına tatile gidin dedi.
hala da o çok iyi annedir
reklamını çok iyi yapar
oğlu onun en kıymetlisidir.
hiçbir zor zamanımızda yanımızda olmadılar
ben bunları yzülerine de vurdum ama hala yüzsüzdür hala beni arar canım cicim konusmaya calısır.
şimdi gercekten bizi düşünür modda
bizim eşimle şartlarımız çok iyileşti maddi anlamda birkac sene evvel tam düzene oturduk
şimdi
tüp bebek olacagımızı anlamıs
kendılığinden bızım hesaba yüklü bir miktar para yollamıs
gecen bize geldıler arabanın bagajına organık erzak doldurmus getırmıs
bu kadın evlendiğim zaman evime 7 ay sonra sallana sallana gelmişti
şimdi iyi olmaya calısıyor ama bende bıraktığı etkiler hala aklımda
sana gelince,
haklısın ama resmi olsan da hayatından cıkaramayacagın bir insan işte kendisi