• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ilerde bizimle yasayacakmis :)

Ayyy ayni benimki diğer oğulu bi milyarlik mont giyer ben esime yük olmiyim diye 50 tly mont aldiririm dalga geçer ama bunun üstünden bi ay geçmeden kaynimin borcu icin benim bilezigimi eşimden ister bana kimse bişey sormaz akrabalarının kızları için ne istiyosa damat tarafından hani dedikodu yapiyo bana ne ettiyse tam tersini o kızlardan bekliyor kızlar kv ile gorusmuyolar evden kovuyolar ohhlar cekiyo ama kendisi bizde kalmanın derdinde hatta istemezsem bana kapi gosteriyo insan daha çok bunlara sinir oluyo
çok haklısınız.. eşimde kv nin yeğeninin ablalarının isteklerini geri çevirmez bana bayramda bayramlık kıyafet almadı. kadın karşıma geçmiş ayy sen bayramlık almadın mı diyor o an söylicektim aslında sizin lükslerinizden bana sıra mı geliyor diye. ama ben şuan onlara ne yardım ediyorsa anında kendime bir ihtiyaç çıkartıp onu aldırıyorum. yoksa benim çalışıp kazandığım parayı elalem yiyecek. onlar yiyeceğine boyuna masraf çıkartıp kendim yiyorum. eh o da bana dönüp de senin masrafların çok oldu annemlere yardım edemiyorum diyemez herhalde. ailsine ettiği yardımlardan kısıversin bir zahmet. elimizde fazladan 2 bin vardı eniştesinin kışın işleri azalmış onların kredi borcuna yardım etcekmiş. ses etmedim yavaş yavaş o parayı kendi ihtiyaçlarıma harcatıyorum. adam kendi kredi borcumu bir ay fazladan ödeyim demiyorda milletin kredi borcunu düşünüyor. ama bu iyilik benim aileme yapılsa kıyamtler kopar.

haklısınız.. ama eşimi tanıyorsam bu konuyu burada kapatmaz uzattıkça uzatır küslüğünü. boşanmaya kadar da gider eminim.. ne halleri varsa görsünler. artık hayatımı ben yönlendireceğim karşılarında saf salak biri yok yani. bakalım zaman gösterecek eşimin düşüncesini.. Allah doğru yolu doğru düşünceyi göstersin ne diyeyim...
Keske evliyim ben bir ailem var eşime çocuklarıma karşı sorumluluklarim var hayatıma ona gore yön vermeliyim diye dusunebilse erkekler. Herkesin annesi cok değerlidir ama söz konusu eşin çocukların ailen. Keske farkedebilseler bunu. Allah yardımcınız olsun.

İlişkiyi ayakta tutan alttan alan hep sensin bilmem farkında mısın,şaka adı altında söylediği o laflardan sonra d.tünden kan alman gerekirken sürekli tadımız bozulmasın havasındasın adamda abartmış çıtayı annem bizimle yaşara taşımış

İlişki de daha fazla seven önemseyen erkek olmalı aksi takdirde kadın paspas olur ancak

İlişkiyi ayakta tutan alttan alan hep sensin bilmem farkında mısın,şaka adı altında söylediği o laflardan sonra d.tünden kan alman gerekirken sürekli tadımız bozulmasın havasındasın adamda abartmış çıtayı annem bizimle yaşara taşımış

İlişki de daha fazla seven önemseyen erkek olmalı aksi takdirde kadın paspas olur ancak
inanın iki üç ay öncesinde olsa bu tarz şaka adı altında saygısızca çirkinleşmler dediğiniz gibi yapardım ama artık bende yoruldum kendine ne yakıstırıyorsa onu yapsın... en son barışmamızda güya saygısızlık etmeyecektik adamın bi telefonu bozuldu bana saydırmaya başladı.. demekki telefon bizim evliliğimizin kilit parçasıymış.. bakalım hem yapıp hem küsüyor ya bi düşünür umarım ben bu kıza neler dedim dün sesi çıkmadı diye. zaten bundan sonra paso ses kaydı alcam evde. ilerde dava falan olursa buyrun evlilik içerisind aşağılanmalarım diye birde tazminat alırım.

inanın iki üç ay öncesinde olsa bu tarz şaka adı altında saygısızca çirkinleşmler dediğiniz gibi yapardım ama artık bende yoruldum kendine ne yakıstırıyorsa onu yapsın... en son barışmamızda güya saygısızlık etmeyecektik adamın bi telefonu bozuldu bana saydırmaya başladı.. demekki telefon bizim evliliğimizin kilit parçasıymış.. bakalım hem yapıp hem küsüyor ya bi düşünür umarım ben bu kıza neler dedim dün sesi çıkmadı diye. zaten bundan sonra paso ses kaydı alcam evde. ilerde dava falan olursa buyrun evlilik içerisind aşağılanmalarım diye birde tazminat alırım.

Ama kendine yakıştirdigi lafları sana ediyo yarın öbür gün elalemin yanında da eder hoş olmaz,çünkü bu bir merdiven gibidir tırmanır gider hakaret eşiğini aşmış adam

Ama kendine yakıştirdigi lafları sana ediyo yarın öbür gün elalemin yanında da eder hoş olmaz,çünkü bu bir merdiven gibidir tırmanır gider hakaret eşiğini aşmış adam
haklısınız.. bu konuda tepkimi koymam gerekiyor. yahu birde ben ona onun hakaretiyle laf sokunca adam surat asıyor şaka gibi.

Ben aileme param pulum yok evde ekmegim bile yok desem tabiki kosarlar ama onlari uzmek istemedim .. birde bana diyor ki evde tavuk vardi ben biliyordum maas gunun gelmisti maasini aldin sandim diyor ozel sektor burasi ayni gun vermiyor ki maasi ben cok caresiz kaldim ve mj attim o zaman esime benim param yok para gonder diye oyle gonderdi.hani bekliyorum ki haklisin zor gununde bir kere aramasi gerekirdi diye.. birde uzerine bana küsüyor.. ama sor ablalarinin yanina kv gelse kabul ederler mi diye hayatta etmezler kizlari var onlar baksin derler... insanlar cook acimasiz coook...
Ablalarının kaynanaları kötüdür , ama kendi anacıkları öyle mi ya melek Melek !
Siz ne bileceksiniz (!)

Seni çok iyi anlıyorum canım.
benim kayınpederim de vefat etti eşim de ailenin tek oğlu 2 tane de kız kardeşi var ama bizde de durumlar karışık bütün kavgalarımız bu konulardan çıkıyor hep valla ne yapacağımı bilmiyorum. Benim istemediğimi eşim biliyor hatta kayınvalideme de dolaylı yoldan anlatmaya çalışıyorum örnekler vererek vs. ama hiç sanmıyorum anladığını, anlamak istemiyor. Ama gün gelir bu mevzu ciddi ciddi konuşulursa direk kayınvalideyle konuşucam aynı evde yapamayız,oğlunla aramız bozulur vs diye tabi anlarsa. Sanki anneye bakmak sadece erkek evladın(gelinin) görevi ya adalet mi bu? Kızları huzurla evlerinde kocalarıyla yaşasın biz kaynanamızla aynı evde sığıntı gibi diken üstünde duralım. Hak mı bu ? En Büyük KK:cry:

sizin eşiniz anlayışlıymış. benim eşim hala edilen lafları yapılan hareketleri görmüyor. görmek istemiyor... sanki istemeyince ben şeytan oluyorum onlar melek oluyorlar.. elini vicdanına koysa anlayacak. ya hayır yani çok çok iyi de olsa aramız bir evde başka ev olmaz diye niye düşünmez ki insan? biz artık başka bir aileyiz bunu idrak etmeli.. bu kız bukadar çırpınırken annem nerde ? demiyor..

Aynen sizin kendi aileniz var onu idrak etmeli bence de.
Benim eşim beni anlıyor, ama ailesini de atmıyor.
Sadece bana karşı sesi çıkmıyor, kızgınlıklarımı haklı buluyo..
Kaynanamı anlatsam roman olur zaten, kp onun yüzünden kalp krizi geçirdi düşün..
İnşallah orta yolu bulursunuz.

Seni çok iyi anlıyorum canım.
benim kayınpederim de vefat etti eşim de ailenin tek oğlu 2 tane de kız kardeşi var ama bizde de durumlar karışık bütün kavgalarımız bu konulardan çıkıyor hep valla ne yapacağımı bilmiyorum. Benim istemediğimi eşim biliyor hatta kayınvalideme de dolaylı yoldan anlatmaya çalışıyorum örnekler vererek vs. ama hiç sanmıyorum anladığını, anlamak istemiyor. Ama gün gelir bu mevzu ciddi ciddi konuşulursa direk kayınvalideyle konuşucam aynı evde yapamayız,oğlunla aramız bozulur vs diye tabi anlarsa. Sanki anneye bakmak sadece erkek evladın(gelinin) görevi ya adalet mi bu? Kızları huzurla evlerinde kocalarıyla yaşasın biz kaynanamızla aynı evde sığıntı gibi diken üstünde duralım. Hak mı bu ? En Büyük KK:cry:
ayy sizinki çok çok yakınmış umarım bir an önce halledersiniz ve gerçekten çok haklısınız yani gerekirse birer ay arayla bir evde kalınır. ömür boyu çekilecek dert değil gerçekten insanın kendi hayatı zehir oluyor. insan kendi evinde rahatça dolaşamazsa istediğini yapamazsa ne anlamı var ki oranın kendi evi olmasının....

Aynen sizin kendi aileniz var onu idrak etmeli bence de.
Benim eşim beni anlıyor, ama ailesini de atmıyor.
Sadece bana karşı sesi çıkmıyor, kızgınlıklarımı haklı buluyo..
Kaynanamı anlatsam roman olur zaten, kp onun yüzünden kalp krizi geçirdi düşün..
İnşallah orta yolu bulursunuz.

ah bir fırsat geçse beni yerden yere vururlar ama daha o aşamaya gelmedik gelmeden de bir an önce ev değiştirmem gerek... çok teşekkür ederim inşalllaahhh :(

ayy sizinki çok çok yakınmış umarım bir an önce halledersiniz ve gerçekten çok haklısınız yani gerekirse birer ay arayla bir evde kalınır. ömür boyu çekilecek dert değil gerçekten insanın kendi hayatı zehir oluyor. insan kendi evinde rahatça dolaşamazsa istediğini yapamazsa ne anlamı var ki oranın kendi evi olmasının....
Aynen öyle ama gel de bunu erkeklere anlat..
Bu zihniyetle yetişen,yetiştirilen erkeklere bunu anlatmak çok zor.

Aynen öyle ama gel de bunu erkeklere anlat..
Bu zihniyetle yetişen,yetiştirilen erkeklere bunu anlatmak çok zor.
valla beğenmiyolarsa yolları açık olsun çocuğumda yok hazırda. ömür boyu ha geldi ha gelecek diye sinir harbi yaşamaktansa kökten bitsin gitsin.. insanlar baskalarının hayatını çalmayı vicdanlarına nasıl yediriyorlar anlayamıyorum..

öncelikle şunu söyleyim. kaynanan kocanı öğütlemiş, git geline söyle ne diyecek diye. sanma ki kadının haberi yok. bu işler böyle olur çünkü. sen hayır dedikçe kaynanan bak görüyor musun gelini falan filan diye kocanı dolduracak haberin olsun. biraz gözü açıkmışsınki şimdiden niyetini belli etmişsin ama daha bitmedi. bu meseleyi seni yumuşatıncaya kadar ısıta ısıta önüne sunacaklar. hatta sırf kabul et diye yalan bile söylerler dikkat et. onlar sana laf ettikçe ciddiyetle geri çevireceksin, ileri giderlerse cıngar çıkar başka yolu yok. ben bu olayları çok gördüm, çok şahit oldum çevremde, bu kadınların taktiklerini avucumun içi gibi bilirim.

Back
X