- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
çok haklısınız.. eşimde kv nin yeğeninin ablalarının isteklerini geri çevirmez bana bayramda bayramlık kıyafet almadı. kadın karşıma geçmiş ayy sen bayramlık almadın mı diyor o an söylicektim aslında sizin lükslerinizden bana sıra mı geliyor diye. ama ben şuan onlara ne yardım ediyorsa anında kendime bir ihtiyaç çıkartıp onu aldırıyorum. yoksa benim çalışıp kazandığım parayı elalem yiyecek. onlar yiyeceğine boyuna masraf çıkartıp kendim yiyorum. eh o da bana dönüp de senin masrafların çok oldu annemlere yardım edemiyorum diyemez herhalde. ailsine ettiği yardımlardan kısıversin bir zahmet. elimizde fazladan 2 bin vardı eniştesinin kışın işleri azalmış onların kredi borcuna yardım etcekmiş. ses etmedim yavaş yavaş o parayı kendi ihtiyaçlarıma harcatıyorum. adam kendi kredi borcumu bir ay fazladan ödeyim demiyorda milletin kredi borcunu düşünüyor. ama bu iyilik benim aileme yapılsa kıyamtler kopar.Ayyy ayni benimki diğer oğulu bi milyarlik mont giyer ben esime yük olmiyim diye 50 tly mont aldiririm dalga geçer ama bunun üstünden bi ay geçmeden kaynimin borcu icin benim bilezigimi eşimden ister bana kimse bişey sormaz akrabalarının kızları için ne istiyosa damat tarafından hani dedikodu yapiyo bana ne ettiyse tam tersini o kızlardan bekliyor kızlar kv ile gorusmuyolar evden kovuyolar ohhlar cekiyo ama kendisi bizde kalmanın derdinde hatta istemezsem bana kapi gosteriyo insan daha çok bunlara sinir oluyo