- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Esimin canı zaten dün tartisma istiyordu neredeyse. Ablasi ve enistesiyle avm ye gittik ablasinin oglunun sunnet dugunu var elbiselerimize uygun takı almak icin. Esime sakayla karisik orda taki alcam diye iki uc kez sirinlik yaptim eve gelince uc kez soyluyorsun sanki ben sana para vermiyorum falan dedi sirince soyledim ama dedim onlar oyle anlamaz ama dedi neyse kapattik konuyu birden dediki su suratindaki makyaja bak on kat falan dedi bayagi bozuldum dusa girdim. Cikinca guzelce dediki su guzelligini kapatiyorsun makyajla onun icin dedim ben dedi. Haydi onada tamam gonlumu aldi. Sonra bir konu gecti sakayla kucuk beyninle bunumu dusunuyorsun sen diyince pardon ? Dedim yaa ben saka yaptim bilmem ne dedi . İki dk sonra laf soktum kucuk beynimle bunuda dusundum diye iste ozur falan dileyp saka yaptim dedi. En son bomba geliyor.... ya biz niye araba aliyoruz ki ev alalim dedi bende evet daha mantikli dedim annesi diyormuski arsayi satin ustune kredi cekin(arsayi babaannesi verdi esime) bende orasi degerlencek satilmasin ev olursa eger annen oturur orda dedim. Annemin emekli maasi olcak eve ihtiyacimi olcak dedi niye olmasin ki emekli maasi nekadar sanki dedim . Adam demesin mi babaannemle babama allah korusun birsey olursa annem bizimle yasar. Ay ictigim cay burnumdan gelcekti olmaz oyle sey dedim. Niye daha once olur diyordun dedi. (Kadin ozaman melek gibiydi) bende olmaz iste bunlar suan konusulcak seyler degil tartisma olmasin canim dedim bayagi israr etti niye niye bi soyle anlamiyorum falan dedi. Bende dedimki sen bosancam diye evini barkini birakip oraya gittin kim aradi beni ben maasimi alamamistim otobuse bile cuzdanimi unuttum binebilir miyim dedim evde bir kuru ekmegim yoktu sabahtan tavuk pilav yapip aksama kadar onu yedim kim aradi beni kizim iyi misin ne yedin ne ictin diye dedim. Ben birsey demiyorum dedi sonra gel uyuyalim canim dedim sen uyu dedi tam opecektim giderken eliyle itti. Yattim uyudum bende. Birde soyle bir ayrinti var bana cocugun olursa oturur bakarsin ben bakmam diyor beni dibinde oturtuyor. Kizlarinin cocuguna bakiyor onlar ekonomik ozgurluklerini alsin diye. Benim bir gunum var ev temizlemek icin bir yere gezmeye giderken sen calisiyorsun diyolar akrabalarina gidince ben temizlik yapcam diyince gelmiyoo gitmiyooo bizi sevmiyoo oluyor. (hizmeti kim yapcak yoksa) kendi kizlarinin evinin temizligini utusunu yemegini yapiyor bana bir tas fazladan yapmiyor sonra caya cagiriyor biz hala evde yemek pisirmeye calisirken gidemeyince caya bile gelmiyor oluyor. Bana yardim etmek cocuguma bakmak zorunda degil ama engel de olmasin benim cocuguma anneannem bakcaksa ben onun yaninda otururum hala beni dibine sokmaya calisiyor. Dun agzima geldi geldi soyleyemedim annen gencken kime kosuyorsa ev isi yardimi cocuk bakimi vs. Yalniz kalinca da onlar alsin yanina demek istedim daha kotu oluruz diye soylemedim... ben ne yapayim nerelere gideyim bir akil verin bunlarin arasinda kafayi yiycem