• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ılk gun yardım evlı hanımlar

almamak mı en ıyısı
yok valla alısmasın her zaman bısey yapamam
ılerde geldıgıme sukretsın :) saka bı yana tesekkur ederım canm
Disarda bulusuyor olsaydi bi sey alma derdim. Ama bulusma evinde hem de ilk kez. Almasan ayip olur. Ben ozel hediye falan alip da alistirma diyorum sadece kuzum

Eğer birkac ay içinde isteme söz olaylarına girilcekse gidilebilir ama daha cok varsa ben olsan gitmezdim. Giderkende hediyeye gerek yok orta boy bi pasta alıp gidin. Ve bence baskada gitmeyin. Sonra yanlış anlaşılıyor iliskiler civiyor falan. Allah yardimciniz olsun:-D

ne gıbı canm benım
olabılır
ben ınsanlara karsı hep sıcak kanlıyımdır..tanıstık evımız yakındı dıye bı art nıyet olmaz dedım cunku oglunu sevıyorumlar falan...ama söz oldu nısan oldu...hem ılgılerı hem de sevgıleri gıt gıde kıskanclıga donustu...yanı anlatamam ben her anlamda da ozel bırı oldugumu dusunuyorum sanırım bı tarafları kalktı......mesafeli ve az konus bence..ben artık oyleyım.ha gıdersen de bi kucuk pasta alman uygun bence.

Ben ilk önce dışarda görüşmüştüm.. Dünya kadınlar günüydü hatta hiç bir şey almadan gitmiştim... Garip gelmişti hiç tanımadığım birine hediye almak...

Daha sonra eve davet ettiğindeyse Menekşe almıştım...

ben ınsanlara karsı hep sıcak kanlıyımdır..tanıstık evımız yakındı dıye bı art nıyet olmaz dedım cunku oglunu sevıyorumlar falan...ama söz oldu nısan oldu...hem ılgılerı hem de sevgıleri gıt gıde kıskanclıga donustu...yanı anlatamam ben her anlamda da ozel bırı oldugumu dusunuyorum sanırım bı tarafları kalktı......mesafeli ve az konus bence..ben artık oyleyım.ha gıdersen de bi kucuk pasta alman uygun bence.
saol kuzum

O zaman ozel bi sey alman onemli digil. Pasta cokta guzel olur diye dusunuyorum. Hem ben taraftari diyilim ilk bulusmalarda kv hediye falan almaya. Nasil baslarsan oyle de devam eder. Hep senden bi seyler bekler. Bi de evinde digil de disarida bulusmak daha iyi olir. Ama tabii ki de karar senin

Bazısı tutturuyo evde olcak diye. Benim sevgilim kabul etmemişti dışarda tanışmayı. Hoş zaten tanışmicaktım daha erkendi ama baştan belli ettik rengimizi.
"Ben sizin ayağınıza gelmem der gibi " olurmuş. Demek ki eve gittiğimde ayaklarına gitmiş olucam.

Ben de dışarda buluşmaktan yanayım. Hem ortak alan olduğu için daha rahat olursun. Ne onun evi ne senin evin. Eve gidince geriliceksin mekan onların :KK53:

pasta ve cıcek hmm ama ıste sankı ogullarını ben ıstıcekmısım gıbı gelıyorum kendıme guluyorum :)
hmm pasta sankı :)
hahaha annem de aynisini demisti ama ben erkek arkadasima bile arada cicek alirim. Genel olarak bi yere giderken cicek alirim. O fazla gelirse cicek alma ama pasta iyidir. :)

pasta ve cıcek hmm ama ıste sankı ogullarını ben ıstıcekmısım gıbı gelıyorum kendıme guluyorum :)
hmm pasta sankı :)
hahaha annem de aynisini demisti ama ben erkek arkadasima bile arada cicek alirim. Genel olarak bi yere giderken cicek alirim. O fazla gelirse cicek alma ama pasta iyidir. :)

Canım bencede hediye işine hiiiç girme gerek yok ilk günden noel baba gibi :D Ben kuru pasta almıştım kurabiye yani. Karışık yaptırıp götürmüştüm. Çiçek olayı da dediğin gibi istemeye geldim görüntüsü olacak. Şahsen ben o evden biri olsam gülerdim gibi :) Dediğim gibi kuru pasta ya da yaş pasta alsan yeterli bence..

Bazısı tutturuyo evde olcak diye. Benim sevgilim kabul etmemişti dışarda tanışmayı. Hoş zaten tanışmicaktım daha erkendi ama baştan belli ettik rengimizi.
"Ben sizin ayağınıza gelmem der gibi " olurmuş. Demek ki eve gittiğimde ayaklarına gitmiş olucam.

Ben de dışarda buluşmaktan yanayım. Hem ortak alan olduğu için daha rahat olursun. Ne onun evi ne senin evin. Eve gidince geriliceksin mekan onların :KK53:
Dahar rahat olur tabi ki de disari. Hem bu ilk bulusma. Devami olucak mi yoksa yok bilmiyorsun ki

bence ya küçük bi pasta ya da kuru pasta al karışık.. çiçek böcek olayı çok saçma olur.. ewde buluşun bişey olmaz...

Back
X