• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ısınamıyorum

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
32
Merhabalar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çünkü ne kadar kendimi zorlarsam zorlayayım kv içim ısınmıyor.Ne zaman bu sefer aramı çok iyi tutucam desem diğer geliniyle alakalı bişey anlatıyor.Örneğin hep onun dedikodusunu yapıyordu bana ama yüzüne karşı can ciğer kuzu sarması.Ben de lütfen bana dedikodusunu yapma bir problemin hoşlanmadığın bir davranışı varsa konuşun dedim o günden beri bana birşey anlatmıyor çok şükür.Bu samimiyetsizliğe tahammül edemiyorum insanların dedikodu yapıp yüzüne karşı çok iyi olmasına.Belki de öyle olmak gerekiyor bilmiyorum ama tahammül edemiyorum.Bu arada hamileyim biraz kilom yüksek kızlar diğer gelini için x hiç kilo almadı hamileyken falan diyo ben de içeri çamaşır toplamaya gittim yine bu sefer yanıma geliyor orda da bir sürü laf aman ne bileyim bebişim için de dua edin kızlar ☺❤️

aman amann samimi falan olma benim kaynanamda böyleydi ben anlamadım eltimin arkasından sayardı ben dinlemezdim meğer banada yapiyormus sonradan öğrendim esin ailesiyle iki yüzlü olacaksın ben bunu öğrendim herkese ne kadar saygılı sevgi dolu olsanda illa konusuyorlar içinden nefret et ama dışından gülümse

Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Kaç yıllık evlisiniz?
Cok büyük olaylarınız yoksa, boşverin, herles herkese kuzu sarması olması gerekmiyor .

Merhabalar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çünkü ne kadar kendimi zorlarsam zorlayayım kv içim ısınmıyor.Ne zaman bu sefer aramı çok iyi tutucam desem diğer geliniyle alakalı bişey anlatıyor.Örneğin hep onun dedikodusunu yapıyordu bana ama yüzüne karşı can ciğer kuzu sarması.Ben de lütfen bana dedikodusunu yapma bir problemin hoşlanmadığın bir davranışı varsa konuşun dedim o günden beri bana birşey anlatmıyor çok şükür.Bu samimiyetsizliğe tahammül edemiyorum insanların dedikodu yapıp yüzüne karşı çok iyi olmasına.Belki de öyle olmak gerekiyor bilmiyorum ama tahammül edemiyorum.Bu arada hamileyim biraz kilom yüksek kızlar diğer gelini için x hiç kilo almadı hamileyken falan diyo ben de içeri çamaşır toplamaya gittim yine bu sefer yanıma geliyor orda da bir sürü laf aman ne bileyim bebişim için de dua edin kızlar ☺❤
Benim de ex kaynana sürekli elti kişisini överdi. Yok şöyle zorlanıyor, yok böyle yoğun. Ben de terslerdim bıraktı. Amaç araya fitne fesat katmak çok düşündüğünden değil. Zira gelinini düşünen gerdek gecesi ertesi gidip evinde kalmaz. Bebeğini sağlıkla al kucağına❤️

Merhabalar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çünkü ne kadar kendimi zorlarsam zorlayayım kv içim ısınmıyor.Ne zaman bu sefer aramı çok iyi tutucam desem diğer geliniyle alakalı bişey anlatıyor.Örneğin hep onun dedikodusunu yapıyordu bana ama yüzüne karşı can ciğer kuzu sarması.Ben de lütfen bana dedikodusunu yapma bir problemin hoşlanmadığın bir davranışı varsa konuşun dedim o günden beri bana birşey anlatmıyor çok şükür.Bu samimiyetsizliğe tahammül edemiyorum insanların dedikodu yapıp yüzüne karşı çok iyi olmasına.Belki de öyle olmak gerekiyor bilmiyorum ama tahammül edemiyorum.Bu arada hamileyim biraz kilom yüksek kızlar diğer gelini için x hiç kilo almadı hamileyken falan diyo ben de içeri çamaşır toplamaya gittim yine bu sefer yanıma geliyor orda da bir sürü laf aman ne bileyim bebişim için de dua edin kızlar ☺❤
Uzak durun mümkün olduğunca. Kayınvalide geline gelinler kayınvalideyi sevmiyorlar. Şimdilik kafanıza takmazsiniz doğurunca her şeyi kafaya takıyor insan bunu niye dedi buns niye bir şey diyemedim tepki veremedim diye. Hele doğumdan sonra sakin sakın kadınlara kıskançlık geliyor lohusa onlar oluyorlar ne kadar uzak o kadar iyi... Bebeginle sağlıkla kavuştursun rabbim ❤️

aman amann samimi falan olma benim kaynanamda böyleydi ben anlamadım eltimin arkasından sayardı ben dinlemezdim meğer banada yapiyormus sonradan öğrendim esin ailesiyle iki yüzlü olacaksın ben bunu öğrendim herkese ne kadar saygılı sevgi dolu olsanda illa konusuyorlar içinden nefret et ama dışından gülümse
Aldım bu taktiğiiii, evlenince bundan uygularım :)

Benim öyle bir arkadaşım var(dı) .. eltisi ona güvenip sırlarını veriyor.. kayınvalidesi canını sıkınca ona anlatıyor.. buda kaynanasıyla eltisinin dedikodusunu yapıyor.. eltim senih için bunu bunu dedi bana diye.. 😒😒 kaynana kızmış bendensne istiyor bu galin diye.. ortalık ayağa kalmş eşide bu laf taşıyan arkadaya kızmış.. buda geldi bana eşini şikaşet ediyor.. az bile etmiş dedim. İnsanların sana olan güvenini zedelemeye hakkın yok. Senin şikayetlerini ben anlatsam iyi mi olur dedim.. ama onu kimse sevmiyor ki biz hep arkasın konuşuruz ama yüzüne güleriz dedi.. kaynanan da sende kötü kalplisin ve senin gibi birisiyle arkadaşlık edemem dedim ve sildim.. sizih konunuzla uyuyor diye anlattım.. Mesafe koyun boşverin.. böyle insanlarla içli dışlı olmaya gerek yok.. Ben anneme bile kızarım dedikodu yapacağı zaman... günah almaya ne gerek var. Aayyy çok sinirlendim

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun evladın sağlıkla gelsin. Hiç kafana takma böyle şeyleri inan insanlar yoruyo . Valla zaman falan hikaye ,yaslandiran tek şey insanların söylediklerini yaptıklarını fazla takmaktan oluyo.
Kilo konusuna hiç takma. Eğer bir sağlık sorunun yoksa rahat ol ama asla sağlıklı beslebmekten ödün verme. Sağlıklı şeyler ye doğumdan bir süre sonra da almaya devam edebilirsin ama sonra zayıflamaya başlıyo insan. Oğlum dokuz aylık hamilelikte ben de çok kilo almadım ama doğumdan sonra 11 kilo aldım çok kısa sürede. Sonra zamanla vermeye başladım şimdi fazlalık kalmadı. Yengem 30 kilo aldı doğumdan sonra bir kısmını verdi dokuz ay sonra 9 kilo fazlası kalmıştı. Ama o çok sağlıksız beslenip sağlıksız yaşıyordu. Hamilelik öncesi dinlediğim bir uzman vücut 9 ayda aldığını 9 ayda verir diyodu. Ancak tam toparlanma 9 ay sonra yaşanır diyodu ki kendim de deneyimledim gerçekten öyle.

Benimkiler de öyle. Eltiye atardı kaynana gorumceler ama görünce peşinden ayrilmazlardi. :) Sonuç, soğuk bir ilişkimiz var

Canlar yapıcı yorumlarınıza çok teşekkür ederim.Güzel bebek mesajlarınız için de Allah razı olsun ☺️🙏🏻İşte kızlar benim sorunum aslında bu olaylardan sonra hiç istemiyorum bana gelsin onunla oturayım alt katımda oturuyor sürekli çağırıyor,çağırmada da kendisi yukarı geliyor aynı apartmandayız maalesef

Canlar yapıcı yorumlarınıza çok teşekkür ederim.Güzel bebek mesajlarınız için de Allah razı olsun ☺🙏🏻İşte kızlar benim sorunum aslında bu olaylardan sonra hiç istemiyorum bana gelsin onunla oturayım alt katımda oturuyor sürekli çağırıyor,çağırmada da kendisi yukarı geliyor aynı apartmandayız maalesef

Benim ki Allah'tan başka bir semtte de, görmüyorum. Alt katindaysa, işin zor. Allah yardım etsin.

Back
X