• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ısınamıyorum

Çok da ısınmak zorunda değilsiniz bence. Ortalama bi ilişkiniz olsun yeter.
Katılıyorum sevmenize gerek yok saygılı olun yeter.. tabi o da size saygı duyar umarım. Bebeğiniz doğunca da karışacaktır muhakkak eleştirecektir . Takılmayın ,’ saygı çerçevesinde ‘ kendinizi ezdirmeyin

Amaaan nabcan samimiyeti ağzında kuş tut o gene seninde eltine anlatcak he he yapacaksın hı hı evet doğru haklısın de geç 😘

Tabii ki de ikiyüzlü olmaya gerek yok, herkesin işi de ikiyüzlülükle yürümüyor. Herkesin gönlü kendi gibi olana akar

Benimkiler de öyle. Eltiye atardı kaynana gorumceler ama görünce peşinden ayrilmazlardi. :) Sonuç, soğuk bir ilişkimiz var
[/QUOTE
Nasıl atlattınız peki bu durumu kıskanmamayı nasıl öğrendiniz bi türlü başaramıyorım

Merhabalar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çünkü ne kadar kendimi zorlarsam zorlayayım kv içim ısınmıyor.Ne zaman bu sefer aramı çok iyi tutucam desem diğer geliniyle alakalı bişey anlatıyor.Örneğin hep onun dedikodusunu yapıyordu bana ama yüzüne karşı can ciğer kuzu sarması.Ben de lütfen bana dedikodusunu yapma bir problemin hoşlanmadığın bir davranışı varsa konuşun dedim o günden beri bana birşey anlatmıyor çok şükür.Bu samimiyetsizliğe tahammül edemiyorum insanların dedikodu yapıp yüzüne karşı çok iyi olmasına.Belki de öyle olmak gerekiyor bilmiyorum ama tahammül edemiyorum.Bu arada hamileyim biraz kilom yüksek kızlar diğer gelini için x hiç kilo almadı hamileyken falan diyo ben de içeri çamaşır toplamaya gittim yine bu sefer yanıma geliyor orda da bir sürü laf aman ne bileyim bebişim için de dua edin kızlar ☺❤️
İlk olarak bebişin inşallah sağlıkla gelirr 💕 kayinvalideye genelde kimse ısınmıyor ama mesafenizi kormussunuz bence doğru olanı yapmışsınız

Isınmak zorunda değilsin boşver mesafeli davran ben 16 senelik evliyim bende ısınamadım bi mahzuru da yok benim için

Merhabalar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çünkü ne kadar kendimi zorlarsam zorlayayım kv içim ısınmıyor.Ne zaman bu sefer aramı çok iyi tutucam desem diğer geliniyle alakalı bişey anlatıyor.Örneğin hep onun dedikodusunu yapıyordu bana ama yüzüne karşı can ciğer kuzu sarması.Ben de lütfen bana dedikodusunu yapma bir problemin hoşlanmadığın bir davranışı varsa konuşun dedim o günden beri bana birşey anlatmıyor çok şükür.Bu samimiyetsizliğe tahammül edemiyorum insanların dedikodu yapıp yüzüne karşı çok iyi olmasına.Belki de öyle olmak gerekiyor bilmiyorum ama tahammül edemiyorum.Bu arada hamileyim biraz kilom yüksek kızlar diğer gelini için x hiç kilo almadı hamileyken falan diyo ben de içeri çamaşır toplamaya gittim yine bu sefer yanıma geliyor orda da bir sürü laf aman ne bileyim bebişim için de dua edin kızlar ☺❤
Kilo dediğin verilir bebişim sağlıklı olsun böyle çok güzelim diyiverin

Mesafe en iyisi heleki kv deyle sevme boşver saygı olsun arada yeter
Zaten gelin kaynana birbirini seven çok nadir insan var

Ben de isinamiyorum ne tesaduf😁😁 saka bir yana(saka degil) kendini zorlama hic. Saygili ol, lafin altindan nazikce kalkmayi bil yeter. Ben oyle yapiyorum.

Bende ısınamıyorum. Aslında çok iyi kalpli kayınvalidem. Ama bazı tavırları, davranışları çok garip geliyor. Çok sık görüşürsek laf sokuşturmaya başlıyorum. Sonra da kendime kızıyorum kalbini mi kırdım acaba, güzel güzel konuşmak varken tutamadım çenemi diye. Olmuyor yani anne gibi yakın görüp sevemiyorum. Saygı da da kusur etmemeye çalışıyorum.

Çok iyi söylemişsiniz kayınvalidenize. İçinizin ısınmama konusuna takılmayın, bu davranışları soğutmuştur sizi, saygı çerçevesinde yürütün ilişkinizi. Bebeğinizi de sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah.

Sağlıkla kucaginiza alın inşallah.Klise olacak ama onun dedikodusunu size yapıp yüzüne guluyorsa sizin de dedikodunuzu yapıyordur aynı şekilde..Bir sorun yok bunda.Cok samimi olmaz,bir şeyinizi anlatmazsiniz.Resmiyet ve saygı çerçevesinde ilişki kurulacak birisi..

Bende ısınamıyorum. Aslında çok iyi kalpli kayınvalidem. Ama bazı tavırları, davranışları çok garip geliyor. Çok sık görüşürsek laf sokuşturmaya başlıyorum. Sonra da kendime kızıyorum kalbini mi kırdım acaba, güzel güzel konuşmak varken tutamadım çenemi diye. Olmuyor yani anne gibi yakın görüp sevemiyorum. Saygı da da kusur etmemeye çalışıyorum.
Al benden de o kadar.Kendi ailem burda değil..Yakın olayım diyorum Bir bakıyorum laf sokmalar,emrivakiler..Ben de dayanamıyorum ben laf sokuyorum.Laf soksam bile sinirim bozuluyor .Niye bu kadın böyle diye..Uzak dursam.Bu sefer uzak duruyor oluyor ..

Merhabalar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çünkü ne kadar kendimi zorlarsam zorlayayım kv içim ısınmıyor.Ne zaman bu sefer aramı çok iyi tutucam desem diğer geliniyle alakalı bişey anlatıyor.Örneğin hep onun dedikodusunu yapıyordu bana ama yüzüne karşı can ciğer kuzu sarması.Ben de lütfen bana dedikodusunu yapma bir problemin hoşlanmadığın bir davranışı varsa konuşun dedim o günden beri bana birşey anlatmıyor çok şükür.Bu samimiyetsizliğe tahammül edemiyorum insanların dedikodu yapıp yüzüne karşı çok iyi olmasına.Belki de öyle olmak gerekiyor bilmiyorum ama tahammül edemiyorum.Bu arada hamileyim biraz kilom yüksek kızlar diğer gelini için x hiç kilo almadı hamileyken falan diyo ben de içeri çamaşır toplamaya gittim yine bu sefer yanıma geliyor orda da bir sürü laf aman ne bileyim bebişim için de dua edin kızlar ☺❤
kayınvalidenin karakteri bu demekki... çok takılmayın. duymamazlıktan gelin.. genelde çok ısınılmıyor zaten.. şunu kabul etmek lazım. farklı kültürden iki ailesiniz. (yani genelde öyle oluyor) bi çok şeye he deyip geçin ama kendinizi de ezdirmeyin. eften püften şeylere sinirlenip kavga çıkarıp yüzünüzü eskitmeyin, değerinizi düşürmeyin. yoksa siz geçimsiz konuma düşüyorsunuz. ama yenilip yutulmayacak şeylere de tabiki tepkisiz kalmayın.

Back
X