Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

Yazdı ve gitti eeeee nolmus prenses,bilgilendirme mi yaptin simdi!Allah hayirli sifa versin gecmis olsun,Yarin vefat ederse de basin sagolsun,kocana simdiden psikolog ayarla sonra demediler deme,esyalara zarar vermesi caniniza kastetmesi olasi...

Millet o adamla barışma dedi barıştın.. Şimdi de kv helallik istiyor diyorsun.. Çoğunluğun tersini yapmak için mi soruyorsun? Helal edersin, o da pişman oldum değiştim diyerek tekrar başına gelir.. Sonra bir konu daha "Kv çok pişman olmuş, cidden değişmiş" diye..

Helallik mevzusu sana, yaşadıklarına, vicdan terazine bağlı..

Konu başlığını okuyup peşinden nickinizi görünce aklıma direk Zeynep güven geldi.

Benim ve çevremdeki kimsenin hayatı sizin ki kadar heyecanlı değil vallahi. Her yeni güne bir olayla başlıyorsunuz. Yarın ki konunuzda “kv dem vefat etti, eşim ve ailesi senin yüzünden deyip beni kovdular” olur büyük ihtimalle

Bu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)
:)) aynen konu çok benziyor yakında kv öldü diye konu açar bir sonraki konusu da dediğin gibi eşim beni suçluyor ve kanepeyi yaktı :)))

Yine mi sen?

Neyse madem sen burayi gunluk gibi kullanip her aklina gelene konu aciyorsun biz de yazalim.

Git hakkini helal et.

Boyle kocayi affeden boyle kv yi de affetsin nolack.

Bakima muhtactir falan evine de al bakarsin..
zaten zamanla bu da olacak.

Konu başlığını okuyup peşinden nickinizi görünce aklıma direk Zeynep güven geldi.

Benim ve çevremdeki kimsenin hayatı sizin ki kadar heyecanlı değil vallahi. Her yeni güne bir olayla başlıyorsunuz. Yarın ki konunuzda “kv dem vefat etti, eşim ve ailesi senin yüzünden deyip beni kovdular” olur büyük ihtimalle
Bence yakin zamandaki konu basligi;

Kv bakima muhtac kalp krizi de gecirdi..kocisim bir sure bizde kalsin diyor..

Ne yapayim?..olacak.

O kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor

Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
Onu bilmiyorum da sanki burda dört gözle onu bekliyoruz gibi her detay için konu açıp kaçıyor. Gittiysen gittin evine artık pamuk kimse umursamıyor seni.

Onu bilmiyorum da sanki burda dört gözle onu bekliyoruz gibi her detay için konu açıp kaçıyor. Gittiysen gittin evine artık pamuk kimse umursamıyor seni.

Kesinlikle dalga geciyor.
Insanlarin ona sinir oldugunun farkinda , psikolojisini bu sekilde konular acarak rahatlatiyor.

Konu ne tam takip etmedim ama eski eski konularina bakayim dedim onlarda parca parca ve çok konu ama bisey gözüm e ilişti 2 yaşındaki masum bir meleğe ölsün ıkinizde ölün de kurtulsun oğlum diyen kv ye değil hakkımı helal etmek .. yavrumun üzerine ettigin ah ile geber derdim...
Daha ne denir ki...

Back
X