- Konu Sahibi Pmukprensess
Senaristzeynep güven olayı ne ya? Hayrına bi anlatır mısın doktor kardeş? Arada lafı geçiyo fransız kalıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senaristzeynep güven olayı ne ya? Hayrına bi anlatır mısın doktor kardeş? Arada lafı geçiyo fransız kalıyorum![]()
Uff hemde nasıl, bildiğin entrika, gerilim heyecan ne ararsan var :). Bu konuyu okuyunca ilk benim aklımada o geldi ama sesimi çıkaramadım:))Carsamba gunu sinavim var, ondan sonra bir demlik çay yapipytek tek okuyacağım.3-4 saat alır herhalde. Çok iz bırakmış merak ettim :)
Bende dikkat karman çormanlığı var istesem de empati yapamıyorum![]()
eski bi konu vardı öyle. fake çıkmıştı. aynı kişi mi diyosunuz?
Kul hakkı neticede affet bence umarım allah şifasını verir genelde kötü olma sen dua et iyleşsin neticede onunda bir canı var ve acı çekiyorHerkese merhaba. Yine ben geldim. Kv eltimde kalıyor demiştim en son. Dün gece fenalık geçirmiş kalp krizi geçirmiş ve suan marmama eğitim ve araştırma hastanesinde. Bana haber yollamış hakkı hakkıni helal etsin demiş.
Konu içerisinde açıklamalar var canım dönüp geriye bakınca detayiyla bazı arkadaşlar yazdi.zeynep güven olayı ne ya? Hayrına bi anlatır mısın doktor kardeş? Arada lafı geçiyo fransız kalıyorum![]()
O zaman en baştan Diğer konularından başlamak gerekecek en son konu kv konusuCarsamba gunu sinavim var, ondan sonra bir demlik çay yapipytek tek okuyacağım.3-4 saat alır herhalde. Çok iz bırakmış merak ettim :)
Yada zeynebin konusundan ilham alan yeni senaristimizYa öyle ya da yakın akrabası :)
C captain price siz beni çok güldürüyorsunuz Allah da sizi güldürsün canım :)
HahahaBence piremses gece geç saatte ya da yarın girer kv öldü allah dalga geçenlerin belasını versin falan der ve olaylar gelişir...
Haha mesafeli mesafeli gel sarilakO konuyuda bi anlamadım kadın şikayet etmemiş gitmiş gene o eve hala heryere haber verelim falan filan versek ne olucak neler neler yapıldı istemiyor işte zaten en başından beri mesafeliydim o konuya :)
e ediver sen de. o kocayı affettikten sonra kaynanaya mı helallik veremiycen?