- 16 Ekim 2016
- 794
- 1.538
- 113
- Konu Sahibi atlasirmak
Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi oldu
ben başlığı ağzım açık okudum kusura bakmayın. böyle gençlik hatam, pişmanım vs. demek yerine, yaşadığınız şeyin arkasında durun. demek ki gerçekten arzu etmişsiniz yaşamışsınız, ki bu normal bir şey. ayıp bir şey filan değil.
ayıp olan sizin hayat arkadaşınız olacak kişiyi kandırmaya çalışmanız! hem de zekasıyla dalga geçecek şekilde. ben böyle bir şey yaşadım diyemeyecek kadar mı kendinize ya da "hayat arkadaşınız" olacak adama güvenmiyorsunuz? ha bir de ilk olmadığını anlamaması da çok mümkün değil, vücut diliniz ele verir sizi. kusura bakmayın ama bu yaptığınız şey en hafif tabirle iki yüzlülük.
gelelim o iğrenç adete. kafayı mı yemiş bu aile afedersiniz? kime neymiş? ha bir de cinsel ilişki yaşayıp kan gelmeyen veya çok hafif bir pembelik gelen bir çok kadın var. kendinizi nasıl bu kadar ezdirebilirsiniz? eşiniz olacak adam nasıl böyle bir şeye izin verebilir? hele ki kadınların, kadınların ezilmesine çanak tutmasına çıldırıyorum!
"benim mahremim kimseyi ilgilendirmez, ben bu çağ dışı uygulamanıza alet olmayacağım" diyebilirsiniz.