kv kavga ettim

Cocuk konusunda ise benim cocugumun olmuyacagini soyledikleri icin doktorlar surekli kendiligimden hamile kaldim ve bir daha o sansim olmuyacak diye dusunurek hareket ettim ve borclar meydana cikinca mecbur bir yasinda biraktim cocuga iyi bakiyor onda problem yok sadece bn oglundan ayrilayim onu istiyor ama esimde benden yana deli oluyor
Kocamı benden ayırmak ısteyen insana nolurda olsun emanet etmem . Kreşe versen ?

Oy
Kocamı benden ayırmak ısteyen insana nolurda olsun emanet etmem . Kreşe versen ?
oyle ama kres baktiklarim 1.5 tl falan ve be. Zaten 2300 aliyorum borc nasil olcak ailem yok burda annem kanser her yil ameliyat falan olmuyor

İyi yapmışsın bence. Bu devirde sayanlar kıymetli oluyor. Hiç muhattap olma yaptığının da arkasında dur.

Oy
oyle ama kres baktiklarim 1.5 tl falan ve be. Zaten 2300 aliyorum borc nasil olcak ailem yok burda annem kanser her yil ameliyat falan olmuyor
Ozaaman çaren yok .
Söylenıp söylenıp durcan .
Ne desek bir bahanen var çünkü .

Allah yardımcınız olsun

Eee peki simdi kime baktiracaksiniz cocugunuzu?
Bu kadar lafin ustune gitmeye devam mi edeceksiniz?
Bir de esim benden yana demissiniz de, kavgaya ragmen hala annesinde kaliyorsaniz pess diyecegim

Canim bak akilli ol o zaman. Ya suscan tahamul etcen borcun bitene kadar. Yada eywallah demiycen alcan cocuqunu oturcaksin evinde yüzünü bile görmeyil minnet etmiyceksin:110:
Zaten canim diyolog yok aramizda konusmuyorum 2yildir gitmiyordum sadece kapidan kizimi aliyordum ama hastalik olunca mecbur kaldim ve onda da zaten gec gidiyorum sadece kizimi gormek icin ama gece delirdim

Madem sadece kahvaltı veriyorlar eşinize ,
Siz kahvaltısını hazırlayıp çıkın evden.
Kötürüm kalmadı yani bu adam ,
kahvaltısını yapıp kaldırsın.
Akşam kızınızı alıp evinizde olun , kimseyle yüz göz olmayın.

kim çocuğunu kaynanaya baktırsa baktırsın huzur bulması zor ya kreşe ver yada bakıcıya ver son çare işten çık ama bunada genelde eşler razı göstermiyorr
yani kadında tek başına karar verme yetkisi yok çocuk olunca her düzen bozuluyor çocuk sahibi olanlar planlı şekilde çocuk yapması daha isabetli bence sürekli kavgalıysan kaynana ile işi bırakmak zorundasın insan her şeye yetişemez

Gebe olduğunuz kişilerle kavga edip sonra hiç birşey yokmuş gibi evine gidip nasıl çoçuğunuzu teslim edeceksiniz?
Ya susun ya da attınız madem köprüleri başka yol arayın oda olsun oda olsun ama herşey benim istediğim gibi olsun demekle hayat geçmiyor maalesef
Battaniye konusunda haklısınız ama tavrınız dolayısıyla haksızsınız

Yani o kadar parlamamam lazim di farkindayim ama problemli esimin ailrsi ve kopuk bir aile zaten ama insanim dayanamiyorum bende

Kv kız olacak diye seni kovdu ve sen kızını ona mı baktıyorsun? Ya çocuğa eziyet ediyorsa?

Maddi sıkıntılarınız var anlıyorum ama aranız bu kadar bozukken nasıl çocuğunuzu ona baktıyorsunuz? Ya işten çıkın ya da başka bir çözüm yolu bulmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Birde derdinizi yazarken Allah aşkına noktalama paragraf falan kullanın. Yani virgülü falan geçtim. Cümlelerin arasında nokta olsun en azından. O kadar zor bir şey değil. Şaşı oluyoruz okuyacağız diye.

Back
X