- 18 Aralık 2015
- 111
- 100
- 28
- 31
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Kayibbabam vefat etti ve kaynanam başka cocug8na gitmiyorAllah sabir versin cnm,
Kv ile niye ayni evde kaliyorsunuz? Önceki konularinizi okumadim.
Eger esinizle iyi anlasiyorsaniz ayri eve cikin.
Hmm peki esiniz ne diyor bu duruma? Annesinin böyle konustugunu biliyor mu?Kayibbabam vefat etti ve kaynanam başka cocug8na gitmiyor
Eşim hep anneci aradim. Bana diyor ki sen mi birşey dedin. Yani hep annesinin tarafını tuttuyorHmm peki esiniz ne diyor bu duruma? Annesinin böyle konustugunu biliyor mu?
Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dediAyrı eve çıkalım ya ya da sen annenle Ömür boyu yasa de eşine
Esinizin yakinizda olmasi gerekirken hep sizde bir sebep bulmasi iyi degil. Ya oturup dürüstce konusacaksiniz herseyi acik acik yada araya biraz mesafe koyucaksinEşim hep anneci aradim. Bana diyor ki sen mi birşey dedin. Yani hep annesinin tarafını tuttuyor
Böyle de cekilmez ki. Anneler böyle evlat yetistirmekten vazgecmeliEmin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
Tamam sende Çek git o zaman . Al kızını da gir bi işe çslış kendine guzel bir hayat kur .Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
Size birşey desem inanmazsinz belki ama eşim bazen annesiyle salonda uyuyorTamam sende Çek git o zaman . Al kızını da gir bi işe çslış kendine guzel bir hayat kur .
O da annesiyle uyusun .
+++ terbiyesiz kadın ne demek el kadar çocuğa beddua
Böyle de cekilmez ki. Anneler böyle evlat yetistirmekten vazgecmelimadem paylasmak istemiyor daha niye evlendirdi
benim cocugum niye oluyor düşmanlarım olsun dedim bendeSiz diyemediniz mi keşke sen ölesen!
Ailem özellikle de annem suan arasam hemen gelir alirŞiddet var hakaret var. Üstelik kv de psikolojik şiddet uyguluyor. Gidin sığınma evine orda destek oluyorlar size. Yada önce alo183 var arayin tereddutlerinizi paylaşın. Hayatınızı size bir gram değer vermeyen insanlara harcamayın. Kızınız da o minicik yavru da sahit oluyorsa yapmayın durmayın daha fazla. Kendinize güvenin. Yardim alın devletten. Siz boyun eğdikçe üstünüze geleceklerdir.
Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
Cik git ne bekliyorsun.Ailem özellikle de annem suan arasam hemen gelir alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?