- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.665
- 1.123
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Ailem özellikle de annem suan arasam hemen gelir alir
Ve sen hala napsam diyorsun.Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
Hep annesinin tarafını tutuyorsa gitsene??? Ne bekliyorsun akşamı??? Sanki götürecek mi sanıyorsun? Hizmetçi lazım neden götürsün seni?? Al çocuğunu de ki Ben gidiyorum çocuğun masraflarını karşıla mutlu mesut yaşa. boşan ne bu çektiğin???Eşim hep anneci aradim. Bana diyor ki sen mi birşey dedin. Yani hep annesinin tarafını tuttuyor
heeh işte aynı benım yaşadıklarım.Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak amaheeh işte aynı benım yaşadıklarım.
Bana de s.git dediler . Ertesı gun çıktık o evden .
Ben 800 Tl maaş alıyordum . Eşim okuyordu .
Siz nıye yapamayasınız ?
O kdr bedduaya ragme ayaktayız ve durumumuz çok iyi.
Geçen kulağıma geldi. Kv diyomuş bunlar evın borcuunu bıtırıp arabayı alana kadar ayrılmazlarsa bu kdr bedduamaa ragmen ben lanetlenmiş bir kulum demekkı dıyomus.
Böyle bı rzilliğe göz yumma. Eşin sana destek değilse onu s*ktr et.
ya sen ilk önce boşver kım gelcek kım gitcek.Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak ama( kaç kere bavul hazırlayp salak gibi yerlerine dizdim elbiseleri mi ya kaynim gelecekti yada misafir yarinda cok uzaktan misafitler gelecek sunnet icin
Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak ama( kaç kere bavul hazırlayp salak gibi yerlerine dizdim elbiseleri mi ya kaynim gelecekti yada misafir yarinda cok uzaktan misafitler gelecek sunnet icin
heeh işte aynı benım yaşadıklarım.
Bana de s.git dediler . Ertesı gun çıktık o evden .
Ben 800 Tl maaş alıyordum . Eşim okuyordu .
Siz nıye yapamayasınız ?
O kdr bedduaya ragme ayaktayız ve durumumuz çok iyi.
Geçen kulağıma geldi. Kv diyomuş bunlar evın borcuunu bıtırıp arabayı alana kadar ayrılmazlarsa bu kdr bedduamaa ragmen ben lanetlenmiş bir kulum demekkı dıyomus.
Böyle bı rzilliğe göz yumma. Eşin sana destek değilse onu s*ktr et.
Ne yani hem senin evinde kalıp hem de inş. ölün diye dua mı ediyor? Ben şok! yerli dizilerdeki şeytan kv karakterleri senin kv den esinleniliyor galiba. Çekilecek gibi değilmiş. Beddua benim kırmızı çizgim, kimsenin göz göre bana ve çocuğuma beddua etmesine razı olmazdım. Sizi sabırlı ve sessiz görmüş. Niye eşinizi bekliyorsunuz ki? gel al beni babamın evine götür demek bile: sana muhtacım sensiz bir hiçim o yüzden hiç sallama benim dediklerimi öyle konuşur konuşur susarım ben mesajı içeriyorKv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin
Ne işkencesi köle gibiyim önünde. Telefonum çalıyor onun yanında bazen açacak durumum olmuyor banyo vs oralarda oluyorm yine de usendiginden acipta telefonu alo demiyorAilen arkandaysa al bebeğini git ne halleri varsa görsünler ana oğul.. Gerekirse iş bul annen bakar bebeğine.. Böyle kayınvalidelere işkence eden gelinler var ya onlardan lazım
Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak ama( kaç kere bavul hazırlayp salak gibi yerlerine dizdim elbiseleri mi ya kaynim gelecekti yada misafir yarinda cok uzaktan misafitler gelecek sunnet icin
Babanın evine git, o da anasindan çıktığı yere girer belki yeniden..Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
Kv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?