Kv kavga etttik baba evine gitmek istiyorm nolur buraya bakın size çok ihtiyacm var

madem baba evine gideceksiniz niye eşinize "beni götür" diyorsunuz?
kendini gidemiyorsunuz diycem ama "sen götürmesen yarın kendim gitcem" demişsiniz
amacınız sanki gitmek değil de eşinizi tehdit etmek veya gözdağı vermek mi?
ama o treni kaçırmışsınız gibi..
gitmek isteyen o an çıkar gider..

Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak ama :KK43:( kaç kere bavul hazırlayp salak gibi yerlerine dizdim elbiseleri mi :KK43: ya kaynim gelecekti yada misafir yarinda cok uzaktan misafitler gelecek sunnet icin
Kusura bakmayın ama konularınızdan az çok biliyorum sizi ve bu yaptığınız bencillikten başka bişey değil. Çocuğunuzu falan da düşündüğünüz Yok. Öyle bir ortamda çocuğunuzun sağlıklı büyüyeceğini nasıl düşünebilirsiniz anlamıyorum. Benim bebeğim bana her gün hakaret edilen yerde büyüyecek ve zamanla bunu kabul edecek öyle mi, asla . Yok biri gelecekmiş Yok sünnet varmış yaşını bilmiyorum ama sen nerdesin acaba ? Seni görmeyen insanların umurunda olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? Millet gelecek hizmetçi lazım diye düşünüyorsanız o ayrı ! Çok özür dilerim çok ağır konuşmuş olabilirim ama başaran ablalarım var çevremde , üstelik anneniz de destekken korkularınızın arkasına sığınmanıza anlam veremiyorum. Belki gerçeklerle yüzleşirsiniz dışardan bir dönüp bulunduğunuz duruma bakarsınız diye söyledim bunları. Umarım silkelenir ve kendinize gelirsiniz. Aksi halde bebeğinizin gözünde annesi çaresiz, zavallı Ve değersiz birisi olarak kalacak.Çaresiz olmadığınız halde üstelik !

madem baba evine gideceksiniz niye eşinize "beni götür" diyorsunuz?
kendini gidemiyorsunuz diycem ama "sen götürmesen yarın kendim gitcem" demişsiniz
amacınız sanki gitmek değil de eşinizi tehdit etmek veya gözdağı vermek mi?
ama o treni kaçırmışsınız gibi..
gitmek isteyen o an çıkar gider..
aynen öyle banada sacma geldi.. aricamda beni götür diyecem... gitmek istiyen zaten bir dakikka durmaz

Konularini okurken gercekten sinirlerim bozuldu... öncelikle seni 19 yasinda evlendiren anne babana kizmak lazim.. ne acelen vardi? Daha kendin büyümeden ne diye evlendin? Birde kv yanina gelin gelmissin.. seni kara kasina degil hizmetci olarak almislar zaten..

sonra annen baban niye takip etmedi seni? Ben söylemedim diyorsun ama onlar bir sekilde anlayip agirligini koymalari lazimdi., seni ezdirmemeleri lazimdi...

Hepsini gec sen neden cekiyorsun ve yapiyorsun tüm bunlari? Bu adama cok mu asiksin? Ben anlamiyorum bu kadar zaman ne tuttu seni orada? Bide hala sünnet olacak uzaktan misafir gelecek diyorsun :( kendine acimiyosan yavruna aci.. sana 19 sene emek veren annene babana aci... lütfen kendine deger ver lütfen :(

Ben de kv-den cok cektim ama kv hic bir zaman bana ne beddua etti, ne kufur etti, ne de sayqisizlik yapti. İzin vermem zaten. Sizinle bu sekilde konusmasina niye izin veriyosunuz ki
Universite arkadasim kaynanasindan yillardir cekiyo. Gecenlerde kaynanasi boynuna yapismis, boguyormus kizi. Kiz zor kurtulmus elinden. Kiz da cok sakin, sessiz, utangac bir kiz. Sakin biri oldugu icin kaynanasi yapmadigini birakmiyo ...
Allahım neler duyuyoruz :(

sen pamukprenses defil resmen kül kedisi olmus onu da gecmissin. neyi bekliyorsun acaba anlamadim.

Kv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin
Canim uyanık ol bak , niye gidiyorsun ki evden . Zaten gitmen için yapıyor belli . Hangi dilden anliyorsa o dil den konuş . Ve evden asla gitme , düzenini bozma . Geç karşısına çatır çatır sende kavga et .. Madem seni huzursuz ediyor evde o da huzursuz olacak . Madem canını sıkıyor sende onun canını sıkıcan. Don evine hoc bişey olmamış gibi . Eşinle çocuğun ile ilgilen ve asla kendine hakaret ettirme . Cevaplarını ver bişey derse oğlumun evi vs diye benimde evim begenmiyosan kapı orda de . Hiç bişey olmaz merak etme . Eşinde bişey derse kusura bakma , Sabrim kalmadı de. Seni suçlarsa annenide al git o zaman de . hiç bişey olmaz . Ya da aksamlari esin gelince iyi davran kadına gündüzleri onun dilinden konuş .
Bence kadın değil adam gitmeli evden!

Son düzenleme:
Canim uyanık ol bak , niye gidiyorsun ki evden . Zaten gitmen için yapıyor belli . Hangi dilden anliyorsa o dil den konuş . Ve evden asla gitme , düzenini bozma . Geç karşısına çatır çatır sende kavga et .. Madem seni huzursuz ediyor evde o da huzursuz olacak . Madem canını sıkıyor sende onun canını sıkıcan. Don evine hoc bişey olmamış gibi . Eşinle çocuğun ile ilgilen ve asla kendine hakaret ettirme . Cevaplarını ver bişey derse oğlumun evi vs diye benimde evim begenmiyosan kapı orda de . Hiç bişey olmaz merak etme . Eşinde bişey derse kusura bakma , Sabrim kalmadı de. Seni suçlarsa annenide al git o zaman de . hiç bişey olmaz . Ya da aksamlari esin gelince iyi davran kadına gündüzleri onun dilinden konuş .
Bence kadın değil adam gitmeli evden!
Kusura bakma ama çok güldüm yazdıklarına
Kimi kimin evinden kovduruyorsunuz
Ev zaten kvdenin evi
Eşide onu adam yerine koyan bir eş değil kaldı ki konuşsun öyle medeni medeni

Kusura bakma ama çok güldüm yazdıklarına
Kimi kimin evinden kovduruyorsunuz
Ev zaten kvdenin evi
Eşide onu adam yerine koyan bir eş değil kaldı ki konuşsun öyle medeni medeni
Komik bişey yazmadım , cok gülunecek hele hiç birşey yazmadim . Evin kv ye ait olduğunu bilmiyorum onu yazmamis konu başlığına . Medeniyet yokki yazilarimda , bolca cirkeflik var .

Komik bişey yazmadım , cok gülunecek hele hiç birşey yazmadim . Evin kv ye ait olduğunu bilmiyorum onu yazmamis konu başlığına . Medeniyet yokki yazilarimda , bolca cirkeflik var .
Bilmeden etmeden kadına gaz vermeniz daha da komik
Kocan bişey derse "kusura bakma sabrım kalmadı "demek konuşmak sayılıyor ya hani,konuşabilmek de medeniyet göstergesi ya ondan medeni dedim. Yoksa yazdıklarınız bencede çirkeflik

Okuyacak yaşta evlenen herkesin sonu...
25 yaşında evlilik düşünmeye bazen korkuyorum. Nasıl bu kadar kör oluyor insan?
Kv değil sorun. Kocan. Boşanıp kendi ayakların üstünde durmayacaksan boşuna kendini doldurma.

Bilmeden etmeden kadına gaz vermeniz daha da komik
Kocan bişey derse "kusura bakma sabrım kalmadı "demek konuşmak sayılıyor ya hani,konuşabilmek de medeniyet göstergesi ya ondan medeni dedim. Yoksa yazdıklarınız bencede çirkeflik
Sende burada yorum okuyup açık falan mı arıyorsun . Kimseye de gaz vermiyorum . Bu laf söyleme çabası nedir ya ,hayret birsey :)

Aynen defalarca kv yanında dayak yiyen, ayaklarını kremleyen, o..., kal... Laflarını duyann üye bu. Ailesi de arkasındaymış ama gidemiyomuş. Bir de kocası s..git demiş ve bazen annesiyle uyuyomuş.
Yani kendimi tutamıyorum müstehak değil de nedir??
Gitmiyosan kır dizini otur aşağı dayağını ye. Bizim sinirlerimizi bozma burda.

:KK57::KK57::KK57:

Kv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin
Kaynanayla ayrı oturun yoksa bu sorun bitmez bide her işe atlamayın ortak evde yaşıyosanız o da yapıcak yapmazsa sizde yapmayın neticede hizmetçilik yapmak için avlenmediniz. Ha bide beddua etmemesi gerektiğini izah edin eğer devam ederse senin allh belanı versin dersin iade yap

Back
X