Kv, kayın ve eş

Sizin yaranız için buradayız. yazdıklarınızdan para verdiğimiz halde bizi aramadılar çıkıyor.ozaman parayı katmayacaktınız işin içine.
Valla bişi diyimmi size benim yaram için burdaysanız saldırmayın saldıracaksanız uğramayın
yazdığım şeyi durumu izah edebilmek için yazdım bunu söylemeye de hakkım var ki en basiti sabahın köründe işe gidiyorum eltim 10 a kadar uyuyor madem ihtiyaçları var çalışsınlar ben kimsenin ihtiyacını gidermek zorunda değilim herkes işine geldiği gibi

Size de tavsiyem çalışın da kimseye gebe kalmayın!!

Valla bişi diyimmi size benim yaram için burdaysanız saldırmayın saldıracaksanız uğramayın
yazdığım şeyi durumu izah edebilmek için yazdım bunu söylemeye de hakkım var ki en basiti sabahın köründe işe gidiyorum eltim 10 a kadar uyuyor madem ihtiyaçları var çalışsınlar ben kimsenin ihtiyacını gidermek zorunda değilim herkes işine geldiği gibi

Size de tavsiyem çalışın da kimseye gebe kalmayın!![/
Ne yazdığını ne konuştuğunu önve tart biç sonra yaz.benim hayatım söz konusu değil şuanda sizinkini tartışıyoruz.Sizin hayatınız eltinizi kıskanmakla geçiyor.yazık.kimsenin ihtiyacını gidermek zorunda değilsiniz elbet ozaman verip arkasından bin tane laf etmiceksin.ben tavsiyelerinizi dinliyorum yıllardır çalışıyorum.34 yaşındayım kimseden borç almadım da vermedim de.versemde insanları kendime gebe bırakmam.size tavsiyem siz de birdaha kimseye borç vermeyin.

Elimde olsa varmeyeceğim zaten ki borç değil hibe istiyorlar kıskanma konusunda size öyle gelmiş kimseyi kıskandığım yok kızıyorum sadece kimse haddini bilmiyor malesef

Elimde olsa varmeyeceğim zaten ki borç değil hibe istiyorlar kıskanma konusunda size öyle gelmiş kimseyi kıskandığım yok kızıyorum sadece kimse haddini bilmiyor malesef
evinizden çocuğunuzdan vazgeçip çalışmaya gidiyorsunuz , bize gökten yağmıyor para. Yedirmeyin hakkınızı kimselere. Yok demeyi öğrenmeli.

Back
X