Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence söylenmez.
En azından ben söylemezdim.
Zaten belli ki kaynana ve kayınpederin seks hayatları dillere destanmış.
Konu sahibi bunu bildiği halde evine almasaydı. Ben böyle bir riski göze alamam diyip reddetseydi.

siz söylememeye devam edin fakat sizin tercihleriniz ne başkasının tercihi ile aynı olabilir ne de bunu olması gereken diye varsayabiliriz.
kusura bakmayın ama bu gibi durumlarda utanmazın utanacağı çekincesi ile hareket etmek, çocuklarınız söz konusu iken ancak ezikçe bir hareket olarak karşılanabilir.
 
Evet madalya takılmalık bir olay değil. Ama öyle yüzüne karşı pat diye söyleyip küçük düşürmelik bir olayda değil.
 
Arkadaslar saka misiniz siz, yok mahremmis burda mi konusulurmus, yok kv'yi kenara cekip uyarsaymis sofra yeri miymis?


Mahrem degil, cunku karsidaki yasli cift zaten mahremiyetle hic ilgilenmiyor ki konu sahibine dert olmus, dolayisiyla burada konu acmasinda hicbir absurtluk yok.

Ikincisi konu sahibi zaten once kocasiyla odalarında konusmus, kocasi durumu sallamamis, o da mecburen kv ve gorumce ile sofrada YALNIZKEN kapiyi bari kapatın demis.


Ayrica gelinin evinde sevisen, gelinden uyari yeyip utanmayi da goze almistir, kimse kusura bakmasin.


Benim evimi kendi fantezisine alet eden yasi kac olursa olsun bu fanteziyi görmeme sebep olduysa uyarimi da duymayi haketmistir, uyarilmaktan utanacaksa yapmasaydi.
 
Ben illa olması gereken durum diye diretmedim zaten?
Düşüncemi yazdım.
Seks bu her çiftin yaptığı bişey. İnsanı utandırmaya gerek yok.
Konu sahibi biliyormuş ne kadar azgın olduklarını
Evine davet etmeseydi çocukları için böyle bir risk almasaydı.
 
Ben artık hiç bir şeye sasirmiyorum kendi evlerinde isterlerse don giymesinler ama misafirlikte ,kapı açık bu işler yapilmaz ! yaş kaç olursa olsun ! 8-10 yaşlarındayken teyzem ve eniştem bizim eve geldiklerinde böyle bir şey yaşadılar , kapı açık değildi ama sesleri yüksekti. babam sabah evden sinirle çıktı çünkü bizim duydugumuzu anladı. kardeşim " anne teyzem gece bagiruyordu ağlıyordu korktuk" dedi. annem teyzeme insan dikkat eder diyince kahkaha atıp " abla duş almadık yolda ölürsek cenabetiz ahahahahaha haberin olsun bizi iki kez yikat" dedi o dönemler anlamıyorsun ama büyüyünce dank ediyor. 20 küsur sene geçti üstünden teyzemi her gördüğümde hâlâ aklıma geliyor . Samimi olamıyorum, yüzüne bakamıyorum.

Eşinin tepkisizligi bence utanctandir (yani inşallah öyledir ) Erkek çocuğu gidip annesine ya da babasına bizim evde böyle bir şey yapmışsınız diye uyaramaz diye düşünüyorum. Neyse ki çocukların görmemiş bu olayın en güzel yanı. Halıyı yıkamaya gönder koltukları yikattir odayı da çamaşır suyuyla temizle için rahatlasın. Bir şey olmaz abartma diyen kocanin da cebinden biraz para çıksın!
 

siz öyle yaparsınız kayınvalide ve kayınpederiniz için. ama sanmıyorum ki yaşlılar utanacak sıkılacak diye bu denli temkinli olan birisi bu denli sert bir reaksiyon verebilsin. o halde naapıyoruz? kendi yapamayacağımız şeyleri başkalarına salık vermiyoruz.
 
Ay ne deseydi de davet etmeseydi mesela Ebruli?

Sizin sevisme riskinizi goze alamam mi deseydi ya da hormonlariniza ket vurun oyle mi gelin deseydi?

Kocasi sallamiyor ailesinin fik fik merakini, ne diyecekti de davet etmeyecekti yani? Allah askina cok merak ettim cidden.
 

+++

Bunlar genc ve evi olmadigi icin bekar arkadaslarinda konaklamiyorlar, boyle bir seks durumu sadece bekarken hos gorulebilir. O durumda dahi ev sahibi evde durmak istemez yahu!
 

Ay valla bu kadar hassas bir kişiliğe sahipseniz " cinsel münasebet" başlıklı konuyu okumayın. Bu başlıktan sonra kırmızı başlıklı kız masalı çıkmayacak herhalde.
 
O da bişey mi biz karşı binamızdaki altta oturan komşumuzu görmüştük koca koca insanlar yerde yuvarlanıyodu perde komple açık yaşımız da 12-13 falandı. Al sana travma
Allahim çok şükür böyle şeylere maruz kalmadımgözümün önünden gitmezdi valla iğrençç
 
Arkadaşlar saçmlamayın artık Allah aşkına ya.
Kayınvalide kayınpeder kendi evinde ne yaparsa yapsın başkasının evinde sevişmesin bir zahmet hem de kapı açık.
Yok utandırılmazmış söylenmezmiş.
Neden?Utansınlar bir zahmet ne kadar ayıp ve terbiyesizce bir olay normalleştirilmesin artık.
Forumda Rusya da yaşayan ve uzun süre çocukları ile aynı odayı paylaşmak zorunda kalan genç bir kadın üye var.
O arkadaşa demediğimiz kalmadı çocuklarının yanında seviştin seni gördüler psikolojilerini hiç mi düşünmüyorsun gibi çeşit çeşit şeyler söylendi.
Eeee konudaki insanlar yaşlı olunca serbest mi herşey . Ev konu sahibinin uyarmakla da çok iyi yapmış
 

Başımıza ne geldiyse bu büyüklere laf söylenmemesinden geldi zaten. Ülkece ayıp kavramı bir biz küçüklere var, büyüklere her şey mübah. Daha ne kadar yozlaşacağız acaba ?
 
Bu kadar azgın olduklarını biliyormuş konu sahibi baştan evine kabul etmeyecekti.
Konu sahibinin yaptığını yanlış bulmadım. Yani bu kadar utanmadan yoksun insanlara uyarı da bulunmak ayıp falan değil aslında. Zaten utanmazlarki...
Sadece ben yüz göz olmamak için muhatap olmazdım. Çünkü bu konuşularak halledilecek bişey değil. Evine kabul etmezdim. Bana bu hala cinsel dürtüleri olan, ponçik, fantezi dünyaları geniş, imrenilecek bir olay olarak görünmüyor. Ortada ahlaki değerlere çok ters, çok rahatsızlık verici bir durum var bana göre. Konuşarak uyararak adamların ahlak anlayışını değiştiremem diye düşünüp, evime kabul etmezdim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…