- 21 Kasım 2017
- 29.075
- 126.720
- 598
Ben atmadım ironidir diye.Ya beğenmedim değil mevzu halem gerçekten bende alıyorum zaten konu o değil çiçemmm yavbak sende atmışsın yani olabilir bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben atmadım ironidir diye.Ya beğenmedim değil mevzu halem gerçekten bende alıyorum zaten konu o değil çiçemmm yavbak sende atmışsın yani olabilir bu
He yaaa valla sabah başım çok felaketti inan ki azcık sitresimiiiii atayım dedim iyi geldi kızlarla güldük ettik falan sağolsun konu sahibide şey etmediBen atmadım ironidir diye.![]()
Bence söylenmez.
En azından ben söylemezdim.
Zaten belli ki kaynana ve kayınpederin seks hayatları dillere destanmış.
Konu sahibi bunu bildiği halde evine almasaydı. Ben böyle bir riski göze alamam diyip reddetseydi.
Evet madalya takılmalık bir olay değil. Ama öyle yüzüne karşı pat diye söyleyip küçük düşürmelik bir olayda değil.Yani ne diyim buna? Madalya mı takalım bu yaşta istekleri var diye? İmrenen özenenlere süper uzun süren cinsel yaşam diliyorum o halde.
Ben konuyu okuyunca aklıma ahh ne güzel cinsel istekleri hala devam ediyor helal olsun demek gelmiyor nedense?
O konu sahibinin takdiri.Evet madalya takılmalık bir olay değil. Ama öyle yüzüne karşı pat diye söyleyip küçük düşürmelik bir olayda değil.
Ben illa olması gereken durum diye diretmedim zaten?siz söylememeye devam edin fakat sizin tercihleriniz ne başkasının tercihi ile aynı olabilir ne de bunu olması gereken diye varsayabiliriz.
kusura bakmayın ama bu gibi durumlarda utanmazın utanacağı çekincesi ile hareket etmek, çocuklarınız söz konusu iken ancak ezikçe bir hareket olarak karşılanabilir.
Bu kadar azgın olduklarını biliyormuş konu sahibi baştan evine kabul etmeyecekti.O konu sahibinin takdiri.
Ben asla yüzlerine bir şey söyleyemezdim. Ama evimde de bir daha misafir etmezdim asla.
Ben artık hiç bir şeye sasirmiyorum kendi evlerinde isterlerse don giymesinler ama misafirlikte ,kapı açık bu işler yapilmaz ! yaş kaç olursa olsun ! 8-10 yaşlarındayken teyzem ve eniştem bizim eve geldiklerinde böyle bir şey yaşadılar , kapı açık değildi ama sesleri yüksekti. babam sabah evden sinirle çıktı çünkü bizim duydugumuzu anladı. kardeşim " anne teyzem gece bagiruyordu ağlıyordu korktuk" dedi. annem teyzeme insan dikkat eder diyince kahkaha atıp " abla duş almadık yolda ölürsek cenabetiz ahahahahaha haberin olsun bizi iki kez yikat" dediAşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.![]()
Ben illa olması gereken durum diye diretmedim zaten?
Düşüncemi yazdım.
Seks bu her çiftin yaptığı bişey. İnsanı utandırmaya gerek yok.
Konu sahibi biliyormuş ne kadar azgın olduklarını
Evine davet etmeseydi çocukları için böyle bir risk almasaydı.
Ay ne deseydi de davet etmeseydi mesela Ebruli?Ben illa olması gereken durum diye diretmedim zaten?
Düşüncemi yazdım.
Seks bu her çiftin yaptığı bişey. İnsanı utandırmaya gerek yok.
Konu sahibi biliyormuş ne kadar azgın olduklarını
Evine davet etmeseydi çocukları için böyle bir risk almasaydı.
Arkadaslar saka misiniz siz, yok mahremmis burda mi konusulurmus, yok kv'yi kenara cekip uyarsaymis sofra yeri miymis?
Mahrem degil, cunku karsidaki yasli cift zaten mahremiyetle hic ilgilenmiyor ki konu sahibine dert olmus, dolayisiyla burada konu acmasinda hicbir absurtluk yok.
Ikincisi konu sahibi zaten once kocasiyla odalarında konusmus, kocasi durumu sallamamis, o da mecburen kv ve gorumce ile sofrada YALNIZKEN kapiyi bari kapatın demis.
Ayrica gelinin evinde sevisen, gelinden uyari yeyip utanmayi da goze almistir, kimse kusura bakmasin.
Benim evimi kendi fantezisine alet eden yasi kac olursa olsun bu fanteziyi görmeme sebep olduysa uyarimi da duymayi haketmistir, uyarilmaktan utanacaksa yapmasaydi.
Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.
Allahim çok şükür böyle şeylere maruz kalmadımO da bişey mi biz karşı binamızdaki altta oturan komşumuzu görmüştük koca koca insanlar yerde yuvarlanıyodu perde komple açıkyaşımız da 12-13 falandı. Al sana travma
![]()
Arkadaşlar saçmlamayın artık Allah aşkına ya.
Kayınvalide kayınpeder kendi evinde ne yaparsa yapsın başkasının evinde sevişmesin bir zahmet hem de kapı açık.
Yok utandırılmazmış söylenmezmiş.
Neden?Utansınlar bir zahmet ne kadar ayıp ve terbiyesizce bir olay normalleştirilmesin artık.
Forumda Rusya da yaşayan ve uzun süre çocukları ile aynı odayı paylaşmak zorunda kalan genç bir kadın üye var.
O arkadaşa demediğimiz kalmadı çocuklarının yanında seviştin seni gördüler psikolojilerini hiç mi düşünmüyorsun gibi çeşit çeşit şeyler söylendi.
Eeee konudaki insanlar yaşlı olunca serbest mi herşey . Ev konu sahibinin uyarmakla da çok iyi yapmış
Konu sahibinin yaptığını yanlış bulmadım. Yani bu kadar utanmadan yoksun insanlara uyarı da bulunmak ayıp falan değil aslında. Zaten utanmazlarki...Bu kadar azgın olduklarını biliyormuş konu sahibi baştan evine kabul etmeyecekti.
Yahu azgın olmak başka çocuk çıkabilir çocuk olmasa da kapılar açık sevişmek başka arsızlık..bu kadarını asla ama asla beklemiyordumBu kadar azgın olduklarını biliyormuş konu sahibi baştan evine kabul etmeyecekti.