Kusura bakmayın ama bunlar bahane değil.Normalleştirmiyorum.
Ben şuan çocuğumun önünde yapmıyorum zaten.
Ama küçükken tanık olmuştum.
Annemle babamda keyiften önümüzde yapmamıştı zaten. Ev küçüktü hepimiz aynı odada uyuyorduk.
Söylemek istediğim şey ; psikolojim bozulmadı,sekse küsmedim. Anne babamı silmedim.
Ev küçük diye seks yapmasınlarmı?Kusura bakmayın ama bunlar bahane değil.
Anne babanız sorumsuz insanlarmış.
Banyoda yapsınlar?Ev küçük diye seks yapmasınlarmı?
Tek bir oda mı var?Ev küçük diye seks yapmasınlarmı?
Olan olmus artik uyarinizida yapmissiniz insallah bir daha tekrarlanmaz koskoca torun torba sahibi insanlar bir zahmet tutsun kendini ozaman sokakta ulu orta yapan insanlarida kimse yadirgamasin kimene milletin seks hayatindan diyelim gecelimYa adam hasta da güya ne bilelim böyle yapacağını yatak döşek yatıyor sürekli hastayım deyip isteklerde bulunuyor
Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?
Görümce görmüş mesela nolmuş ona?
Sekse mi küsmüş?
Anne babasına sırt mı çevirmiş?
En fazla utanmıştır.
Çoğumuz küçükken bu tarz şeylere tanık oluyoruz istemeden.
Biz küçükken evimiz çok küçüktü anne-babama tanık oldum gece karanlıktı.
Ama psikolojim bozulmadı. Evet utandım. Ama daha ötesi olmadı.
Banyo bile yokmuş desem inanırmısınız? Kaynanasının yanında derme çatma tek odalı bi yer yapmışlar. Burası sizin eviniz demişler.Banyoda yapsınlar?
Koskoca gorumce ile küçük cocuklarin ebeveyn seksi görmesini bir tutmayin isterseniz çok mantık dışı bir kıyaslama . Anne babasını seks yaparken gördüğü için cinsellik travması olan bir dolu insan var ikincisi konuyla alakalı bir psikoloji makalesine denk gelmiştim eşcinselliği kadar gidebiliyor bu durum erkek çocuklarında .Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?
Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Bu kadar yokluktaysan çocuk yapma zaten en başında. Hadi yaptın çocuktan sonra yapma.Banyo bile yokmuş desem inanırmısınız? Kaynanasının yanında derme çatma tek odalı bi yer yapmışlar. Burası sizin eviniz demişler.
İğrençNormalleştirmiyorum.
Ben şuan çocuğumun önünde yapmıyorum zaten.
Ama küçükken tanık olmuştum.
Annemle babamda keyiften önümüzde yapmamıştı zaten. Ev küçüktü hepimiz aynı odada uyuyorduk.
Söylemek istediğim şey ; psikolojim bozulmadı,sekse küsmedim. Anne babamı silmedim.
Valla rahmetli dedem bende travma yaşatmıştı ikinci eşiyle malum konulardan dolayı.Dedemden soğumuş ve bana zarar verebileceğini düşünmüştüm.Çünkü ne olduğunu bilmiyordum çok küçüktüm.Koskoca gorumce ile küçük cocuklarin ebeveyn seksi görmesini bir tutmayin isterseniz çok mantık dışı bir kıyaslama . Anne babasını seks yaparken gördüğü için cinsellik travması olan bir dolu insan var ikincisi konuyla alakalı bir psikoloji makalesine denk gelmiştim eşcinselliği kadar gidebiliyor bu durum erkek çocuklarında .
Aynen öyle istismar deyince çocuk tecavüzü akla geliyor halbuki beynin bilişsel seviyesi hazır olmadan çocuğu maruz bırakılan her bilgi- davranış -gorsel işitsel bir istismardir . Cocugunla aynı odadayken bir zahmet kendini tut bu ne edepsizliktir ya .Çocukların yanında sex yapmak çocuk istismarıdır.
Sizin psikolojinizin bozulmaması da zaten psikiyatride ölçek olarak kullanılıyordu. "Ebruli'nin psikolojisi bozulmamış, sizinki de bozulmamıştır. Boşuna terapi almaya gelmişsiniz" deyip yolluyordur doktorlar danışanlarını filan.Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?
Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Çoğumuz diye genellemeyin yahu. Ben ömrümde görmedim, hissetmedim ailemden böyle bir şey. Sizin sağlam bir psikolojiniz olabilir. Herkes sorunsuz atlatamaz ki.Çoğumuz küçükken bu tarz şeylere tanık oluyoruz istemeden.
Yaaaa ne alaka şuan ?Sizin psikolojinizin bozulmaması da zaten psikiyatride ölçek olarak kullanılıyordu. "Ebruli'nin psikolojisi bozulmamış, sizinki de bozulmamıştır. Boşuna terapi almaya gelmişsiniz" deyip yolluyordur doktorlar danışanlarını filan.
Ben ailemin cinsel hayatına tanık olmadım, 8 yaşındaki çocuğumun da benim mahremime maruz kalmaması için her türlü özeni gösteriyorum. Nasıl bu kadar hafife alabiliyorsunuz hayret ettim. O durumda çocuk annesinin babası tarafından saldırıya uğradığını düşünebilir, çok korkabilir ve aşırı korku insanı kekeme de yapabilir, hasar bırakabilir. Her çocuğun aynı tepkiyi verebileceğini düşünmeniz, "Aman bize bi şey mi oldu" demeniz, şu çağda yani oluyor mu?
Ay bunun neyini savunuyorsunuz? Her evi küçük olan çocukların yanında seks mi yapıyordu? İstenirse bulunur bir fırsatı. Gece yapma şartı yok sonuçta.Ev küçük diye seks yapmasınlarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?