- 19 Mayıs 2020
- 47.835
- 214.968
- 598
Nefes aldıklarına şahit değilim annemin babamın. Yaşım büyüdükçe anlamaya başladım. Onda da 16 dan büyüktüm. Millet neler yaşıyor.Çoğumuz diye genellemeyin yahu. Ben ömrümde görmedim, hissetmedim ailemden böyle bir şey. Sizin sağlam bir psikolojiniz olabilir. Herkes sorunsuz atlatamaz ki.
Tamam o zaman çocuğunuzla parka gittiğinizde sevişen genç bir çift gördüğünüzde ayyyy ne güzel insanlar seviliyor der geçersiniz.Yaaaa ne alaka şuan ?
Ben çocuğumun odasını 1 yaşında ayırdım.
Bende böyle bir şeye maruz kalsın istemem.
Bana göre bir insanın kaç yaşına gelirse gelsin seks yapması çok doğal.
Kaynanasıgil düşüncesiz davranmış veya davranmamış.
Bu olayda kafayı yemelik çıldırmalık bir olay görmüyorum.
Annemle babamda keyiften önümüzde yapmamıştı zaten. Ev küçüktü hepimiz aynı odada uyuyorduk.
Biz küçükken evimiz çok küçüktü anne-babama tanık oldum gece karanlıktı.
Ama psikolojim bozulmadı. Evet utandım. Ama daha ötesi olmadı.
Eminim bozulmadı :)valla keyiften yapmışlar.
bu bozulmamış hali olduğuna emin miyiz?
Görümce de aynı odada mıydı yuhhYa şapur şupur öpüşme sesi geliyordu ben görümcem film izliyor sandım
İstismarı savunanı, bir şey olmaz diyeni de gördük ya tamam artık.Nefes aldıklarına şahit değilim annemin babamın. Yaşım büyüdükçe anlamaya başladım. Onda da 16 dan büyüktüm. Millet neler yaşıyor.
Başka oda yoksa evet sevişmesinler. Hadi gelsin beğenmedimler.Tek bir oda mı var?
Soğuk olan diğer odalarda, mutfakta banyoda yapsınlar gerekirse ama çocuklarla yapmasınlar.
Ben çocuğumla tek odada yaşayacaksam yapmam daha iyi.
Abartmayın.
Biz insanların seks yapması doğal değil, 45ten sonra hele hiç doğal değil derhal hepiniz sevişmeyi bırakın mı dedik?Yaaaa ne alaka şuan ?
Bu olayda kafayı yemelik çıldırmalık bir olay görmüyorum.
BozulmuşEminim bozulmadı :)
Seks yapması doğal kimse ona laf etmemiş zaten ama misafir gittiğin çocuklu evde kapı açık seks yapmak normal değil.Yaaaa ne alaka şuan ?
Bu olayda kafayı yemelik çıldırmalık bir olay gögörmüyorum.
Kesinlikle katılıyorum.Başka oda yoksa evet sevişmesinler. Hadi gelsin beğenmedimler.
Çocuğun yattığı odada seks falan yapılmaz. Çocuğa tahsis edilecek bir oda daha yoksa edilene kadar sevişmesinler. O çocuk o manzaralara şahit olacağına anasıyla babası bir zahmet cinsel haz duygusundan biraz mahrum kalıversinler. Eh çocuğu için bunu da yapamayan da çocuk yapmasın zaten. Lafa gelince çocuğum için ölürüm ama 5 dakikalık sesi erteleyemem. Oldu canım.
Ek olarak kaç yaşında olursa olsun benim evimin salonunda seks yapılmasını istemem. Orası salon ve ortak kullanım alanı. Hele çocuğum olsa asla istemem, nerenden ne aktı ne bulaştı nereye bulaştı nereden bileceğim? Çocuklar her şeyi ağızlarına götürüyorlar. Gitsin evinde sevişsin herkes, benim evim otel değil.
Uluorta o haltı yiyen kişilere, uluorta yüzüne pat diye söylenir.Neyse hanımlar konu çok başka yerlere gidiyor. Ben en başta belirttiğim gibi ben kaynanamın yüzüne pat diye söyeleyemezdim. Söyleyebilene helal olsun diyorum o zaman.
Yapsınlar nolcak ki, bak üyeye bir şey olmamış. Biraz mahremiyet algısını yitirmiş sadece. Zorda kalsa bir şey olmaz der, çocuğun yanında yapar geçer ama olsun. Bir şey olmuyor sonuçta.Çocuklarının yanında yapmayacakları ne malum?
Mesela neden yalan yorum katayım?Bu arada konuya komikli şakalı yorumlar yaptım ama böyle skandal konularda detaylar geldikçe inandırıcılık azalıyor benim gözümde. Başta iyiydi ama ilerleyen mesajlarda yok seks sırasında konu sahibi kp ile göz göze gelmiş, yok kv yapma şimdi görecekler hihihi diyormuş, yok öpüşme sesleri geliyormuş... konuyu köpürtmek için uydurulan detaylar gibi geliyor(konunun gerçek olduğuna inanıyorum ama)
Seks bir süreliğine ertelenebilir yani, tamam ihtiyaç ama o kadar da değil yani.Kesinlikle katılıyorum.
Yazları otele gittiğimizde yapmıyoruz mesela. Bir hafta 10 gün yapmasam ölmem. Tek göz odada banyo mutfak bile yoksa hele çocuk da yapmam ben gerçi. Bu yoklukta bir de çocuk yapmaya devam etmişler. Sorumsuzlukları güzellemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?