- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
Anne baba kapiyi kilitledikten sonra nasil sahit olsun cocuklar. Burda kapi acik birde.Anne baba da evde ilişki illa ki yaşıyordur cocuklar buna da şahit olabilirler ozaman..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne baba kapiyi kilitledikten sonra nasil sahit olsun cocuklar. Burda kapi acik birde.Anne baba da evde ilişki illa ki yaşıyordur cocuklar buna da şahit olabilirler ozaman..
Çok kudurmuşlarsa kapıyı kapatabilirlerKoskoca insanlar ne yaptıklarını sence de bilmiyolar mı ? Hadi onu geçtim ben olsam dile getirrken utanırdım biri kv biri kb .. şimdi diyceksin ki onlar yaparken utanmadı evet utanmadı ve bilincindeler ne değşecek? Alışık değilim fakat görmezden gelmeyi tercih ederdim herkesin uyuduğu bir vakit , Herkesi kontrol edemeyiz!
Kudurmuslarsada kimsede misafir kalmasinlar. Bilerek yapiyorlarmis zaten zevke bak cocuklarinin torunlarinin onlari is ustunde gormesi.Çok kudurmuşlarsa kapıyı kapatabilirler
Kapıyı kapatıp istediklerini yapabilirlerdi (misafirlikte hoş değil ama hadi neyse) kapı açık ilişki yaşanıyor, halka açık yani özeli falan yok.Yuh.. adamların özeli tamam şok oldunuz ama bence bu yanlış felan dediniz mı gerçekten kaç küsür yaşında insnlar ne hakla ? Evlenmeden olmaz der gibi bişey oldu bu adnakfnakdnfao![]()
İlla yapabilirler diye savunanlar için söylüyorum, madem illa olacak bari kapıyı kapatınKudurmuslarsada kimsede misafir kalmasinlar. Bilerek yapiyorlarmis zaten zevke bak cocuklarinin torunlarinin onlari is ustunde gormesi.
Ay bırak çiçek ya, sosyal medyada parklarda uluorta birbirini bafileyen takkeli dede videolarından, sokakta çoluk çocuğa hallenen bunak haberlerinden geçilmiyor ortalık , dede görünce direkt midem bulanıyor benim artık, sokakta engelleyemiyoruz bari insan kendi evinde çocuklarını bu yaşlı sapiklardan korumak için sesini çıkarsın, ne var yani... İyi yapmışsın, burda yaşlıya saygı duyarı yapanlara da çocuklarını sokaktaki ilk dedeye teslim edip olacaklara saygı duymalarıni tavsiye ederim.Ayy çatlaıdm geceden beri..
Herkes de bi yaşlıları aklama beni suçlama çabası..
Yanlışlıkla çocuklarım yaşlı +18izledi desem beni burda yerlerdi..
Ortada yanlışlık falan yok,bile isteye kapı açık üst baş açık sevişiyorlardı..
Şunu okuyunca iyice midem bulandıAyy çatlaıdm geceden beri..
Herkes de bi yaşlıları aklama beni suçlama çabası..
Yanlışlıkla çocuklarım yaşlı +18izledi desem beni burda yerlerdi..
Ortada yanlışlık falan yok,bile isteye kapı açık üst baş açık sevişiyorlardı..
Nasıl değil kız kapı açık fantezi yapıp sevişiyorlar evde 8 yaşında iki kız çocuğu var? Salon ortasında çıplak giyiniyorlar kapı hala açık? Küçük düşürmeyi bırak yerin dibine sokulmalı ahlaksızlığa bakEvet madalya takılmalık bir olay değil. Ama öyle yüzüne karşı pat diye söyleyip küçük düşürmelik bir olayda değil.
Şap şup sesler de geliyormuş Kedi. Bir de kayınbaba nefes nefeseymiş.Şunu okuyunca iyice midem bulandı
Konu komiklikten öğürmeye evrildi benim için
Şaka değil gerçekten öğürdümŞap şup sesler de geliyormuş Kedi. Bir de kayınbaba nefes nefeseymiş.
kırklamak mı yok daha neler.Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.![]()
Psikoloji bilmediğiniz o kadar belli ki , bilinç altı diye bisey var ve bu sizin yorumlarınıza göre belirlenecek bişey değil...Yahu ne genellemesi ne diyorsun arkadaşım sen? Biriniz istismarcı ettiniz biriniz bilmem ne ettiniz?
Ben annemle babamı öyle gördüğüm için vajinusmus olmadım. Çünkü şiddet uyguluyor diye düşünmedim.
Ben çoğumuz şahit olmuşuzdur dedim. Herkes görmüştür biliyordur mu dedim?
Nereye sıvı bulaştı nereden bilecek?kırklamak mı yok daha neler.zina ettiler sanki. sen kocanla illişkiye girdiğin odaya bebegını sokma madem . kapı acık yapılmaz uyarman mantıklı da topluca konusulcak bı konu degıl. napardım bilmem de istememda o kadar genc halımle anneme gıdınce ben ılıskıye gırmeden 2 3 gun duruyorum ölmezdı adam da.. bıraz enteresan olmus.gel unut bu sahneyı
![]()
Sadece sıvı da değil ki, kim dedesinin çıplak totosunun başka yerlerinin değdiği yere oturmak ister?Nereye sıvı bulaştı nereden bilecek?
Evde 8 aylık bebek varmış, salonda her yeri elleyip ağzına götürüyordur bu zamanlarda. Kırlente bulaşmış olsa mesela, bebeğin o kırlentle oynamasını istemem şahsen. Hijyenik değil.
Khomyuk, geçen bayram burada aşırı sıcaktı. Misafirlerden bazıları aşırı terliydi valla, koltuklardan tiksinip bayram sonu bir daha sildim ben ayol.Sadece sıvı da değil ki, kim dedesinin çıplak totosunun başka yerlerinin değdiği yere oturmak ister?
Gönderin birdaha da yatılı almayın evinize. Kapı acık nedir yuh çocuklar var falan. Elin evi neticedeHe ablacığım takıntılıyım !
Nasıl okuyorusunuz anlamadım..
Anahaberde okuduğunu farzet..
Evde ikiz 8yaşında iki çocuk ve kapılar açıl sevişen yaşlılar…
Hepimiz tüüü pis ahlaksızlar deriz değil mi ? Çünkü bu istismara girer bilmem haberiniz var mı ?
Tamam görmediler ama ya görselerdi..ben ordan geçtikten sonra kısa kestiler kızım çıktı odasından su istedi benden yani ben kalkmasam kızım görecekti..
Ha size normal geldiyse ok.