Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Banada rahmetli anneannem artık kız oldun dikkat etmelisin vs demişti anlamamıştım. Annem ağzını bile açmadı
Evlenmeye yakında sen herşeyi biliyorsundur internetten araştırmışsımdır dedi skdkkdkr

Gerçekten cinselliği öcü gibi baktığımız için çocuklarımızı dolayısıyla da toplumu bu konuda eğitemiyoruz. Bundan dolayı ne erkekler bir şey biliyor ne de kadınlar. Bundan sonraki nesli eğitmek bizim elimizde inşallah uzmanlarıyla kitaplarıyla düzgün bir şekilde açıklarım oğluma.
 
Bence böyle bilinçli bir ebeveynin olması o yıllarda artı bir şey. Bizde adet olmak bile babadan saklanacak bir şey olduğu için ayıp tüh diye bakılıyordu. Şu an kimseden saklamıyorum. Amann
 
Misafir kaldigin yerde de ulu orta salonda sevismezsen olmezsin. Yaptiklari edepsizlik, dusuncesizlik. Evde cocuk var, ki olmasa bile bence yanlis. 2 gun duramiyorlar mi ya kuduruklar, tovbe ya. Ben olsam ben de cok sinirlenirdim ama soyleyebilir miydim bilmiyorum. Belki bi daha kalacaklarinda yapmasinlar diye caktirmaya calisirdim ya da esime atardim topu.
 
Yüze vurmak bana yanlış geldi. Bir sonraki gece bilinçli olarak kapılarını kapatırdım yatarken eğer bir şey sorarlarsa da böylesi daha münasip derdim, anlarlardı.
 
Ben bu konuya sabah komikli bir şey yazdım ama koskoca iki yetişkin insanın evde çocuk olsun olmasın böyle bir durumda dikkat etmesi gerekir. En azından kapını kapat ne yaparsan yap. Ancak direkt sahur sofrasında sizin uyarmaniz ne kadar doğru emin olamadım. Belki sabah eşinize soyleseniz ve o konuşsa daha iyi olurdu diye düşündüm.
 
Yüze vurmak bana yanlış geldi. Bir sonraki gece bilinçli olarak kapılarını kapatırdım yatarken eğer bir şey sorarlarsa da böylesi daha münasip derdim, anlarlardı.
Mesela yüzlerine vurmasam tekrarlamayacaklarnın garantisi var mı ? Ya da söylenmese bu hareketin önüne başka nasıl geçilirdi ?
 
Bence eşimin annesini uyarması daha ayıp kaçardı.
Ben kv ye gece söylemiştim sabah bi daha ee nolmuş yaptık sizde yapın falan deyince yap da kapını kapat dedim yoksa ben adım kadar eminim tekrarlayacaktı
 
Bence eşimin annesini uyarması daha ayıp kaçardı.
Ben kv ye gece söylemiştim sabah bi daha ee boşmuş yaptık falan deyince yap da kapını kapat dedim yoksa ben adım kadar eminim tekrarlayacaktı
Bu daha önce yine olduysa ve siz kayınvalideyi uyardiysaniz bişe diyemeyeceğim
 
üst üste görmek korkunç tamam da onlara niye üst üste çıktınız çocuklar görebilirdi diye hesap sormak da korkunç. Adamlar görmüyor duymuyor olunca sizi de görmüyor duymuyor saymış. Belki de kuyruklu yıldız gibi on senede bir hareket gelmiştir ondan öyle yapmışlardır bilemedim. Başka ev heyecanı ilişkilerini diri tutmuştur belki
Ben yaşlının hiçbir halini sevmiyorum çok linçlendim daha linçlik şeyler de yazabilirim susayım iyisi. Beline kuvvet be yaşlı.
O yaşlıların şevkinin olmadığı nice 20 lik insanlar var utansınlar.
Odayı kırklayın bence temiz temiz diye de hoşlarına gitmiş olabilir. Otel odası gibi, loş ışıklı jshshsjsk
 
kv kp 45 yaşında kızı odadayken bile yapmışlar normal değiller yaa
 
hayır kız kızları 45 yaşındaymış asdghj kayınvalidesi 75 yaşlarında
Ya oturdum 40 yapar hesabına girdim jdhshjsksşs şimdi oldu. Aynı evde çoluk çocuk yanında tek odadada üretip üreyip yaşamaya alışıklardır gençlikten. Hani olur ya tek oda tek soba bir sürü çocuk, onların yanında döşekte yapılmaya devam eden yeni çocuklar, yan odada kaynana, öteki odada elti, milletin hasret duya duya bitiremediği eski zamana özlem konuşlamarı. Benim hiç anlam veremeyeceğim bir hayat biçimi.
Neyse, o sobada içilen çayın tadı başka bir şeyde yok hddiidjshsakal
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…