Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela yüzlerine vurmasam tekrarlamayacaklarnın garantisi var mı ? Ya da söylenmese bu hareketin önüne başka nasıl geçilirdi ?
Kapıyı en azından kapatmalarını öğreneceklerdi demek istediğim bu. Ben zaten her yerde sevişebilen insanları çok anormal buluyorum bu neyin azgınlığı iç güdüsel yaşayan varlıklar değiliz beynimiz var. Hele cam kapı açık evde başkası varken sevişmek anca bunamayla yapılacak bir dangozluk. En azından kapı kapatma adabını öğrenirlerdi diye düşünüyorum.

Ay kesinlikle haklısınız ya korkunç bir şey bence.
Sevişmek bu kadar önemliyse kendi evlerine gitsinler. Bir de ramazan günü yani yok sahura kadar abdest almalar falan. Hayırdır ya o yaşta insanlar bu kadar mı sabırsız bu kadar mı izansiz?

Üstüne üstlük misafir oldukları evde kendilerine ait bir odada değil salon gibi herkesin girip çıktığı bi yerdeler ve en fenası da kapı açık. Çocukların her an kalkabileceği, annenin bebek baktığı yani 7/24 uyanık olabileceği bir evde yapıyorlar bunu. Asla normal değil.

Ay ben valla anlama sorunu çekiyorum. Ya hala kadına niye söyledin ayıp diyorsunuz. Ya yaşlı insan altına yapar ne bileyim, biseyi kırar, kötü yemek yer ,dusuncesizce konuşur ne bileyim donunu giymeyi unutur vs kadin bunlardan biri yüzünden utandirmamis ki. Ulan salonun ortasında kapi açık misafirlikte oldukları evde kudurmuş gibi sevismis yakalanmış bundan da utanmamislar. Bu hata degil bu terbiyesizlik.Ev sahibi utanıp yüzlemeyip görmezden mi gelecek yaşlarına hürmeten. Hürmet gösterilecek insan bunu yapmaz zaten. Off valla catlicam kadın söyledi diye eleştiri alıyor bide

Bende çok çok sinirlenirdim soyelebilurmiydm bilmiyorum ama eşime söyletip evden ginderirdim. Kırsal kesimde çok çocuklu ailelerde bu tarz olaylar çok oluyor ve normal karşılıyorlar . Gorumceniz nasıl ilişki esnasında yanlarında durmuş şok oldum çok değişik aile ilişkileri .
Bu tarz aileler hem cinsellige çok düşkün oluyor hemde sürekli agizlarinda varos bir cinsellik sohbeti oluyor .
Çok iyi yapmışsınız hiç kendinizi suçlamayım

Onlar kapi acik sevismeye utanmamis konu sahibi niye yuzlerine vurmasi. Buradaki pasif miy miy kadınların konusunu okumaktan bıktım .Hem misafirlikte yapilmaz ,hem kapi acik yapilmaz
İyi olmus yuzlerine vurdugu ,evlerinde güreşsinler.

Görümceden çekinen kim,o odadayken bile yapmışlar
Konu sahibi kesinlikle cocuklarini bu manyak cifte emanet etme .Sapıklar cocuklarin yaninda bile yapar .Sonrada ne olacak der aman dikkat.Bu oyle sevimli bir yanlislikla farkedilme olayi degil .Gorumcenin yaninda yapiyorlar , gelinin evinde kapi acik yapiyorarda yapiyorlar .hic normal degil .sakin cocuklari yatiya falan birakma

iyi yapmışsınız, çocuğunuz var evde

ama hani odayı salonu yak diyen arkdaşlara şey diycem
eve misafir çocuk geldi, tutamadı çişini yaptı kustu ya da gece çok terleyen biri geldi vs. ne yapıyorsunuz yakıyor musunuz tüm mobilyayı yahu
epi topu vücut sıvısı herkes ne kadar takıkmış.
Yaptım yoksa bu tekrarlanacaktı.Ben o ve kızı vardık sofrada.. önce inkar etti sonra ee ne yapayım günah olduğu için karşı koymuyorum dedi
eskilerin kafalar böyle
kocayı reddedersen günah --böyle de her fantezime kılıf bulurum kocam değil mi ohhh mis.
ama oğlunun gelinin kavga etmesine sebep oldun
görse toruna travma olacaktı
olsun onlar günah değil
ne ki onlar hatta çok önemsiz şeyler....
Ben gorsem bana bile travma olur. Tabi hepimiz biliyoruz yaptiklarini ama gormek cok kotu. Hele cocuklar icin daha kotu korku filmi resmen. Umarim o aksam gercekten gormemislerdir.
yok valla herkes bilmiyormuş

burada baya menapozla birlikte cinsel hayatın bittiğini filan sanan cinsellik cahilleri var
Onu görmcem anlatabilir en son abimde kapı açıktı yine yaptılar dedi bari kalkın kapınızı kapatın yahu.Eltimin bi de kocaman kızları oğulları var.
Edepsizlik valla kimse kusura bakmasın.
görümceniz anne babasıyla birlikte kapı kapı geziyor mu?
başka işi gücü yok mu?

Kb tam olarak öyle biri..bırakın öpüşmeyi askılı giyinmiş kadın görsün kırk laf eder ardından
ya benim ailemde de kaç tane böyle kadının eteğine dekoltesine bakan, laf eden cık cıklayan veya cidden eline bastonu çeken dede var

hepsi azcık tava getir, şimdi bile oturur seninle cinsellik konuşur, en azından şakasını yapar, gençken zaten bulduklarına atlıyorlarmış (çok müslüman oldukları için!)

hepsi bu profil.

ha benim annem-babama kalırsa da yeryüzünde cinsellik diye bir şey yok, hepimizi leylekler getirdi....

bunun bi ortası yok toplumda. bu kadar çoluk çocuğumuz var düzgün konuşalım eğitimini verelim, benim neslim görmedi bunları. (varsa görenlere selam olun)

Bizim akrabanın sözde yatalak kaynanası ile kayınpederini 16 yaşındaki torunları, gündğz vakti salonun ortasında cinsel ilişki sırasında görüyor. Sözde kadın yatalak olduğu için tuvalete bile gitmeyip gelinine temizletiyor altını. Akraba çocuk sizi böyle görmüş ayıp değil mi deyince kadının cevabı 'Et girmeyen yere dert girer olmuş'

Hiç utanmalarıda yok

Ayy soru sahibi, konuyu buradan okurken bile psikolojim bozuldu seni düşünemiyorum valla
İyi ki de yüzüne çat çat söyleyerek utandırmışsın başkasının evinde çocuklar varken yaparken utanmıyorlar da sen söyleyince mi utanacaklar?

Ahahahahhahahah burada ki örten evlatların biri duyup ses etmeyen hatta aynı odada kalmaya devam edebilen görümce,diğeri de yapsınlar ne olacak ki diyen koca. Ahahahahahaha sağlıklı olan bu yani
Gelinin evinde kapısı açık cinsel ilişkiye girenleri savunanları da gördü ya bu göz

Savunduğumu nerenizden okudunuz?

Sahurda insanları bozana kadar. Kayınvalidesiyle konuşup tepkisini verebilirdi Vasviye teyze!

Sahurda insanları bozana kadar. Kayınvalidesiyle konuşup tepkisini verebilirdi Vasviye teyze!
Kadın KV ile konuşmuş zaten, kp sağır konu sahibi kocasına basbasayken söylemiş adam umursamamis, 45 yaşında görümce benimle aynı odada uyurken bile yapıyorlar ihihi diye gülmüş, konu sahibi en son KV ye söylemiş o da ne var bunda, kocayı reddetmek günah kikiki diye sırıtmış...Konu sahibinden başka kimse bozulmamış yani, hepsi sapık , incinmemişler merak etmeyin

E savunuyorsun işte evlat örter gelin açarmış. Edep diye bir kavram var önce 70-80 yaşında mi edepli olacak..
ayrıca konu sahibi konuyu direk muhataplarıyla konuşmuş kolay kolay kimse cesaret edemez aferin valla.
Evleri var barkları var madem kocasının huyu belli kimsede kalmasınlar.
İsteyince geri çevirmek olmaz deyip ulu orta sevişen yaşlıları bozabilelim bir zahmet

O değil benim oruçtan sonra halim mecalim kalmıyor. El bize taş çıkarıyor kendimi çok kınadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…