Kapıyı en azından kapatmalarını öğreneceklerdi demek istediğim bu. Ben zaten her yerde sevişebilen insanları çok anormal buluyorum bu neyin azgınlığı iç güdüsel yaşayan varlıklar değiliz beynimiz var. Hele cam kapı açık evde başkası varken sevişmek anca bunamayla yapılacak bir dangozluk. En azından kapı kapatma adabını öğrenirlerdi diye düşünüyorum.Mesela yüzlerine vurmasam tekrarlamayacaklarnın garantisi var mı ? Ya da söylenmese bu hareketin önüne başka nasıl geçilirdi ?
Ayy çatlaıdm geceden beri..
Herkes de bi yaşlıları aklama beni suçlama çabası..
Yanlışlıkla çocuklarım yaşlı +18izledi desem beni burda yerlerdi..
Ortada yanlışlık falan yok,bile isteye kapı açık üst baş açık sevişiyorlardı..
Sapık da ondan. Giyime laf eden herkes bence sapık.Kb tam olarak öyle biri..bırakın öpüşmeyi askılı giyinmiş kadın görsün kırk laf eder ardından
Onlar kapi acik sevismeye utanmamis konu sahibi niye yuzlerine vurmasi. Buradaki pasif miy miy kadınların konusunu okumaktan bıktım .Hem misafirlikte yapilmaz ,hem kapi acik yapilmazŞimdi evet yaptıkları yanlış siz varken kapı kapalı olmalıydı dikkat etmelilerdi de siz niye bunu sofrada yüzlerine vurup utandırıyorsunuz? Esinizide mahcup etmişsiniz anne babasına karşılıklı şekilde. İnsanlarda inkar etmek zorunda kalmışlar. Keşke böyle yüz göz olmasaydınız.
Konu sahibi kesinlikle cocuklarini bu manyak cifte emanet etme .Sapıklar cocuklarin yaninda bile yapar .Sonrada ne olacak der aman dikkat.Bu oyle sevimli bir yanlislikla farkedilme olayi degil .Gorumcenin yaninda yapiyorlar , gelinin evinde kapi acik yapiyorarda yapiyorlar .hic normal degil .sakin cocuklari yatiya falan birakmaGörümceden çekinen kim,o odadayken bile yapmışlar
iyi yapmışsınız, çocuğunuz var evdeBaşka bir defa daha karşılaştım ama o zaman ikizlerim bebekti ve ben onlara bakmak için kamerayı açtığımda görmüştüm komik gelmişti hiç de bişey demedim belli etmedim..
Ama bu defa salonun ortası kapı açık kızlarım kocaman yani anlayacak yaşta vs vs kızgındım gittim oturdum söyledim diğer konularımda herkes bana sessiz kaldığım için her şeyi hak ettiğimi söylüyordu şimdi de söylediğim için haksız buldular anlamadım bu KK dan bişey.
eskilerin kafalar böyleYaptım yoksa bu tekrarlanacaktı.Ben o ve kızı vardık sofrada.. önce inkar etti sonra ee ne yapayım günah olduğu için karşı koymuyorum dedi
yok valla herkes bilmiyormuşBen gorsem bana bile travma olur. Tabi hepimiz biliyoruz yaptiklarini ama gormek cok kotu. Hele cocuklar icin daha kotu korku filmi resmen. Umarim o aksam gercekten gormemislerdir.
görümceniz anne babasıyla birlikte kapı kapı geziyor mu?Onu görmcem anlatabiliren son abimde kapı açıktı yine yaptılar dedi bari kalkın kapınızı kapatın yahu.Eltimin bi de kocaman kızları oğulları var.
Edepsizlik valla kimse kusura bakmasın.
ya benim ailemde de kaç tane böyle kadının eteğine dekoltesine bakan, laf eden cık cıklayan veya cidden eline bastonu çeken dede varKb tam olarak öyle biri..bırakın öpüşmeyi askılı giyinmiş kadın görsün kırk laf eder ardından
Hiç utanmalarıda yokBizim akrabanın sözde yatalak kaynanası ile kayınpederini 16 yaşındaki torunları, gündğz vakti salonun ortasında cinsel ilişki sırasında görüyor. Sözde kadın yatalak olduğu için tuvalete bile gitmeyip gelinine temizletiyor altını. Akraba çocuk sizi böyle görmüş ayıp değil mi deyince kadının cevabı 'Et girmeyen yere dert girer olmuş'
Ahahahahhahahah burada ki örten evlatların biri duyup ses etmeyen hatta aynı odada kalmaya devam edebilen görümce,diğeri de yapsınlar ne olacak ki diyen koca. Ahahahahahaha sağlıklı olan bu yaniBoşuna dememişler; Evlat örter gelin açar diye.
Birçok konuda haklı olsanız da Sahurda yüzlerine vurarak onları da eşinizi de çok utandırmışsınız.
İnşallah bir gün, sizin öyle hatalarınız olmaz..
Savunduğumu nerenizden okudunuz?Ahahahahhahahah burada ki örten evlatların biri duyup ses etmeyen hatta aynı odada kalmaya devam edebilen görümce,diğeri de yapsınlar ne olacak ki diyen koca. Ahahahahahaha sağlıklı olan bu yani
Gelinin evinde kapısı açık cinsel ilişkiye girenleri savunanları da gördü ya bu göz
Kadın KV ile konuşmuş zaten, kp sağırSavunduğumu nerenizden okudunuz?
Sahurda insanları bozana kadar. Kayınvalidesiyle konuşup tepkisini verebilirdi Vasviye teyze!
E savunuyorsun işte evlat örter gelin açarmış. Edep diye bir kavram var önce 70-80 yaşında mi edepli olacak..Savunduğumu nerenizden okudunuz?
Sahurda insanları bozana kadar. Kayınvalidesiyle konuşup tepkisini verebilirdi Vasviye teyze!
O değil benim oruçtan sonra halim mecalim kalmıyor. El bize taş çıkarıyor kendimi çok kınadımKV ile konuşmuş zaten, kp sağırkocasına basbasayken söylemiş adam tinlamamis, 45 yaşında görümce benimle aynı odada uyurken bile yapoyorlar ihihi diye gülmüş, konu sahibi en son KV ye söylemiş o da nevar bunda, kocayı reddetmek günah kikiki diye gülmüş...Konu sahibinden başka kimse bozulmamış yani, merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?