Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savunduğumu nerenizden okudunuz?🤣🤣🤣

Sahurda insanları bozana kadar. Kayınvalidesiyle konuşup tepkisini verebilirdi Vasviye teyze!
zaten kayınvalidesiyle konuşmuş

ayrıca biz vuu nasıl konuşmuş yaa diyoruz da k.validenin hiç şeysinde değil ki. bu konuşulmuş hali, salonun ortasında kızın yanında vs. sevişiyor, bi de demek konuşmasalar kadın apartmanın ortasında da sevişecek

O değil benim oruçtan sonra halim mecalim kalmıyor. El bize taş çıkarıyor kendimi çok kınadım 😂😂😂😂😂😂
Ay onların tuttuğu oruçtan n'olacak tobe yarabbim, bütün gün uyuyup sahura kadar yiyip içip tepisiyorlar sonra yine homidi gırtlak hop yatak, al sana oruç

zaten kayınvalidesiyle konuşmuş

ayrıca biz vuu nasıl konuşmuş yaa diyoruz da k.validenin hiç şeysinde değil ki. bu konuşulmuş hali, salonun ortasında kızın yanında vs. sevişiyor, bi de demek konuşmasalar kadın apartmanın ortasında da sevişecek
Adam kendi duymuyor diye dünya alemi sağır bellemiş 😂😂

KV ile konuşmuş zaten, kp sağır 😂 kocasına basbasayken söylemiş adam tinlamamis, 45 yaşında görümce benimle aynı odada uyurken bile yapoyorlar ihihi diye gülmüş, konu sahibi en son KV ye söylemiş o da nevar bunda, kocayı reddetmek günah kikiki diye gülmüş...
Hayır sahurda hep beraberken kocası da oradayken söylemiş. Sonra kiminle konuşmuş napımış devamını okumadım.

Konunun devamı böyle ilerlemişse aile tuhaf ama ben ilk mesajına göre yaptığını hala doğru bulmuyorum. Evet kendisi için , evlatları için iyi olmamış ben de böyle bir şeye şahit olsam midem bulanırdı o ayrı konu.
Ama kv ile yalnızken konuşmayı tercih eder eşimi üzmeyecek şekilde mesafemi kurardım.

Hayır sahurda hep beraberken kocası da oradayken söylemiş. Sonra kiminle konuşmuş napımış devamını okumadım.

Konunun devamı böyle ilerlemişse aile tuhaf ama ben ilk mesajına göre yaptığını hala doğru bulmuyorum. Evet kendisi için , evlatları için iyi olmamış ben de böyle bir şeye şahit olsam midem bulanırdı o ayrı konu.
Ama kv ile yalnızken konuşmayı tercih eder eşimi üzmeyecek şekilde mesafemi kurardım.
Hocam 1234 m. rakımın neyini beğenmediniz yav? Siz deniz seviyesine yakın şehirlerden mi hoşlanıyorsunuz? 😐

savunuyorsun işte evlat örter gelin açarmış
Ne alaka bu sözü böylemi anlıyorsun. Ayıbı örtmek insanlara ifşaa etmemekten bahsediyor. Kayınvalidesiyle özel olarak konuşabilirdi.

Vasfiye teyzem tekrar yazayım. Destan yazmışsın yine nerenle okudun savunduğumu🤣🤣🤣😆

ilk mesajda
"Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti "

diyor kocasının orada olduğu burada açıkça geçmiyor
sonrasında da konu sahibi birkaç kere, sahuru yaptıklarını, bittiğini ,erkeklerin olmadığını mutfakta k.validesi ve görümcesinin olduğunu k.pederin (diyelim ki o sırada girip çıkıyordu evde) ortalarda olsa bile zaten sağır olduğunu belirtmiş.

görümcesi "geçen diğer abimlerde de kapı açık sevişiyolardı, ben odada yan yatakra yatarken benim yanımda da yapıyorlar" demiş

kocasına ise daha sahur olmadan olaydan sonra odasına döndüklerinde söylemiş adam "ne var ki" demiş

kısacası kadının yapabileceği başka bişey yokmuş, ailenin normali bu, anladığımız.

hatta hemen gidip laaaps diye ne yapıyorsunuz siz böyle kapı açık, salonun ortasında dese, kapıyı çarpsa daha iyiymiş.

Bence eşimin annesini uyarması daha ayıp kaçardı.
Ben kv ye gece söylemiştim sabah bi daha ee nolmuş yaptık sizde yapın falan deyince yap da kapını kapat dedim yoksa ben adım kadar eminim tekrarlayacaktı
Bunlar birbirini nasıl bulmuş ya bu yaşta bu kadar ateşli ve edepsiz iki insan olarak
Millet dümdüz iki kriteri tutturamıyor

Ya Offf bu konuyu çok okudum valla bu gece rüyalar cümbüşlü geçecek he.. uykum var uyumaya korkuyorum 😂😂
Vasfiye bu gece takkeli dedeler bayrak dikip geçit töreni yapacak hepimize 😂 kırış kırış nefes nefese üstümüze yürüyecekler,anam kabus

Son düzenleme:
Ne alaka bu sözü böylemi anlıyorsun. Ayıbı örtmek insanlara ifşaa etmemekten bahsediyor. Kayınvalidesiyle özel olarak konuşabilirdi.

Vasfiye teyzem tekrar yazayım. Destan yazmışsın yine nerenle okudun savunduğumu🤣🤣🤣😆
Sen kocasının yanında söylediği kısmı nerenle okuduysan muhtemelen benim de orama denk geldi 😃

Hayır kocasına ayrı, KV ve gorumce ye ayrı söylemiş... İşin komiği hiçbiri sizin kadar duyar kasmamis hatta umurlari bile olamamış...

Kızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedi 🤦🏻‍♀️ koca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim
Neee bunlar aile boyu kuduruk.neresinden tutsan elde kalır.onlar kızının yanında yapmış yetmemiş kızları buna şahit olup ses etmemiş ve bunu utanmadan size anlatıyor.siz ne dediniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X