Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama benim evimde birinin ilişki yaşama düşüncesi bile çıldırtıyor. Bi gece bekleyin gidin evinizde yapın yada bir zahmet kapı kapatinAşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.
Ben tavrına sinir oldum sonuçta evliler yanlış dahi olsa orda o an yani kaynanaya söylemek nedir ya ben utanırdımŞaka yapıyor iseniz komik değil.
Tam olarak bu, doğru anlamışsınızKadın KV ile konuşmuş zaten, kp sağırkonu sahibi kocasına basbasayken söylemiş adam umursamamis, 45 yaşında görümce benimle aynı odada uyurken bile yapıyorlar ihihi diye gülmüş, konu sahibi en son KV ye söylemiş o da ne var bunda, kocayı reddetmek günah kikiki diye sırıtmış...Konu sahibinden başka kimse bozulmamış yani, hepsi sapık , incinmemişler merak etmeyin
Birde bayıl feriha istersenEminim ki, kaynana - kayınpeder yüzü görmeye bile tahammül edemeyen, evine bile almayan insanlar kalkmış burda ulu orta yapılan şeyi savunur hale gelmiş.
Düşüncesi bile iğrenç ya, herşeyin bir yeri var evde namaz kılınıyor, koltukta uyuyakalıyorsun, elinden bişey düşüyor, bebek emekliyor ne bileyim ev yani yaşam alanı. Otel değil.
Başıma gelse o an ben de vururdum yüzlerine. Ve ne yapar eder gönderirdim bir daha da kabul etmezdim. Allah yardımcın olsun konu sahibi.
AynısıZaten pis bir bilinçaltım ve güçlü bir hayalgücü yeteneğim var, ayrıntılara girildikçe gözümün önüne önüne geliyor. Şappa şuppa, takma diş, gevşemiş don lastiği, erimiş kıç kasları vb. yazman gari. :)
Komik seni.Birde bayıl feriha istersen
Gayet iyi yapmış.Ben tavrına sinir oldum sonuçta evliler yanlış dahi olsa orda o an yani kaynanaya söylemek nedir ya ben utanırdım
Kapı açıkken sevişenlerin utanıyor olması gerekmez miydi? Ben olsam söylemekle kalmam, resimli yönerge falan asardım. Kapı açık sevişilmez, misafirlikte etraf pisletilmez ve kendi evindeymişsin gibi davranamazsın vb. Konu sahibi az bile yapmış.Ben tavrına sinir oldum sonuçta evliler yanlış dahi olsa orda o an yani kaynanaya söylemek nedir ya ben utanırdım
Insan kapısını kapatır diye onlara söyledimmmHerkes de benden saygılı olmamı beklemiş anlamadım deseydim ki uyarmadım görmezden geldim eminim herkes derdi uyarsaydın çocuklar görebilirdi diye
:) Gözümde iyice canlandı, sağ ol Wing.Zaten pis bir bilinçaltım ve güçlü bir hayalgücü yeteneğim var, ayrıntılara girildikçe gözümün önüne önüne geliyor. Şappa şuppa, takma diş, gevşemiş don lastiği, erimiş kıç kasları vb. yazman gari. :)
Beni yaktınız, hepiniz yanın.:) Gözümde iyice canlandı, sağ ol Wing.
Değil mi yaaa koltuk hali belki parke insanın içine sinmez heryeri temizlemek ister .IgrencEminim ki, kaynana - kayınpeder yüzü görmeye bile tahammül edemeyen, evine bile almayan insanlar kalkmış burda ulu orta yapılan şeyi savunur hale gelmiş.
Düşüncesi bile iğrenç ya, herşeyin bir yeri var evde namaz kılınıyor, koltukta uyuyakalıyorsun, elinden bişey düşüyor, bebek emekliyor ne bileyim ev yani yaşam alanı. Otel değil.
Başıma gelse o an ben de vururdum yüzlerine. Ve ne yapar eder gönderirdim bir daha da kabul etmezdim. Allah yardımcın olsun konu sahibi.
Yanlış olan; misafirlik evde ve aynı zamanda kapı açık yapmaları.Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.
Ayy çok teşekkür ederim anlamış olmanız empati kurmuş olmanız bile güzel bazısı cidden saçmaladı,yok neden yüzüne vurdun yok sen kocanla beraber olmuyor musun yok büyük konuşma..Eminim ki, kaynana - kayınpeder yüzü görmeye bile tahammül edemeyen, evine bile almayan insanlar kalkmış burda ulu orta yapılan şeyi savunur hale gelmiş.
nasıl yani? kendi evinde de mi sevişmiyorsun?
O değil de ben gececiyimBeni yaktınız, hepiniz yanın.
Al işte biri daha..Yanlış olan; misafirlik evde ve aynı zamanda kapı açık yapmaları.
Ayıp olan; sizin masada onların yüzüne vurmanız. Birlikte olmaları değil.
Defalarca kapınız kapalı olsun rica ederim dedim ama açık.O değil de ben gececiyimMrs-cicek ile bu gece burada bekleyeceğim valla. Bakalım bu gece de kapıyı açık bırakacaklar mı? Eğer bırakırlarsa bayağı bilerek yapıyorlar demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?