Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama benim evimde birinin ilişki yaşama düşüncesi bile çıldırtıyor. Bi gece bekleyin gidin evinizde yapın yada bir zahmet kapı kapatin

Eminim ki, kaynana - kayınpeder yüzü görmeye bile tahammül edemeyen, evine bile almayan insanlar kalkmış burda ulu orta yapılan şeyi savunur hale gelmiş.

Düşüncesi bile iğrenç ya, herşeyin bir yeri var evde namaz kılınıyor, koltukta uyuyakalıyorsun, elinden bişey düşüyor, bebek emekliyor ne bileyim ev yani yaşam alanı. Otel değil.
Başıma gelse o an ben de vururdum yüzlerine. Ve ne yapar eder gönderirdim bir daha da kabul etmezdim. Allah yardımcın olsun konu sahibi.

Kadın KV ile konuşmuş zaten, kp sağır 😂 konu sahibi kocasına basbasayken söylemiş adam umursamamis, 45 yaşında görümce benimle aynı odada uyurken bile yapıyorlar ihihi diye gülmüş, konu sahibi en son KV ye söylemiş o da ne var bunda, kocayı reddetmek günah kikiki diye sırıtmış...Konu sahibinden başka kimse bozulmamış yani, hepsi sapık , incinmemişler merak etmeyin
Tam olarak bu, doğru anlamışsınız 🤝🌹☺️

Eminim ki, kaynana - kayınpeder yüzü görmeye bile tahammül edemeyen, evine bile almayan insanlar kalkmış burda ulu orta yapılan şeyi savunur hale gelmiş.

Düşüncesi bile iğrenç ya, herşeyin bir yeri var evde namaz kılınıyor, koltukta uyuyakalıyorsun, elinden bişey düşüyor, bebek emekliyor ne bileyim ev yani yaşam alanı. Otel değil.
Başıma gelse o an ben de vururdum yüzlerine. Ve ne yapar eder gönderirdim bir daha da kabul etmezdim. Allah yardımcın olsun konu sahibi.
Birde bayıl feriha istersen

Ben tavrına sinir oldum sonuçta evliler yanlış dahi olsa orda o an yani kaynanaya söylemek nedir ya ben utanırdım 😱
Gayet iyi yapmış.
Sizin evinizde odanın kapısı açık halde, çırılçıplak üst üste birileri bir halt yese ve siz o saatte sahur hazırlamaya kalksanız, karşı odada 8 yaşında 2 kız evladınız olsa nasıl tepki verirsiniz?

Alkış mı tutarsınız yaşınıza maşallah diyerek?

Ben tavrına sinir oldum sonuçta evliler yanlış dahi olsa orda o an yani kaynanaya söylemek nedir ya ben utanırdım 😱
Kapı açıkken sevişenlerin utanıyor olması gerekmez miydi? Ben olsam söylemekle kalmam, resimli yönerge falan asardım. Kapı açık sevişilmez, misafirlikte etraf pisletilmez ve kendi evindeymişsin gibi davranamazsın vb. Konu sahibi az bile yapmış.

Değil mi yaaa koltuk hali belki parke insanın içine sinmez heryeri temizlemek ister .Igrenc

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Yanlış olan; misafirlik evde ve aynı zamanda kapı açık yapmaları.
Ayıp olan; sizin masada onların yüzüne vurmanız. Birlikte olmaları değil.

Ayy çok teşekkür ederim anlamış olmanız empati kurmuş olmanız bile güzel bazısı cidden saçmaladı,yok neden yüzüne vurdun yok sen kocanla beraber olmuyor musun yok büyük konuşma..
Ya ben çocuklarım uyanıkken bile yapmayan biriyim kapıya gelir de açmazsak ilerde bunu hatırlarlar ne yaptığımızı diye..

Neyse ben de gün boyu suratımdan belli ettim kızlarına da söyledim o da haklısın gidelim artık evde ne yaparlarsa yapsınlar dedi..

Kaynana asla anormal bi durum yok gibi gülüşüp durdu kocayla..cilveleşti.
Adamın her yerde altını çıkarıp krem sürmesini (egzaması var) çok afedersiniz aksırıp öksürdüğü peçeteleri oraya buraya atmasını bile sorun edecek insanlar bana çocuklar görse de travma yaşamaz merak etme diyor burda 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤮🤮

Yanlış olan; misafirlik evde ve aynı zamanda kapı açık yapmaları.
Ayıp olan; sizin masada onların yüzüne vurmanız. Birlikte olmaları değil.
Al işte biri daha..
Mesela ne zaman söylemek gerekirdi..
Olay sıcakken gece saat 3 te kalkıp ben arkalarını temizlerken onlar oturup sahur yaptı gitmedin bitirmeye yakın gittim oturdum kv ile konuştum eşim yoktu kb kalktı ben o görümcemdi..
Ne zaman söylersem söyleyeyim yanlış diyecekler var..
Ben söylemesem tekrar etmeyeceklerinin garantisi yoktu..Hala da yok belki ama ihtimal epeyce düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X