Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allalla ben de kocamla sizin ordaki çocuk parkında kaydıraklı salıncaklı her pozisyonda yapmak istiyorum, nikahliyim diye serbest mi? Senin çocuklar için sakıncası yok mu? Alışıklar mı ?i

Ayy cidden söylediniz mi Adamda hala is var mı ya bu neyin isteği şevki.
Libido hala çalışıyor mu yani o yaştada düşman başına

Pisliğine değildirde bence onun için normal olmuş artık. Bir de hangi seferde temizlesin , salmıştır bence

Ya duyar kasma sanki çocukları ev halkını karşısına almış birlikte olmuş ne kadar büyüttünüz
Aynen öyle olmuş zaten ....

Bu olay bile sizin için "aman canım ne var, büyütmeyin" lik bir durumsa bilemeyeceğim tabi, herkesin meşrebi kendine...

Bu konuda halen duyar kasilmasina mi sasirayim, yoksa duyar kasanlarin cinsel travmalar sebebiyle bunu normallestirme cabasina mi sasirayim hayret ediyorum cidden.

Hanimefendi kimse kimsenin evinde sevisemez, edep var yahu.

Ayy baştan sona okudum üşenmeden , yerden göğe kadar haklısınız. Bende çok dikkat ederim kızım 2 yaşında aman görmesin psikolojisi bozulur diye, küçük olmasına rağmen artık her şeyi anlıyor çünkü. 8 yaşındaki kızları nasıl etkilerdi kim bilir görseler. Git evinde yap bu kadar iradene sahip çıkamıyorsan , hep hastasın ama konu seks olunca dur durak yok. İki sevgili görünce cık cık diye başlayıp edep diyenler nikahları var diye her buldukları yerde sevişmesinler bir zahmet. Kızlarının yanında bile yapıyorlarsa edep zaten yok.

Odasının kapısı açıkmış. Ellerine çekirdek, mısır alıp izlemeye mi gitsinler daha. Evet ev halkının karşısında yapmışlar.

Evde üç yetişkin, 2 küçük var. Kapı açık olur mu iş. Ay bu neyin kafası. Ayrıca kapı açık olunca dört duvar olmuyor, gelin kp götünü görmüs.

Bu nasıl bir genişlik aklım almıyor. Sizin eve akrabalar gelip kapı açık birlikte olsa normal olacak yani.

Olmuş zaten, özellikle görsünler diye kapıyı bilerek açık tutuyolar, bi de nolmuş ne battı sana diye çıkışıyolarmış.

Kapı kapalıyken ve çocuk yokken bile başkasının evinde sevişilmez. Biz daha kapı açık ve evde çocuk olan senaryoda olan pisliği anlatamadık.

Ne meraklılarmış abi milleti evinde seviştirmeye. Şaştım kaldım.
Nikah var diye her türlüsü normal geliyor herhalde.
Ay adamlar kapı açık salonun ortasında sevişiyorlar. Bayağı birinin evine gidip görebilecekleri şekilde sevişmek bu.
Nasıl evleriniz var bilmiyorum ki, benim ev nispeten büyük 200 metrekare mesela. Ama Ziyagil Yalısı olmadığı için salonda kapı açık sevişilse tüm eve naklen yayın olur. Su içmeye kalkan, tuvalete kalkan da alenen görür ya hu.

Kapı kapalıyken ve çocuk yokken bile başkasının evinde sevişilmez. Biz daha kapı açık ve evde çocuk olan senaryoda olan pisliği anlatamadık.

Ya orası öyle ama hanımefendi daha bu olayı anlamadı. Hala ne var diyor. Valla sinir oldum. Yok dört duvar, ya karı koca. Bu kadar bir tarafını tutamayan evinden çıkmasın. Yemin ediyorum yaşlılardan tiksindim. Birde sanki çok normal bir şeymis gibi gülüyorlar.

Sanki modern family dizisinde yaşıyoruz.

Bu konuda halen duyar kasilmasina mi sasirayim, yoksa duyar kasanlarin cinsel travmalar sebebiyle bunu normallestirme cabasina mi sasirayim hayret ediyorum cidden.

Hanimefendi kimse kimsenin evinde sevisemez, edep var yahu.
Ya olmuş bir kere hoş sürekli mi olucak yada oluyor yapmışlar bir çılgınlık olmuş geçmiş anons etmediniz bir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…