- 21 Ağustos 2019
- 223
- 640
- 103
- 41
Allahım sen esirgegelin kp götünü görmüs.
Bu konuyu okurken aklımda sürekli "ben bi kayınbabama yemek götürüp geliyom" yankılanıyor...
Bence az bile yapmışsınız azıtık gibi ne o öyle kendi evleri yok mu adafaghajakakYa bi zahmet mahçup olsunlar çoluk çocuğun olduğu evde uluorta o iş olmaz..
Ben kendi evim olmasına rağmen çocuklarım her defasında kapı çalıp içeri girmesine rağmen kapıyı kilitlemeden asla eşimin bana yaklaşmasına izin vermem
Aşkım ben takma popolar oluyor ya ondan olduğunu düşünüyorum açıkçası ama kesin net bilgi yok
Hshdhjsks iyi ki yazdın ben de oradaki sallanan şeyi çok merak ederim ne o? Dolgu mu, giyilen bir şey mi?
Genç(!) çiftin ilk vukuatı değilmiş zaten bağ bahçe tarla tapan her yerde basılmışlar birçok kişi tarafından.Ya olmuş bir kere hoş sürekli mi olucak yada oluyor yapmışlar bir çılgınlık olmuş geçmiş anons etmediniz bir
+1Genç(!) çiftin ilk vukuatı değilmiş zaten bağ bahçe tarla tapan her yerde basılmışlar birçok kişi tarafından.
Bebeğini de yapmışlar:
Hshdhjsks iyi ki yazdın ben de oradaki sallanan şeyi çok merak ederim ne o? Dolgu mu, giyilen bir şey mi?
Neden cinnet geçirip kovmuyor musunuzYani söylenebilecek ne varsa açık açık söyledim bu sabah uyandım yine çıldırma noktasına geldim,bebeğimin bakım sepetine traş fırçasını atmış kbevlerinde gerçekten böyle değiller sanki beni bile isteye tahrik ediyorlar
Çok komik salınımı. Yalnız her videoda özenle salınan o popo hayır işine gidince asla salınmıyor şartı şurtu var.Aşkım ben takma popolar oluyor ya ondan olduğunu düşünüyorum açıkçası ama kesin net bilgi yok
Allahım sen esirge Eki Görüntüle 3563206
Yerçekimine aykırı yahu100de bile yapan var
Dünyada bir sürü güzel manzara var, binlerce güzel an. Mesela Bali, Yunan Adaları, Paris, Maldivler'i görmek yerine loş ışıkta kp kıçı görüyorsun. Çok moral bozucu ya.Allahım sen esirge Eki Görüntüle 3563206
Ben zaten bahtsız üye bacımdan yanayım iyi yapmış söylemekle+1
Çılgınlığı da bir zahmet gidip evlerinde yapsınlar.
8 yaşında küçücük kızların olduğu evde çılgınlık yapılmaz.
Çiçek de bu arada yumuşak bir tepki vermiş. Ben olsam direkt kovardım ve evet utanmazdım. Salonda ulu orta sevişen utanmıyorsa ben hiç utanmam.
Ayrıca anne bile değilim ama şükür içimde merhamet ve bir miktar anaçlık var. Çocuğum için de kayın ailemi utandırırım da kovarım da, hiç umurumda olmaz.
Bana göre çocuğun refahı mutluluğu için her şey mübahtır, hiç çekinmem yaparken valla.
Okumuyorsunuz bari muhalefet etmeyin, her yerde yapıyolarmış, basılmalara doyamamışlar, yine yapacaklar. Bir çeşit fantazi bu. Kapıya bakıyolarmış hatta, kaynana bi ara hah gelin kalktı demiş.Ya olmuş bir kere hoş sürekli mi olucak yada oluyor yapmışlar bir çılgınlık olmuş geçmiş anons etmediniz bir
jahahsksşa yalnız mükremin kocaman bu bebek şirin olmuş, dağ gibi kadın boylu bosluBebeğini de yapmışlar:
Yok bacım sana demedim, diğer üye yazmış ya çılgınlık yapmışlar diye.Ben zaten bahtsız üye bacımdan yanayım iyi yapmış söylemekle
Kuzum var var bizim patron 70 yaşında 4 tane sevgilisi varYerçekimine aykırı yahukızgın kumdan serin suya atlamak olur sjksjksjksjk
Buraları hiç görmedim benGenç(!) çiftin ilk vukuatı değilmiş zaten bağ bahçe tarla tapan her yerde basılmışlar birçok kişi tarafından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?