Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kikirdeyerek cevap veren kişiler mi mahçup olacak?
Kikirdiyor bi de “en son Ahmet abimde de yaptılar,hem de ben de vardım odada,sesimi etmedim bitirene kadar” diyen biri…
Ben annemle babamı o halde asla görmedim duymadım hiç banyo yaptıklarını bile hatırlamıyorum hep geceden alındı demek ki diyorum..Yani açıkçası benim annem babam yanımda böyle bişey yapsa bi şekilde gürültü yapar ayağa kalkar yapmalarına engel olurdum şahit olmaktan yeğdir…

Kapı açıkken sevişenlerin utanıyor olması gerekmez miydi? Ben olsam söylemekle kalmam, resimli yönerge falan asardım. Kapı açık sevişilmez, misafirlikte etraf pisletilmez ve kendi evindeymişsin gibi davranamazsın vb. Konu sahibi az bile yapmış.
Ya yaşlı yani ben asla kıramazdım yüzüne vuramazdım sonuçta evliler belki kapının açık olduğunun farkında bile değillerdi yüzüne vurulunca ne oluyor ki yani

Tövbeler olsun. Konu sahibi 2010 üyelikli olmasa troll konu mu diye sorgulayacağım, inanılmaz gerçekten.
Görümcenin ihi ihi alış bunlar böyle demesi falan olacak iş değil. Ben olsam herhalde bir daha gelinin yüzüne bakamazdım.
Ben ve benim standartlarıma göre rezil olmak oluyor bu tam olarak. Bayağı rezil hem de.

Tövbeler olsun. Konu sahibi 2010 üyelikli olmasa troll konu mu diye sorgulayacağım, inanılmaz gerçekten.
Şaka gibi evet ama gerçek aşırı sinir bozucu o anda camı açıp bağırasım geldi ne işim var bu insanlarla bu evde diye..
Eşim bile bana abartma deyince bu adamla mı evliyim diye sorguladım..

Gayet iyi yapmış.
Sizin evinizde odanın kapısı açık halde, çırılçıplak üst üste birileri bir halt yese ve siz o saatte sahur hazırlamaya kalksanız, karşı odada 8 yaşında 2 kız evladınız olsa nasıl tepki verirsiniz?

Alkış mı tutarsınız yaşınıza maşallah diyerek?
Hayır tabi ki diyorum ya belki kapıdan haberleri yoktu

Ya yaşlı yani ben asla kıramazdım yüzüne vuramazdım sonuçta evliler belki kapının açık olduğunun farkında bile değillerdi yüzüne vurulunca ne oluyor ki yani
Zaten kırılacak bir bünyeleri yok. Ne zaman gidiyorsunuz diye sorunca gitmiyoruz diyen, siz de bakmayın ne olmuş diyen insanlar. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek. Her evli olan ulu orta sevişecekse, hayvandan ne farkımız kalır? Parkta öpüşen çifte tahammül edemeyenler burda libidosu yüksek yaşlı savunuyor.

Zaten kırılacak bir bünyeleri yok. Ne zaman gidiyorsunuz diye sorunca gitmiyoruz diyen, siz de bakmayın ne olmuş diyen insanlar. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek. Her evli olan ulu orta sevişecekse, hayvandan ne farkımız kalır? Parkta öpüşen çifte tahammül edemeyenler burda libidosu yüksek yaşlı savunuyor.
Abartmayın ,büyütmeyin ,

Hadi bunu da savunun. Normal mi bu ? Allah size sabır versin bunlar inat için faaliyetlerine devam eder her gece off
Allah korusun 😒🙏🏼
Bi ara antrede toz alıyordum onları birbirlerine el işareti yaptıklarını hissettim baktım kb eve gidelim diyor kv yarın da senin istediğin yemeği yapalım (içliköfte) yiyelim sonra gidelim diyor…
Arsız yüzsüz açgözlüler.net.

Allah korusun 😒🙏🏼
Bi ara antrede toz alıyordum onları birbirlerine el işareti yaptıklarını hissettim baktım kb eve gidelim diyor kv yarın da senin istediğin yemeği yapalım (içliköfte) yiyelim sonra gidelim diyor…
Arsız yüzsüz açgözlüler.net.
Ben olsam malzemelerin birini saklardım mesela bulguru falan. Hatta kaldırıp gözünün önünde çöpe bile atabilirim.

Kikirdiyor bi de “en son Ahmet abimde de yaptılar,hem de ben de vardım odada,sesimi etmedim bitirene kadar” diyen biri…
Ben annemle babamı o halde asla görmedim duymadım hiç banyo yaptıklarını bile hatırlamıyorum hep geceden alındı demek ki diyorum..Yani açıkçası benim annem babam yanımda böyle bişey yapsa bi şekilde gürültü yapar ayağa kalkar yapmalarına engel olurdum şahit olmaktan yeğdir…
onbirmayis onbirmayis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X