Kv-kb

Şu fatih harbiyeli dizideki kaynana hani gelini oğluna şikayet ediyordu ya aynı bizdede bu durumlar oldu , sonra eşime bu diziyi izlettiğimde eşim tahatsız olmaya başladı gördü anasını orda az çok şimdi kaynana beni şikayet etse aldırış etmiyor geçti o günler
sevgili kaynana na haber!

ema, kk daki değişik üyelerden birisin çok dikkatimi çekiyorsun bu konudaki yorumlarınada bayıldım:13:

e peki madem böyle dyoda seni niye tutmuyo

Hep sen haklsıın ama nasıl diyim anneme haklsıın nasıl diyim şuna.
Beni arama denir mi, nasıl diyim.
Nasıl hayırlı evlat olurum mantıgında bir insan.
İlk defa böyle birşey söyledi ailesine onda da beni kötülemiş yine kötü oldum yine kötü.
Mantıgı bende anlamadım, ama sorgulamayı bıraktım çoktan.
Çünkü ne akar sorgularsam bana o kadar takıntılı, o kadar sabırsız, o kadar alttan alamayan, kıskanç falan dedi.
Ya bu deveyi güdecem ya da bu diyardan gidecem.

Allah eşimin gözlerini açsın onlara da bir an önce akıl fikir versin, biz ne yaptık dedirtsin..
Tek oglunuz var hayır karışmayın tek gelin niye kötü olursunuz ki?

Hadi yaa
Bilsem bende izletirdim :)

Canım yaaa üzüldüm cok zor bi durum...
Esin de cok sinir bozucu ne demek anam lan o benim ne kadar sahipleniyo anasini maşallah. . O anasiysa sende karisisin cocuklarinin anasi olacaksin. Annesini senden ustte tutmamali dengeyi korumali. Hatta mumkunse seni savunmali .. dusunmek bile istemiyorum ama benim esimde ilk zamanlar oyleydi ben annesi hakkında kojusurdim savunurdu bana hep.. nezaman ki onlarin bana haksizlik yaptığını eziyet ettigini gordu birakti onlari tamamen benim tarafima gecti laf dahi soyletmiyor bana.. zamanla olacaktir simdilik ani bi karar verme biliyorum zor ama erkekler annelerinin hatasini gormeden kondyramiyor bisey

Evet canım ne desem bana sinirleniyor haklıyım görmüyor bir türlü.
Annesine toz konduramıyor.
İnanın kendimi yiyip bitirmekten bir hal oldum
Uzaktasın ne var, iki gün kalsan ne var, herşeyde benim alttan almamı istiyor inanın ki çok yoruldm.
Bu olaydada beni kötüleyerek anlattı eminim, beni ezerek arama diye ikna etmiştir, o da iyice böbürlenmiştir.
Eşim demiş her akşam arama müssait olmuyoruz demiş ama anlarsa tabi.
Beni savunsa keşke yok malesef onlar yaşlı hadi onlara bişe olursa dedim böyle diyorsun ama bende onlardan önce ölebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…