Kv-kb

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Merhaba kızlar günaydın..
Eski konumu okuyanlar bilir, kv ve kb ile çok sorunum var günde 50 kere kv arar ne yemeği yaptın nerdesiniz bu hafta gelin falan diye 2 saatlik mesafeyi sürekli gelin diyen, bayramlarda bize karışan kız kısmı annesine gitmez falan diyede herşeyimize karışan, bayramın 2. günü anneme gitmeyim diye türlü türlü şeyleri yapan insanlar bunlar.
Kendi damatları gelsin ama gelin gitmesin diyen, anneme gideceğim gece bize uğramadan bizde kalmadan gidemezsiniz diye bizi kaç km lik yolumuzdan döndüren otobandan çıkartan insanlar.
Bayram dönüşü sürekli aradılar uyumayın yolda sende uyuma eşini uyutma falan diye beni 10dakikaya bir aradılar off demişim artık eşimde bunu duyunca dellendi bağırdı çağırdı anam o benim lan dedi onlara katlanmak zorundasın falan dedi. Yarın konuşayım yeter aranızda kalmaktan bıktım falan dedi, onlar senle ilgili konuşuyor sen onlarla bıktım lan dedi. Hiç konuşacağını düşünmemiştim çünkü sürekli beni böyle tehdit eder.

Görümcemin aramadığından ogluna her zamanki gibi yakınırken(görümcemi sürekli kınar gaza gelip o da kardeşine sinirlenmişti kv yüzünden) eşim başlamış anne kimseyi bu kadar sık arama, onlar seni arasın demiş.
Eşim kv ye her yola çıktığımızda bizi arama, (2 saatlik mesafede 10 km ye bir arar nerdeyse
İş yerinde Merveyi çok arıyorsun müdürlerinden azar yiyor,
Akşamları müsait olmuyorz vs. diye şeyler söylemiş birşey olduğunda bana anlat kimseye anlatma,.
Merve birşey söylüyor sen çok aradığında cinlerim tepeme çıkıyor falanda demiş.

Kızlar haklıyken haksız duruma mı düşmüşüm, bundan sonra ne yapmam gerekli?

kv fazla pinpirikli sürekli araması bunu gösteriyor, bişey demeyin bence bu duruma onu öyle kabul edin, elinde değil bence kvnizin bu durum, onu öyle kabullenince daha rahat edersiniz

nedne haklıyken haksız düştüğünü anlamadım, son paragrafı çok karışık yazmışsın görümcenle olan olayı anlamadım
Merve sen oluyorsun galiba, iyi işte eşin söylenmesi gerekenleri söylemiş annesine

Evet canım aslında söylemek istediklerimi söyledi. Ama ne bilim artık tavrım nasıl olmalı onlara karşı ne yapmalıyım onu bilmiyorum.

kv fazla pinpirikli sürekli araması bunu gösteriyor, bişey demeyin bence bu duruma onu öyle kabul edin, elinde değil bence kvnizin bu durum, onu öyle kabullenince daha rahat edersiniz

Ama inan bir süre sonra gına geliyor.
Kadın sürekli birşeyleri karıştırayım açık bulayım peşinde inanın.
Niye o marketten alışveriş yapıyorsunuz çok pahalı.
Merve çamaşırı öyle yıkamasın.
Telefonla talimat veriyor resmen.
İlk başlarda samimi olduğunu düşünüyordum baktım iş ciddi uzaktan müdahale ediyor eşime belirttim durumu o da söylemiş şimdi.
Bundan sonra nasıl olur bilmiyorum hiç.

yani eşinizide gidip sizi kötüler gibi söylemesi yanlış tabiki, ama herşeye karışması iyi değil ya one öyle, siz genede fevri davranmayın Allah yardım etsin :)

benimde kızım var rabbim güzel yazılar yazsın ona inşallah böyle şeyleri okudukça korkuyorum ne kadar bencil ve kıskanç bir kayınvalideniz varmış kız kısmı annesine gitmez ne demek üzülmeyin onunda kızı varmış allah görüyor yaptıklarını

Evet canım aslında söylemek istediklerimi söyledi. Ama ne bilim artık tavrım nasıl olmalı onlara karşı ne yapmalıyım onu bilmiyorum.

bence bişey olmamış gibi devam et, daha az arar umarım, valla bu yaştaki kadınların kendilerini bi hobi falan bulmaları lazım ya, yada kendi arkadaşlarıyla daha sık buluşmaları lazım, yoksa çocuklarına sarıyorlar
iyi olmuş işte bu konunun konuşulması gerekiyomuş konuşulmuş, haksız düştüğün bişey yok

yani eşinizide gidip sizi kötüler gibi söylemesi yanlış tabiki, ama herşeye karışması iyi değil ya one öyle, siz genede fevri davranmayın Allah yardım etsin :)

Amin canım aminnn...
İnan 1 yıllık evliyim kavga sebebimiz hep kv-kb.
Herşeyimize ya herşeyimize karışıyorlar, inan ikimizde daraldık.
Eşim evet beni kötüler gibi konuşmuş ne yapmalıyım, eşime karşı onlara karşı nasıl davranmalıyım onu bilemiyorum şu andan sonra

İnanır mısın Allah öyle büyük ki damat duydu bana söylerlerken şimdi kızını göstermiyor kv.ye..
Allaha havale ttim ben.
Birde eşimle paylaşmtım şimdi bazı şeyleri söylemiş.
Bıktım arada kalmaktan sizin elinizden dedi.
Şu saatten sonra naasıl oluruz inanın bilmiyorum.
Çok benciller çok kıskançlar.
İstiyorlar ki herkesi ben yöneteyim.

Yoktur değil mi?
Tavır alıp eşimi doldurmazlar inşallah.
Eşim dün dedi ki artık ne sorun çıkaracaksın merak ediyorum dedi.
Ama o konuşmayı yaptıgı için baya üzgündü akşam suratı 5 karıştı.

Hiçbirşey olmamış gibi bilmiyormuş gibi davranmalı mıyım?
Evet hobi falan hak getire tek hobisi bizimle 7/24 konuşmak biz ne yaptık ne ettik ne zaman geliyoruz onu konuşmak.
Bize sarmış vaziyetteler.

evli değilim o yüzden yanlış yorum yapmak istemem,hani bekara boşamak kolay derler ya :) ama eşinizin iyi zamanında sakince konuşun, ne olursa olsun aile olduğunuzu birbiribirinizi kötülememek gerektiğini söyleyin

Yok canım ne haksız durumu olması gereken de buydu zaten, bunu anca eşin konuşarak halledebilirdi yoksa sen konuşsan küslük olur daha kötü olurdu eşinle de aran bozulurdu durduk yere. Allah sana sabır versin zor valla çok şükür benimkiler bir tane sadece 1 hafta görmeyince çok özledik artık gel görelim seni diyorlar ama seni anlayabiliyorum, sen kimseyle kötü olmamaya bak

eminim kayınvalideniz kendini suçlamıyordur ben el kızına yaptım aynısı başıma geldi diye bende görümcemle çok sorun yaşadım zamanında ve daha kötüsü abisini inandıramıyordum yaptıklarına çok dua ettim aynı hataları abisinin yanındada yapsın diye allah öyle büyükki herkes gördü kimin ne olduğunu aslında eşiniz aranızda kalıyorum diye kolaya kaçıyor haklı haksız belli arada kalınacak bir durum yok bunda siz haksızken yüzünüze söylüyorsa aynı şekilde gidip annesinede söylemesi lazım ama erkeklerin klasik tavrı bu gerçekten rahatsız olsa annesinin tavırlarından size hissettirmez bile gidip konuşur belliki o halinden memnun

Evet dün akşam sakin sakin konuştum arama nasıl denirdi bilmiyorum ama en hafifini söylemeye çalıştım dedi.
O nedenle birşey diyemedim.
Umarım işler daha kötüye gitmez.
Sanırım bundan korkuyorum

canım doldurcak olan haklı haksız bakıyor mu allahaşkına zaten karakteri öyle olan full time dolduruyor oğlunu
ama sen kendini suçlama sen haklısın ve o konuşmanın yapılması gerekiyordu
eşin için de zor olmuş galiba bunları söylemek halbuki zor olmamalıydı gayet insancıl şeyler
ama işte insana vicdan yaptırıp kötü hissettiriyolar
görebildiğin kadar görmezden gelceksin

Son düzenleme:

bu durum karşısında kv nin yorumunu merak ettim ben

Evet ben hiçbirşey olmamış gibi sanki birşey olalmış gibi davranmalıyım değil mi?
Bir tek oğulları var herşeyi onunla yapmak, her dediklerini yaptırmak istiyorlar.
İnanın 1 yılımı zehir ettiler.
Eşim daha yeni görüyor olanları, ama o da beni suçluyor eminim içten içe.
İdare edebilirdi diye..
Eşimin konuşması umarım daha iyi olur, bana karşı doldurmazlar.

Evet dün akşam sakin sakin konuştum arama nasıl denirdi bilmiyorum ama en hafifini söylemeye çalıştım dedi.
O nedenle birşey diyemedim.
Umarım işler daha kötüye gitmez.
Sanırım bundan korkuyorum

yok canım Allah korusun, konu öyle çok büyük sorun olacak konu değil, sen içini ferah tut, hep sakin olmaya çalış

Aynen canım hiç kendi öyle düşünür mü?
Kendine sorsanız melek yani.
Niye bana getirmediler kızımı falan ağlamalar eşime bir görseniz.
Benimde annem belkide onlar yüzünden aynı durumda göstermiyorlar diye bunu idrak edemiyorlar yada bencilliklerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…