- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
canım doldurcak olan haklı haksız bakıyor mu allahaşkına zaten karakteri öyle olan full time dolduruyor oğlunu
ama sen kendini suçlama sen haklısın ve o konuşmanın yapılması gerekiyordu
eşin için de zor olmuş galiba bunları söylemek halbuki zor olmamalıydı gayet insancıl şeyler
ama işte insana vicdan yaptırıp kötü hissettiriyolar
görebildiğin kadar görmezden gelceksin
Evet ben hiçbirşey olmamış gibi sanki birşey olalmış gibi davranmalıyım değil mi?
Bir tek oğulları var herşeyi onunla yapmak, her dediklerini yaptırmak istiyorlar.
İnanın 1 yılımı zehir ettiler.
Eşim daha yeni görüyor olanları, ama o da beni suçluyor eminim içten içe.
İdare edebilirdi diye..
Eşimin konuşması umarım daha iyi olur, bana karşı doldurmazlar.
yok canım Allah korusun, konu öyle çok büyük sorun olacak konu değil, sen içini ferah tut, hep sakin olmaya çalış
Muhtemelen öyle evet ama merak etme eşin de anlayacaktır sonunda durumun ciddiyetini veya senin annen aynısını yapsa şimdi çoktan konuşmanı istemişti bile, bence de hiçbir şey olmamış gibi normal hayatını yaşamaya devam et bakalım düzeltecek mi kv kendisini
bu durum karşısında kv nin yorumunu merak ettim ben
Onu bende bilmiyorum işte.
Ne dedilerse eşim bana söylemedi yada söyleyemedi.
Tek dediği Merveyi artık eskisi gibi aramıyorum 2 güne bir arıyorum demiş.
her attığınız adımı söylemeyin büyüklere. ne kadar cok şeyinizi bilirlerse o kadar cok karışırlar.
Son olanlarla ilgili olarak da olan olmuş, çizginizi bozmayın derim. Sakın kv yi arayıp özür falan dilemeyin. gün içinde sürekli aramak hem takıntıdır ayrıca da tacizdir. Sizi taciz etmesine izin vermeyin ve takıntı da beslendikçe çoğalır. !0 km de bir aradığında acar malumat verirseniz bu sefer 8 km de bir arar...
ay lütfetmişallahım yarabbim hastayım bu değişik kaynana profilleerine zaten neyse siz bişey olmamış gibi normal devam edin kötüde düşünmeyin eğer eşinizde annenizin yada bir başkasının gazına gelip evinizde huzursuzluk çıkartacaksa karakterinden şüphe edin derim
Kocan üzülsün ki seni korumayı yanında durabilmeye öğrensin
Alttan alma bundan sonra ki bu durum böyle devam edebilsin
Eşin iyilemiş kötülemiş ne fark eder? Sonuçta konuşmuş tavrını koymuş anasına
Ayrıca ne cuma hayırlaması? Hergün hayırlıdır aramak nie ?
Kes bu aramalarını yüz verme
Evet çok haklısın..
Tavrını koydu umarım arkasında da durur.
Alttan kesinlikle almam, ama eşimle aramı daha beter bozmazlar inşallah.
Eşim çünkü kimseyi arama beni ara benimle dertleş bacımı bile arama.. İsteyen seni arar zaten demiş.
Eşime hayliyle daha çok yüklenecek eşim bunu kaldırabilir mi bilmiyorum çünkü 5400 dakikası var ve sadece bana kızına ve oğluyla bitiren bir insan hepsini oğluna harcar üzüldüm eşime
benzerlerini biz de yaşıyoruz. Annemin ödü kopar biz yoldayken her molada arayalım ister. saatleri dakikaları sayar. Ayrı yerlerdeyiz ama bizim hayatımızı yaşar. abim annemin bu huyunu besler. Dakika başı arar, ne yaptıklarını anlatır. öyleki abim annemlerden yürüme bes dakika uzakta oturuyor. akşam annemlerden kalkıp evlerine gittiğinde bile arar haber verir
ben de hiç sevmem. zaten bu derece düşkünlük bence imanı zayıflatır. kaderde ölüm varsa ölürüz anne bu derece düşkünse de kendini törpülesin teslimiyeti öğrensin bence. Her neyse eşimle ben bu kafadayız. attığımız adımı söylemeyiz hiç. mesela izine gideceğimiz zaman ya sonradan duyarlar ya ayrıntı söylemeyiz. biz de izin aldık pzt döneceğiz mesela deriz. Nereye gittik nasıl gittik nerede kaldık demeyiz. söylemek istemediğimiz durumlar olur bazen. eğer özellikle paylaşmak istemiyorsak da gittik işte biryerlere diyoruz soramıyorlar ötesini. diyelim arkadaşlarla buluştum kv sorar kızım nereye gittin diye anne sen o arkadaşlarımı tanmıyorsun diyorum soramıyor başka soru. Bir defasında daha yeni evliydik arkadaşla buluşmuştuk kv beni o kadar sorguya cekti ki (kim nerede buluştunuz ne yediniz kaç kişiydiniz vs vs sanki naapacak) en son hesabı kim ödedi diye soruncaeşim sesini yükseltti annesine. ne ayıp şey inanın sormanın da sonu yok cevap vermenin de. set koyacaksınız. öyle öyle vazgeçecekler
Üzülmez bacım üzülmez anası arıo die nie üzülsün?
Kaldı ki oğlunu Bukadar çok aramak yemez
Siz mutlu olun kv küsürsün dursun
yoo kocan iyi yapmış anasıda duracağı yeri bilsin sen ne diye utanıyosun bu konuşmanın üzerine karşılaştığın zaman tepkisel dur görsün seni sıktığını..
Bilse anlasa keşke..
İşler daha kötüye sarar diye üzülüyorum..
Eşime hiçbirşey yapmadıgım halde neler diyorlardı, şimdi ellerine koz geçti aa eşin bizi istemiyora kadar getirir kendilerini acındırırlar.
Allahım ıslah etsin onalrı artık.
şu kulüpte senin durumunda olmayan neredeyse yok...bak bi kaç kişi demiyorum nerdeyse harkes aynı durumda..benim annemde zamanında onun anneside...kocalar ortayı bulmayı bilecek..bu saatten sonra senin gıkın çıkmasın onlar bunaltsın dursun cevap dahi verme kendini savunmaya dahi geçme sadece sus..kocan üstüne gelirse dahi sus ve konuşma..sen sustukça çıldıracak..bakcak olmuyor doğru yolu bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?