- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Bu daha yıllarca devam eder kaynanaya kötü laf ettiğindede eşinden fırça yersin çoğunluk klasik kaynanalar böyle nişanlılıkta bunlar kendi fazla belli etmez evlenir evlenmez başlarlar
telefon tacizine aile hayatına karışmaya birde ev hanımıysa hiç çalışmadıysa sürekli ilgi ile kaynanayı pışpışlıyacaksın geneli sosyal hayatı yok,gazete yada internet kültürü yok , arkadaş gezmesi yok bunlar hep para harcamaya dayandığı için kendilerini tamamen evlatlarına adamış köle olmuş durumdalar ve geneli oğluna aşık durum vahim yani sabır etmen gerekecek
Aynen benim kayınvalideyi anlattın ya bu kadar olur.
Aşık ya sırılsıklam derecede hemde.
Beni kuması gibi görüyor zannedersin ki.
Pışpışlaman lazım, nasıl zayıflamışım demi, iki kalem çeker ne güzelim değil mi çok yakışmış demi.
Oğlum hala güzelim nasıl zayıflamışım oğlum.
Ve her gittiğimde ayy sen nasıl kilo almışsınnn zannedersin ki her gittiğimde onun dediğine göre kilo almışım 1 yılda 100 kg olmam lazımdı ki allaha şükür 1 kg bile almadım.
Oglum beni çoks ever evlendi hala eskisi gibi sen değiştiremedin hala aynı beni seviyor neler neler dedi.
Ama daha iyi anlıyorum ki, ben basit zannediyordum baya ciddi durumda yani.
Telefon tacizlerini tahmin bile edemezsin birde ogluna vicdan yaptırır ki sorma..
Oğlum ne var günde 2 kere arasan sesini duymayınca uyuyamıyorum günüm geçmiyor sanırsın ki burda aç bırakıyorum.
Geçen bize geldi ev yapımı yemekler yaptım ne varki bende yapıyorum bende bunu yapıyorum bende şunu yapıyorum hep yaparım şu yemeği.. Sanki sorduk...
Pışpışlaman lazım, nasıl zayıflamışım demi, iki kalem çeker ne güzelim değil mi çok yakışmış demi.
Ve her gittiğimde ayy sen nasıl kilo almışsınnn zannedersin ki her gittiğimde onun dediğine göre kilo almışım 1 yılda 100 kg olmam lazımdı ki allaha şükür 1 kg bile almadım.
Oglum beni çoks ever evlendi hala eskisi gibi sen değiştiremedin hala aynı beni seviyor neler neler dedi.
Telefon tacizlerini tahmin bile edemezsin birde ogluna vicdan yaptırır ki sorma..
Oğlum ne var günde 2 kere arasan sesini duymayınca uyuyamıyorum günüm geçmiyor sanırsın ki burda aç bırakıyorum.
Geçen bize geldi ev yapımı yemekler yaptım ne varki bende yapıyorum bende bunu yapıyorum bende şunu yapıyorum hep yaparım şu yemeği.. Sanki sorduk...
Ben bunları yıllarca yaşadığım için neler çektiğini biliyorum hastalandıda yakamızdan düştü, canının derdine düştü az beni ağlatmadı aziz mübarek gününde bemde beddua ettim sürekli eşimle benim aramı bozduğu için
bu ne yaw delirmezsen iyi,ama valla süper biliyorlar acitasyon yapmayı vicdan azabı çektirmeyi, adamlar diyor ki kendi kendine, ben nasıl bir evladım allah beni kahretsin
bu bi meşgale kendi işine gücüne bak demi, yoook illaki huzur kaçıracaklar
Aynen eşimin vicdanına oynuyorlar.
Yaşlanıp gidecez zaten saygıda kusur etmeyin.
Yarın bir gün ölecegiz bilmem ne.
Ki sizi beni cebinden çıkartır 45 yaşında.
Eşimde onlar dediğinde bana diyor ki yarın bir gün ölürlerse vicdan azabı çekmek istemiyorum bende dedim ki kimin kimden önce öleceği belli olmaz dedim.
Hiç saygıda kusur etmedim ama yaranamadım.
Huzurumu öylede kaçırıyorlar böylede.
Eşime neler diyorlarsa artık o da bıkmış ki bu konuşmayı yaptı.
daha 45 yaşında olmasına rağmen ölüm kartı çıkmış
benim kv de böyleydi, kendini kuma gören cinsten sürekli arayan, eşim doğum gününü mü unuttu annesinin telefondan öyle bi bağırırdı tüm işyerleri duyardı yani nasıl unutursun diye
iş sebebiyle çok uzak bi şehre taşındık hafiflemişti bunlar ne güzel ama malesef şimdi daha yakın bi şehre geldik tekrar başladı
ama yine de halime şükrediyorum aynı şehirde olsak huniyi takar gezerdim herhalde
bence sizin içinde böyle olcak ne kadar resmiyet o kadar iyi, çünkü samimi olunca haddini bilmeme sınırı aşma çok olur, yıllar geçtikçe hafifler diye düşünüyorum
Ayyy cok sinir oldum yaaaa ne bicim insanlar bunlarMerhaba kızlar günaydın..
Eski konumu okuyanlar bilir, kv ve kb ile çok sorunum var günde 50 kere kv arar ne yemeği yaptın nerdesiniz bu hafta gelin falan diye 2 saatlik mesafeyi sürekli gelin diyen, bayramlarda bize karışan kız kısmı annesine gitmez falan diyede herşeyimize karışan, bayramın 2. günü anneme gitmeyim diye türlü türlü şeyleri yapan insanlar bunlar.
Kendi damatları gelsin ama gelin gitmesin diyen, anneme gideceğim gece bize uğramadan bizde kalmadan gidemezsiniz diye bizi kaç km lik yolumuzdan döndüren otobandan çıkartan insanlar.
Bayram dönüşü sürekli aradılar uyumayın yolda sende uyuma eşini uyutma falan diye beni 10dakikaya bir aradılar off demişim artık eşimde bunu duyunca dellendi bağırdı çağırdı anam o benim lan dedi onlara katlanmak zorundasın falan dedi. Yarın konuşayım yeter aranızda kalmaktan bıktım falan dedi, onlar senle ilgili konuşuyor sen onlarla bıktım lan dedi. Hiç konuşacağını düşünmemiştim çünkü sürekli beni böyle tehdit eder.
Görümcemin aramadığından ogluna her zamanki gibi yakınırken(görümcemi sürekli kınar gaza gelip o da kardeşine sinirlenmişti kv yüzünden) eşim başlamış anne kimseyi bu kadar sık arama, onlar seni arasın demiş.
Eşim kv ye her yola çıktığımızda bizi arama, (2 saatlik mesafede 10 km ye bir arar nerdeyse
İş yerinde Merveyi çok arıyorsun müdürlerinden azar yiyor,
Akşamları müsait olmuyorz vs. diye şeyler söylemiş birşey olduğunda bana anlat kimseye anlatma,.
Merve birşey söylüyor sen çok aradığında cinlerim tepeme çıkıyor falanda demiş.
Kızlar haklıyken haksız duruma mı düşmüşüm, bundan sonra ne yapmam gerekli?
Yapacak bir şey yok neyse ki 2 saat mesafedeymiş gerçi İstanbul şartlarında 2 saat bir şey değil nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama her anne hafta da bir ya da 15 güne bir evladını görmek isteyebilir. Ancak sürekli araması da hoş değil hayır arayıp ne konu buluyor. Siz sürekli şikayet ederseniz eşiniz de bunalır tek size dememiş onlara da demiş aranızda kaldım demiş ki haklı. Eşiniz ne yapsın diyeceğini de demiş annesine zaten. Siz direkt şikayet etmeyin güzellikle söyleyin idare edeceksiniz artık herkesin irili ufaklı sorunları var sorun fazla araması olsun boşverin. Kendi ailenize bakın. Benimki de neler diyor eşim kızıyor gitmiyor ama nereye kadar anne oğul arasına da giremem ki görüşmeseler ben rahat edemem. Bir gün laf sokar bir gün kzıım der idare ediyoruz. Daha geçen işte bayramda oturuyoruz buzdolabı aldılar yeni şu altta dondurucusu olanlardan ay ne güzelmiş bende isterim bu yenilerden beğendim dedim ki şaka değiştirmeye niyetim yok ama oğlum da ben de sıkıldım deyip yeni eş istiyorum derse ne olacak dedi sen yenisini istiyorum derken dedi sanki ben yeni eş istiyorum dedim ne alakaysa dumur oldum tabii ki yeni bir tartışmadan çıkmışız kaç hafta gitmemişiz kendisi sonra geri döndü güze sözler filan ama yok yani eşim çok kızdı tabii bende alırsa alsın kendisi kaybeder benim için hiç sorun değil dedim ki bana diyor bunu ben aman fuzuli alınmasın diye eşime seneler önce alınan çamaşır bulaşık makinelerini kullanıyorum yeni model de isteyebilirdim durumumuz da vardı ne gerek var dedim demek ki yaranılmıyor.
İnşallah canım yaaa inşallah.
Tek umudum sabrettiğim şey o.
Yeter artık bir aile olduğumuzun farkına varsınlar.
Kendi görümcesine dellenir ailesine karışırlar diye ama kendi bize karışır.
İlk evlendiğimizde ailemin kuralları var bize kimse karışamaz derdi ama kendine yaptığı şeyi bize yaptırtmaz kv.
Allahım ıslah etsiin bizi artık aile olarak kabul ettirsin inşallah.
İnanın yüzlerini görmek istemiyorum eşimin hatrına tüm yaptıkalrım.
Ayyy cok sinir oldum yaaaa ne bicim insanlar bunlar
Merhaba kızlar günaydın..
Eski konumu okuyanlar bilir, kv ve kb ile çok sorunum var günde 50 kere kv arar ne yemeği yaptın nerdesiniz bu hafta gelin falan diye 2 saatlik mesafeyi sürekli gelin diyen, bayramlarda bize karışan kız kısmı annesine gitmez falan diyede herşeyimize karışan, bayramın 2. günü anneme gitmeyim diye türlü türlü şeyleri yapan insanlar bunlar.
Kendi damatları gelsin ama gelin gitmesin diyen, anneme gideceğim gece bize uğramadan bizde kalmadan gidemezsiniz diye bizi kaç km lik yolumuzdan döndüren otobandan çıkartan insanlar.
Bayram dönüşü sürekli aradılar uyumayın yolda sende uyuma eşini uyutma falan diye beni 10dakikaya bir aradılar off demişim artık eşimde bunu duyunca dellendi bağırdı çağırdı anam o benim lan dedi onlara katlanmak zorundasın falan dedi. Yarın konuşayım yeter aranızda kalmaktan bıktım falan dedi, onlar senle ilgili konuşuyor sen onlarla bıktım lan dedi. Hiç konuşacağını düşünmemiştim çünkü sürekli beni böyle tehdit eder.
Görümcemin aramadığından ogluna her zamanki gibi yakınırken(görümcemi sürekli kınar gaza gelip o da kardeşine sinirlenmişti kv yüzünden) eşim başlamış anne kimseyi bu kadar sık arama, onlar seni arasın demiş.
Eşim kv ye her yola çıktığımızda bizi arama, (2 saatlik mesafede 10 km ye bir arar nerdeyse
İş yerinde Merveyi çok arıyorsun müdürlerinden azar yiyor,
Akşamları müsait olmuyorz vs. diye şeyler söylemiş birşey olduğunda bana anlat kimseye anlatma,.
Merve birşey söylüyor sen çok aradığında cinlerim tepeme çıkıyor falanda demiş.
Kızlar haklıyken haksız duruma mı düşmüşüm, bundan sonra ne yapmam gerekli?
İnanın bunu çoğunluk yaşıyor kaynana terörünü az kısım şanslı bunun içinde koca boşanılmaz yukarıda allah görüyor haklıyı hakısızı ,sabır gerekli başka adamlada evlensen başka kusur veya can sıkıcı durum mutlaka yaşanacak sen sabır et sonra rahatlıyacaksın şimdi geçenlerde eşimde demeye başladı araya mesafe bırakmak şart diye ama bu ara ben 22 yıldır evliyim artık sen düşün zaten ben boşuna demiyorum bu erkek kısmı kış beyinli diye bu kadar süre geçmesi gerekmezdi yani
eşin ne kadar kaba bi insan annem o lan benim diyosa senin annen benim değil de vır vır sürekli konuşmak zorunda mısın bide tersliyo şampiyona bak yani. çok merak ediyosa oğlunu arasın, seni arasa da açma yani. benimki de haftada bir arar beni durmadan bazen açmam napiyim işi gücü bırakıp durmadan onunla mı konuşiyim oğlunu arasın.
he bi de seninle ilgili laf ediyolarmış kocana yani ne diye muhatap oluyosun ki
Evet yüzüme de ederler arkamdanda..
Oğlum beni bugün aramadı, oğlum niye kısa giymiş, oğlum annesigile gönderme, kız kısmının yeri kocasının yanıdır oğlum bilmem neler !!
Bagırıp cagırdı birde bana eşim ne dedilerse artık, istiyorlar ki sözlerinden çıkmayım yaa ben 25 yaşındayım çocuk muyum allah aşkına yüksek lisans bitirdim kaynana kayınbaba sorunu mu kalmış bu devirde hangi kafadalar nerde yaşıyorlar nasıl cahil kafadalar anlamıyorum.
Allahım ıslah etsin yaa..
İstiyor ki her gün en az 50 dakika oglumla konuşayım oğlum kardesini bugun aramadın al konuş oglum babanı aramadınız al konuş.. oglum haftasonu gelin haa özledik ki bir hafta önce görüşmüşüz.
sen bunlar konuşulurken susuyosan sende de hata var bence eşin ses etmiyo madem sen aç ağzını elalem ezsin diye m büyüttün annen seni altı üstü oğluyla evlendin milletin kahrını mı çekicen ne istersem giyerim nereye istersem de giderim siz mi karışacaksınız de böyle cahil ailelere hiç katlanamıyorum, benim eşim delidir ana baba dinlemez karıma laf etmek size mi kaldı ben neyim der eşin hep böyle anneci miydi
Her aradığında açma sende olsun bitsin büyütme canım esinlede bu konu yüzünden arani bozma bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşim bana hep dedi ki sen sus karışma ben hallederim sen sakın kötü olma.
Birşey derlerse kocam bilir de dedi.
Benim üstüme at dedi bu nedenle ben susuyorum.
Susunca da içime atıncada böyle oldu işte.
Cahilin önde gidenleri hemde yaa.
İlerde çoluk çocugum olursa allah beni böyle olmaktan korusun inşallah.
Eşini takdir ettim vallahelal olsun.
Allah şaşırtmasın seni tutması çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?