kv kp görümce elti herkes

"Meğer süpriz olsun diye evlenme teklifi hazırlamış. İşte pasta mumlar balon maytap falan. İnsan bi söyler dimi. "

Ay burdan sonrasını okuyamadım bu nedir biri bana açıklayabilir mi

Yeminle benim kv, kp bunları okusa elimi öperler ne dedilerse evet dedim.<Allah herkesin gönlüne göre veriyor herhalde hiçbir eksiğim yoktu mükemmel bir evim mükemmel düğünüm... >
Birazcık memnun olmasını bil. Şükret ki gönlündeki olsun.

Son düzenleme:
canım bence bosan.

sen komple altın kaplama misin
daha yeni üue oldum ama bi konuya girdiğim zaman hemen senin yorumlerinı arıyor gözüm. Bağımlısı oldum yorumlarının
konu sahibine de gelince
senin gibilerin yazılarını screenshot yaparak kaydediyorum ileride eşime okutup kıymetimi bilsin diye
senin gibi birine de çatabilirdi
git tedavi ol

Şaka mısın sen ya yoksa dalga mı geçiyorsun
Her şeyini yapmışlar daha ne istiyosun sana ev almışlar , araba almışlar .
Umarım çocuğun aklı başına gelirde sana yolu gösterir öylece altınlarınla bakakalırsın .

Perde konusu dışında yerden göge kadar haksızssin baskada hicbirsey demiyorum

Zaten bana soylenecek laf kalmamis

Ben net te bu sürü sürpriz izledim havluyla olanı var pijamayla filan ki sürpriz dediğin öyle olur. Ayrıca madem prensessin niye sokağa ev kıyafetiyle çıktın. Koskoca prenses dışarı çıkarken bi sav baş toplar hafif makyaz yapar üstüne çeki düzen verir

Kusura bakmayın da kalitesizlik ve basitliğin dibindesiniz. Nisanliniza da onun ailesine de çok üzüldüm. Allah yardımcıları olsun.

"Meğer süpriz olsun diye evlenme teklifi hazırlamış. İşte pasta mumlar balon maytap falan. İnsan bi söyler dimi. "

Ay burdan sonrasını okuyamadım bu nedir biri bana açıklayabilir mi
İste insan bi soyler demi süpriz yapacam hazirlan oyle gel süpriz tam olsun

Yarabbim neler vae

Burdaki bi çok kişi kv bana kızım demiyor diye sorun eder bu da buldumcuk olmuş annem babamdan başkası kızım diyemez diyor. O damat adayını bulsak da şu kızdan kurtarsak yazık adama acıdım.

şöyle bi r pembe kabarik tuvalet giyer dalgasi sari saclarini salar falan dimi

Burdan anlamis oluyoruz ki tüm prensesler aslında evde KÜLKEDISİ ymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…