- 3 Mayıs 2017
- 34
- 26
- 3
- 40
Merhabar. Bi derdim var ki sormayin icim icimi yiyo uyku tutmadi...
Bizim tasinma durumumuz var esimin is yeri degisikligi sebebiyle bi kac aya. (Bu arada kayinvalidem de oturdugu semtten memnun degil) Bu aksam kv esim ben otururken esim, "anne biz tasinacagimiz zaman iki katli mustakil bi eve bakayim sizle altli ustlu oturalim" dedi. Ben şokkKv "olur baban da cok ister" dedi bi sevindirik oldu. Benim bogaz bi dugumlendi. Esimin gozunun icine ters ters bakabildim sadece. Konuyu falan degistirdim hemen. Kv lavaboya gidince esime dedim ki "sen nasil bana danismadan boyle bisey dersin? Benim fikrimi bile sormadan.
" Askim neden guzel olmaz mi falan dedi ama bi bozuldu. Kizlar kayinvalidem kayinbabama kesin soyler o da kabul eder boyle bisey olursa ben napicam. Esimin de kalbini kirmak istemiyorum anne babasi sonucta. Ki ben de ikisini de cok severim. Ama bu durum farkli.. sizce nasil bi yol izlemeliyim esimin kalbini kirmadan nasil konusmaliyim. Biraz fevri bi yapim var da...
Not1 Zaten ben beraber altli ustlu oturim mi oturmiyim mi demiyorum. Olay anne babami istemiyosuna gelmeden nasil bi konusma yapayim diyorum kalp kirmaktan kastim bu.
esim bana danismadan pat diye boyle bisey soylese bir guzel kalbini de kafasinida kirarim