• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp ile altli ustlu oturma

Biz ev alıp çıkmaya çalışıyoruz senin eşin ayni binada oturmaya çalışıyor benim eşimde derdi hep annem iyidir senle anlaşır diye resmen kadının içinden şeytan çıktı en iyisiyle bile olmaz benim ailem istese onlarla bile olmaz derdim.ben olsam bide sen ne kadar alttan almaya çalışırsan çalış kurmadan yapamazsın bunu olmaz diye net tavrını koyacaksin
Kayinvalidemi cok severim ancak, ayni binada olmayi kabul edemem. Dunyanin binbir turlu hali var. Ne kadar uzak o kadar iyi

Merhaba, benzer bir konu ben açmıştım daha önce. Malesef erkekler bu altlı üstlü abili kardeşli aynı binada oturmalara bayılıyorlar. ilk önce gönlünü hoş tutun sonra birşeyler konuşmak istediğinizi söyleyin. Benim kayınvalidem 4 daire almayı kendisi ve diğer gelinleride toplicaktı düşün :KK70:. Kavga etseniz sesi duyulucak birincisine gelmese ikincisine gelicekler, özel bi akşam süslendiniz geceliğinizi giydiniz kapı çalınsa panik, evde sofra kurdunuz içtiniz kapı çaldı panik alkollu görünmek istemez kimse kv kp, misafir cagırsan tanıdığı ise kv çağırmak zorundasın kırılıcak sonradan, ona gelse sana gel dicek bu sefer, gittiğiniz geldiğiniz eve kaçta girdiğiniz bilinicek. Eşinize ben aileni seviyorum ama iyiyken kötü olmak istemiyorum diceksin bu sebeplerden ben fevrileşebiliyorum ilerde sorun olabilir ne gerek var diyin toplayın durumu bence

Tesekkur ederimmm :KK50:

istiyomusun annesini babasını? HAYIR. O zaman doğruyu söylemekten çekinme. Eşin sana sormamış bile ailemle altı üstlü otursak ne dersin diye sen hala kırmıyım üzmiyim
Yani napalim kas goz birbirimize mi dalalim? Tabiki de kalp kirmadan uzlasarak konusulmasi gereken bi konu. Esim henuz iyi yanlarini goruyor durumun.

Aaa şu işe bak... Müstakil ev kalmamış, hepsine kıran girmiş. Kısmet değilmiş kayınvalideciğim kusura bakmayın :) Eşinize kesin bir dille söyleyin, kesinlikle öyle bir eve bakmayın. Bedava hizmetciyi herkes ister ;)

canım başlıkta da belirtmişsin zaten "Kv kp ile altli ustlu oturma" oturma yani, oturup da mutlu olanı görmedim, kendi evinde her an tetikte olmak hoş değil... benim ailem bulunduğum şehirde değil, eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz zamanla anladım ki bu bile büyük yanlış :kızgın:

Akraba kizini degil sevdigi kizi tercih etti? Hayir yani bi insan buraya konu acip soru soramayacak mi? Ne gerek var boyle asagilayici konusmalara? Bir oneriniz yoksa elestiriniz de olmasin! Cunku kabul etmiyorum

Kimi aşağılamışım? Hiç farkında değilim de. Sizi savunuyorum burada ama anlama kapasitenizi aşmışım galiba! Zaten bundan sonra hiçbir konunuza yorum yapıp da kendimi yormam merak etmeyin. Size hayatta başarılar...

Kalbi kirilirsa kırılsın net kararlı ol hayır demelisin. Hayır demek ileride kalp kiriklarinin önüne geceçektır.
Ne demek kalbi kırılmasın seninmi kırılsın?
Erkekler düz mantık ileriyi düşünmezler.kabul edersin sorun çıkar kabul etmeseydin der.
Aranız iyiyse ailelerle hiç bozulmasin büyüsü . Yakın olup napcan benim annem bile abimlere cok duskün yakın olmak istemedi iyiyken kötü olmayalım diye.

ahlas ahlas Çok haklısın, benim ailemde uzakta keşke onların olduğu bi şehirde olsaydım diyorum eşim her istediğin de annesine gidebiliyor ama ben :KK43:

ahlas ahlas Çok haklısın, benim ailemde uzakta keşke onların olduğu bi şehirde olsaydım diyorum eşim her istediğin de annesine gidebiliyor ama ben :KK43:

aynen canım ya herşeyin uzağında olmak öyle kötü ki:KK43: şimdi ki aklım olsa asla böyle bir tercih yapmazdım ama işte insan kaderini yaşıyor:KK14: işin kötü tarafı ne kadar eksik ne kadar yarım olduğumu anlamıyor bile Allahın odunu:sopa:

ahlas ahlas Ah sorma başka mahalleye bile gitmek istemiyor bizim ki annesine uzak olacak diye, kv bile bir kendinin evladı varmış gibi davranıyor. Gelde pişman olma :110:

benim kv de benim çocuğuma bakıyor hafta içi bende hafta sonu kendi evine gidiyor, bizimkiler ne mutlu ne mutlu bir görsen dünyada ki tek ana oğul bunlar yani:KK14:

ahlas ahlas Ah sorma başka mahalleye bile gitmek istemiyor bizim ki annesine uzak olacak diye, kv bile bir kendinin evladı varmış gibi davranıyor. Gelde pişman olma :110:

şuan iyiyiz
fazla muhabbet tezayrılık getirir yakın olsun ama altlı üstlü olmasın deyin

bu konuda ne derseniz deyin
istemiyorum çıkacak
böyle ince düşüneyim derken evi tutacaklar elini çabuk tut konuş

Back
X