- 23 Mayıs 2009
- 14.497
- 15.934
- 823
ne biçim insan bunlar. senin ailen nerde ne zaman görüşüyosun. daha 4 aylıkmışsın. yapma dediklerini, ezdirme kendini.kavga çıkarıyosada çıkarsın, hakkını savunursun.ailene anlattınmı bu durumu, boyun eğme bunlara.Canisi ben komşuyumda ne oluyor her akşam yemeğini orda yeme mecburiyetimiz var hergun gündüzleri evde ne yapıyormuşum yanlarına gidecek misin öksürse ben cagiriliyorum gaz sıkıntısı olsa hemen ben daha 4 aylık evliyim ve şimdiden bıktım dayanamıyorum da aklın varsa komşu olmayida altlı üstlü olmayida sakın kabul etme canım hatta aynı şehirde bile olma. Ben gitmedigimde kocam benle kavga yapıyor dün başıma migren girdi çok ağrıyor sabah telefonun sesine kalktım açtım eşim arıyor. Dün kv hasta olmuş rahatsizmis onun yanına gidecekmisim benim rahatsız olduğum göze hiç görünmüyor. Sancı dan kivransam bile kv oy başım ağrıyor dese hemen bana kos kos diyorlar benim de canım var o yuzden canımsın sakın kabul etme benim düştüğüme sen düşme
eşin kv hasta olmuş git deyince ne dedin, benimde ağrım var yatıyorum demedinmi
bende komşuyum bi kaç sokak var aramızda. mesele uzaklık, yakınlık değil insan olmakta. eşimle beraber gider geliriz. kimse karışmaz bütün onların evinde durcam diye bi zorlama yok, ben istersem giderim. gitmedim diye ne eşim, ne anne babası surat yapmaz. bizi rahatsız etmekten çekinirler. insan olabilimek önemli