• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp ile altli ustlu oturma

Canisi ben komşuyumda ne oluyor her akşam yemeğini orda yeme mecburiyetimiz var hergun gündüzleri evde ne yapıyormuşum yanlarına gidecek misin öksürse ben cagiriliyorum gaz sıkıntısı olsa hemen ben daha 4 aylık evliyim ve şimdiden bıktım dayanamıyorum da aklın varsa komşu olmayida altlı üstlü olmayida sakın kabul etme canım hatta aynı şehirde bile olma. Ben gitmedigimde kocam benle kavga yapıyor dün başıma migren girdi çok ağrıyor sabah telefonun sesine kalktım açtım eşim arıyor. Dün kv hasta olmuş rahatsizmis onun yanına gidecekmisim benim rahatsız olduğum göze hiç görünmüyor. Sancı dan kivransam bile kv oy başım ağrıyor dese hemen bana kos kos diyorlar benim de canım var o yuzden canımsın sakın kabul etme benim düştüğüme sen düşme
ne biçim insan bunlar. senin ailen nerde ne zaman görüşüyosun. daha 4 aylıkmışsın. yapma dediklerini, ezdirme kendini.kavga çıkarıyosada çıkarsın, hakkını savunursun.ailene anlattınmı bu durumu, boyun eğme bunlara.
eşin kv hasta olmuş git deyince ne dedin, benimde ağrım var yatıyorum demedinmi
bende komşuyum bi kaç sokak var aramızda. mesele uzaklık, yakınlık değil insan olmakta. eşimle beraber gider geliriz. kimse karışmaz bütün onların evinde durcam diye bi zorlama yok, ben istersem giderim. gitmedim diye ne eşim, ne anne babası surat yapmaz. bizi rahatsız etmekten çekinirler. insan olabilimek önemli

Merhabar. Bi derdim var ki sormayin icim icimi yiyo uyku tutmadi...:KK17:
Bizim tasinma durumumuz var esimin is yeri degisikligi sebebiyle bi kac aya. (Bu arada kayinvalidem de oturdugu semtten memnun degil) Bu aksam kv esim ben otururken esim, "anne biz tasinacagimiz zaman iki katli mustakil bi eve bakayim sizle altli ustlu oturalim" dedi. Ben şokk:KK57: Kv "olur baban da cok ister" dedi bi sevindirik oldu. Benim bogaz bi dugumlendi. Esimin gozunun icine ters ters bakabildim sadece. Konuyu falan degistirdim hemen. Kv lavaboya gidince esime dedim ki "sen nasil bana danismadan boyle bisey dersin? Benim fikrimi bile sormadan.
" Askim neden guzel olmaz mi falan dedi ama bi bozuldu. Kizlar kayinvalidem kayinbabama kesin soyler o da kabul eder boyle bisey olursa ben napicam. Esimin de kalbini kirmak istemiyorum anne babasi sonucta. Ki ben de ikisini de cok severim. Ama bu durum farkli.. sizce nasil bi yol izlemeliyim esimin kalbini kirmadan nasil konusmaliyim. Biraz fevri bi yapim var da...:KK17:
Canım eşin dubleks evden mi bahsetti yoksa sadece aynı binadanmı aynı binaysa sorun yapma bir nevi aynı evin içindeyse olmaz sen bir düzen kurmuşsun bi anda kayınpederlerinle aynı evde olmaz.

Sonuçta eşofmanla evinde oturmak istersin oturamazsın eşinle konuş bunu

Kalabalık aile istiyordu madem, akraba kızıyla evlenseydi. Ailesinden de kopmamış olurdu!
Akraba kizini degil sevdigi kizi tercih etti? Hayir yani bi insan buraya konu acip soru soramayacak mi? Ne gerek var boyle asagilayici konusmalara? Bir oneriniz yoksa elestiriniz de olmasin! Cunku kabul etmiyorum

Canım eşin dubleks evden mi bahsetti yoksa sadece aynı binadanmı aynı binaysa sorun yapma bir nevi aynı evin içindeyse olmaz sen bir düzen kurmuşsun bi anda kayınpederlerinle aynı evde olmaz.

Sonuçta eşofmanla evinde oturmak istersin oturamazsın eşinle konuş bunu
Altli ustlu ayri binada canm

Bizim tasinma durumumuz var esimin is yeri degisikligi sebebiyle bi kac aya. (Bu arada kayinvalidem de oturdugu semtten memnun degil) Bu aksam kv esim ben otururken esim, "anne biz tasinacagimiz zaman iki katli mustakil bi eve bakayim sizle altli ustlu oturalim" dedi. Ben şokk:KK57: Kv "olur baban da cok ister" dedi bi sevindirik oldu. Benim bogaz bi dugumlendi. Esimin gozunun icine ters ters bakabildim sadece. Konuyu falan degistirdim hemen. Kv lavaboya gidince esime dedim ki "sen nasil bana danismadan boyle bisey dersin? Benim fikrimi bile sormadan.
" Askim neden guzel olmaz mi falan dedi ama bi bozuldu. Kizlar kayinvalidem kayinbabama kesin soyler o da kabul eder boyle bisey olursa ben napicam. Esimin de kalbini kirmak istemiyorum anne babasi sonucta. Ki ben de ikisini de cok severim. Ama bu durum farkli.. sizce nasil bi yol izlemeliyim esimin kalbini kirmadan nasil konusmaliyim. Biraz fevri bi yapim var da...:KK17:

vala eşin sana sormadan lap diye böyle bir lafı ortaya atarak zaten kalp kırmanın alasını yapmış. gerekiyorsa onun da kalbi kırılsın senin içine düştüğün durumu bi anlasın. tavrını net koy kesinlikle istemiyorsan. bunca zamandır kk.dayım kv kp ile birlikte oturan kimsenin evliliğinin hayırlı devam ettiğini görmedim.

Valideyi de pederi de çok severim demişsiniz.
İşte o sevginin, saygının bitmemesi için birlikte oturmamalısınız zaten.

Eşiniz büyük bir hata yapmış, sizle konuşmadan nasıl yapar bunu!
Sizin onlara olan sevginize güvendi sanırım. Ama yine de büyük hata.

Bişey olmaz, yola gelecek bir adamsa dürüstçe anlatın kaygılarınızı, 'iyiyken kötü olabilme ihtimalini', özel hayat kalmayacağınız, yüz göz olunacağını.
Bunları anlarsa vazgeçer zaten, o konuşma da lafta kalır.
Anlamazsa işiniz zor.
Direnmeniz gerekir.
Benim de kabul edecegimi dusunerek soyledi saniyorum. Ama ne olursa olsun ilk once bi bana danismaliydi buna cok kiziyorum

vala eşin sana sormadan lap diye böyle bir lafı ortaya atarak zaten kalp kırmanın alasını yapmış. gerekiyorsa onun da kalbi kırılsın senin içine düştüğün durumu bi anlasın. tavrını net koy kesinlikle istemiyorsan. bunca zamandır kk.dayım kv kp ile birlikte oturan kimsenin evliliğinin hayırlı devam ettiğini görmedim.
Hayir zaten ben oturim mi oturmiyim mi demiyorum. Olay anne babami istemiyosuna gelmeden nasil bi konusma yapayim diyorum kalp kirmadan kastim bu

Hayir zaten ben oturim mi oturmiyim mi demiyorum. Olay anne babami istemiyosuna gelmeden nasil bi konusma yapayim diyorum kalp kirmadan kastim bu

kendi anne babamı da aynı evde istemiyorum derdim senin anne baban değil ben seninle kurduğum yuvamda çoluğumla çocuğumla birlikte yaşamak istiyorum dersin.

Biz ev alıp çıkmaya çalışıyoruz senin eşin ayni binada oturmaya çalışıyor benim eşimde derdi hep annem iyidir senle anlaşır diye resmen kadının içinden şeytan çıktı en iyisiyle bile olmaz benim ailem istese onlarla bile olmaz derdim.ben olsam bide sen ne kadar alttan almaya çalışırsan çalış kurmadan yapamazsın bunu olmaz diye net tavrını koyacaksin

Benim eşim ev bakarken ya abisine yada annesine yakın arıyordu.gidip bakıyorduk ben ya ev eski diyordum yada eve göre fiyat fazla vs ya çok masraflı diyordum.benim içime sinmedigini anlayınca birakoyorduk bakmayı .bulunan müstakil evde hep bı bahane uydur sende.

Kesinlikle kabul etme .Yok geçici süre için der , hiç bir şeye karışmazlar der inanmaaaa .

istiyomusun annesini babasını? HAYIR. O zaman doğruyu söylemekten çekinme. Eşin sana sormamış bile ailemle altı üstlü otursak ne dersin diye sen hala kırmıyım üzmiyim

Not1 Zaten ben beraber altli ustlu oturim mi oturmiyim mi demiyorum. Olay anne babami istemiyosuna gelmeden nasil bi konusma yapayim diyorum kalp kirmaktan kastim bu.

Merhaba, benzer bir konu ben açmıştım daha önce. Malesef erkekler bu altlı üstlü abili kardeşli aynı binada oturmalara bayılıyorlar. ilk önce gönlünü hoş tutun sonra birşeyler konuşmak istediğinizi söyleyin. Benim kayınvalidem 4 daire almayı kendisi ve diğer gelinleride toplicaktı düşün :D. Kavga etseniz sesi duyulucak birincisine gelmese ikincisine gelicekler, özel bi akşam süslendiniz geceliğinizi giydiniz kapı çalınsa panik, evde sofra kurdunuz içtiniz kapı çaldı panik alkollu görünmek istemez kimse kv kp, misafir cagırsan tanıdığı ise kv çağırmak zorundasın kırılıcak sonradan, ona gelse sana gel dicek bu sefer, gittiğiniz geldiğiniz eve kaçta girdiğiniz bilinicek. Eşinize ben aileni seviyorum ama iyiyken kötü olmak istemiyorum diceksin bu sebeplerden ben fevrileşebiliyorum ilerde sorun olabilir ne gerek var diyin toplayın durumu bence

Ben o şekilde oturup da mutlu olan çok az insan gördüm. Ayrıca sizin fikrinize danışmadan böyle bir şey yapması yanlış. Zorunda değilsiniz elbette.

Back
X